[quote='Jarek44' pid='1325021' dateline='1531749102']
Wychodzi na to, że jak pisaliśmy o GTS-sie to było bardzo optymistycznie, jak piszemy o naszych transferach jest raczej pesymistycznie. Ja czytając niektóre posty zaczynam się skłaniać do teorii, że może z tej mąki chleb będzie...
[/quote]
ja coraz bardziej chcę przyspieszenia weryfikacji kont wpisujących się na forum. Zbyt dużo jest "mieszania" , zbyt potężna krytyka wszystkiego co dotyczy podejmowanych decyzji w Pasach...ja rozumiem wszystko, ale czasem jest to krytyka dla samej krytyki.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Pasiak64' pid='1325120' dateline='1531775398']
Według niektórych my mamy spadać z krzeseł ponieważ Pobierz jet naszym trenerem,[b] chociaż nikt mu reprezentacji nie proponował[/b]. Gdyby Probierz miał konkretną propozycję to by nas zostawił tak jak to zostawił tak jak kiedyś wybrał gts. naszym problemem jest to że gwiazdami nie mogą być zawodnicy, gwiazdą MA BYĆ PROBIERZ!!.
[/quote]
Mylisz się. Był brany pod uwagę. Dopiero [b]PO JEGO ZDECYDOWANEJ ODMOWIE[/b] temat się skończył
[quote='ndjnh' pid='1324944' dateline='1531741309']
[quote='termi1995' pid='1324942' dateline='1531741176']
Uwielbiam ten klub, każdy myśli że sprowadzą Mercedesa SLS , a na Wielicka podjeżdża Multipla, coś pięknego :)
[/quote]
Na lawecie. Zobaczymy jakiego mamy mechanika... :D
[/quote]
To ciekawe czy ogrodnik naprawi ten samochód :)
A mnie się ostatni transfer podoba. Pod wieloma względami przypomina mi Kiełbasę. Tylko mówi nie po swiętokrzysku. Ale powinno być dobrze.
Posłuchaj utworu Raport transferowy - Cracovia Kraków wykonawcy weszlo.fm #np w #SoundCloud
https://soundcloud.com/weszlofm/raport-transferowy-cracovia-krakow Raport transferowy Cracovii z weszlo.fm
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1325127' dateline='1531779561']
ja coraz bardziej chcę przyspieszenia weryfikacji kont wpisujących się na forum. Zbyt dużo jest "mieszania" , zbyt potężna krytyka wszystkiego co dotyczy podejmowanych decyzji w Pasach...ja rozumiem wszystko, ale czasem jest to krytyka dla samej krytyki.
[/quote]
No przydałoby się żeby na forum zostali sami klakierzy Probierza - wyznający że skoro on ściąga szrot to znaczy że to mistrzowie świata przyjeżdżają.
Wszak teraz taka interpretacja na forum. Jeszcze nie cały rok temu było: "wywalić Tabisza" i właściwie w każdym wątku temat do tego się sprowadzał. Dzisiaj te same w większości nicki, które prześcigały się w wyzywaniu Tabisza, zajmują się propagandą sukcesu Probierza - "Probierz w dolnej ósemce?" - "Dobrze, ja przewidywałem że tak będzie", "Probierz ściąga słabeuszy" - "skoro ich sam Probierz ściąga tzn. że są dobrzy" itd. itd. - a nawet zarząd przeciwko któremu tak dzielnie na forum wojowali - wyzywając nawet zazwyczaj stowarzyszenie, sektor D itd. itd. okazało się że przy MP - jest w miarę fajny.
I jeszcze bym rozumiał że: "instynkt stadny", że są takie jednostki na forum (Aston i teraz Ian), które są w stanie przekonać większość do swoich racji i w końcu że są osoby które piszą banały zgodne z wyznaczonym trendem wyłącznie po to by zebrać: "polubienia/reputację" - (jak zwał tak zwał).
Tylko nie rozumiem czemu cała reszta ma się zamknąć?
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16227]@CP 1906[/url] - nie chodzi o to by reszta się zamykała, a o to by nie nazywała zawodników szrotem zanim cokolwiek zagrają. Ja rozumiem krytykę Culiny, który przez rok nic nie zagrał i można stracić nadzieję, że cokolwiek jeszcze zagra, ale jazda po każdym zakupie, że to nie jest uznane nazwisko i generalnie wróży Cracovii spadek, ewentualnie przy dobrych wiatrach "dramatyczną walkę o utrzymanie" to przesada. Przy okazji dowalanie Probierzowi, że "firmuje zakup szrotu", gdy jeszcze nie wiadomo czy ów "szrot" okaże się szrotem też raczej zakrawa na wylewanie swej frustracji, a nie rzeczową krytykę. Dobrze by było, gdyby opinie były poparte argumentami.
[quote='leszeczek' pid='1325163' dateline='1531815609']
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=16227]@CP 1906[/url] - nie chodzi o to by reszta się zamykała, a o to by nie nazywała zawodników szrotem zanim cokolwiek zagrają. [b]Ja rozumiem krytykę Culiny, który przez rok nic nie zagrał [/b]i można stracić nadzieję, że cokolwiek jeszcze zagra, ale jazda po każdym zakupie, że to nie jest uznane nazwisko i generalnie wróży Cracovii spadek, ewentualnie przy dobrych wiatrach "dramatyczną walkę o utrzymanie" to przesada. Przy okazji dowalanie Probierzowi, że "firmuje zakup szrotu", gdy jeszcze nie wiadomo czy ów "szrot" okaże się szrotem też raczej zakrawa na wylewanie swej frustracji, a nie rzeczową krytykę. Dobrze by było, gdyby opinie były poparte argumentami.
[/quote]
Przez pół roku :)
Jakoś mi się ten czas dłuży ;). Dzięki za korektę.
Ja zresztą należę do tych klakierów, którzy jeszcze mają nadzieję, choć przyznam, że malejącą.
Wszyscy śmialiśmy się z gargamela jak nawoływał o zakup napastnika typu Abbott a tu proszę. Mistrz Świata przez cały turniej grał ze swoją wersją Abbotta i złoto mają. To nic, że przez cały mundial nie oddał nawet celnego strzału, fantastyczna gra tyłem do bramki zdecydowała.
Totalna krytyka ([i]częscie[/i]j) , ale tez i totalny zachwyt ([i]znacznie tu rzadszy[/i]) na 4 dni przed pierwszym konkretnym sprawdzianem wartości drużyny to najzwyklejsza głupota ( a może i ostrzej).
Niektórzy piszą, byle pisać w naiwnym przekonaniu, ze okażą się "znafcami".
Najbliższa sobota już pokaże ([i]wprawdzie częściowo, bo jeden mecz to jeszcze dość mało[/i]) co warte są "orły Probierza" więc najprostsza logika nakazuje wstrzymać się z totalnymi ocenami.
Jeszcze trochę cierpliwości panowie fachowcy.
To kiedy można zacząć oceniać?? W zeszłym sezonie jeśli dobrze pamiętam" pierwszym meczem w sezonie" miały być derby, a w tym? Też czekamy do 11kolejki?
Lepszy niż Vestenicki jest. Strzelał już bramki w seniorach
[quote='Mathauzz' pid='1325208' dateline='1531822581']
To kiedy można zacząć oceniać?? W zeszłym sezonie jeśli dobrze pamiętam" pierwszym meczem w sezonie" miały być derby, a w tym? Też czekamy do 11kolejki?
[/quote]
Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć. Ale zadaj sobie pytanie czy przypadkiem nie warto zobaczyć krytykowanego zawodnika/zespołu w akcji. Czy wystarczą twoje własne rozkminki nie poparte doswiadczeniem i spełnienie bądź nie twoich oczekiwań personalnych.
Bari nie zgłoszono do rozgrywek Serie B - może warto byłoby kogoś od nich wyhaczyć?
https://www.transfermarkt.de/as-bari/startseite/verein/332
https://www.transfermarkt.de/cristian-galano/profil/spieler/96766 prawoskrzydłowy
https://www.transfermarkt.de/federico-andrada/profil/spieler/234249 napastnik
- Edytowany
[quote='Mathauzz' pid='1325208' dateline='1531822581']
[/quote]
Oceniać każdy może, kiedy chce, im więcej elementów przydatnych do oceny, tym celniejsza ocena, ale z pewnością głupotą jest oceniać bezdyskusyjnie drużynę, która nie rozegrała jeszcze żadnego meczu o punkty, albo zawodnika, ktorego się jeszcze na boisku nie widziało, a ta właśnie moda jakoś dziwnie rozkwita na forum.
to co? szukamy jeszcze napadziora ;)
[quote='Wódzitsu' pid='1325245' dateline='1531834250']
[/quote]
tak, typu Abbot :)
Zapytanie moje bylo z lekką nutką ironii. Nie zamierzam teraz nikogo oceniać, ale nie będe też czekać do derbów jak już nawiązałem do zeszłego sezonu. Nowego zawodnika nie oceniałem. Ale wtrąciłem zdanie do dyskusji.
- Edytowany
[quote='Wódzitsu' pid='1325245' dateline='1531834250']
[/quote]
Czyli jednak bedzie jeszcze jeden transfer...oby jakis kozak sie trafil... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!