W poszukiwaniu nowego [s]Żytki[/s] ulubieńca nie spoczniemy!
-
-
Erik Jendrišek - witamy w Cracovii!
Nikogo nie szukam, Erika bardzo lubie ale zupelnie nie moze sie odnalezc u nas w ataku. Rakels czy nawet Buba potrafia 2-3 razy w meczu szarpnac i zgubić obrońcę, a Erik odbija się jak od ściany. To chyba normalne że się od niego wymaga więcej niż od Dudzica.
Dudzic przynajmniej w derbach był pożyteczny :D
Faktem jest, że, nawet to wynika z odpowiedzi jakie ma jeszcze piłkarskie marzenia, trochę to wygląda jakby Erik już tylko, fakt, że w miarę solidnie, odrabia u nas piłkarską pańszczyznę. Faktem jednak pozostaje,że ma najlepszy "młotek w nodze" z obecnego składu Cracovii. Oby zaczął go używać, bo takie bramki, jakie pokazali podczas wywiadu, lubię najbardziej.
Najlepszy był "spalony" (:P)
Dno Erik.. Idź zacznij trenować jak Cetnasrki albo miej honor i usiądź na ławce. Marnujesz takie piłki ,że oczy bolą...
Honor? :D Lektura forum, jak zawsze nie zawodzi mych oczekiwań w zakresie wprowadzenia w szampański nastrój ;)
"Trenerze proszę o ławkę w następnym meczu, honor nie pozwala mi grać" :D
(:D
A pamiętacie Masaryka ? Jedriskowi dałbym nawet sezon na aklimatyzacje .. skoro 2 trenerów go chwalilo to musi w tym coś być ;)
25 dni później
Eryku Jendriszku, czas się wziąć do roboty - droga do okrzyknięcia "nieporozumieniem" coraz krótsza
Chyba czas wracac do rodzinnej Trnavy...
Bronilem caly czas bo myslalem ze dojdziesz do formy ale nic z tego raczej nie bedzie.....
Time to say goodbye. Im dalej tym gorzej...
dokładnie, wypierdalaj nieudaczniku, dajmy wreszcue szanse wychowankom, których tabisz z filipiakiem celowo blokujom
Aston, trolujesz.
Słabo to wyglądało, dramatycznie słabo.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chyba czas wracac do rodzinnej Trnavy...
>
> Bronilem caly czas bo myslalem ze dojdziesz do
> formy ale nic z tego raczej nie bedzie.....
slaby bramkarz z Ciebie zawiodl Cie Twoj miszcz haha
Ivory THC KSC Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Chyba czas wracac do rodzinnej Trnavy...
> >
> > Bronilem caly czas bo myslalem ze dojdziesz do
> > formy ale nic z tego raczej nie bedzie.....
>
>
> slaby bramkarz z Ciebie zawiodl Cie Twoj miszcz
> haha
No coz nie pierwszy i nie ostatni... i zostal takim wlasnie miszczem a nie mistrzem :)
powielam Twoja pisownie(:P)
widze ze nie zlapales o comi chodzilo z"miszczem"
Chodzilo mi o to ze Korona mimo ze wygrala z Legia i Jaga zostanie "miszczem" bo mistrzem nie ma szans...
jendrisek dzisiaj w meczu z górnikiem najsłabszy zawodnik w naszej druzynie..... szkoda że zjawa doznał kontuzji.... nie wiem ile jeszcze szans dostanie.... bo to chore jest.... taki wdowiak czy szewczyk jakby tyle szans dostawali już by dawno wywalczyli miejsce w wyjściowym składzie.... nie mówiąc o bubie....
dokładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KruszynaKSC Napisał(a):
> widze ze nie zlapales o comi chodzilo z"miszczem"
>
O co? :D
7 dni później
Wiadomo co się dzieje z Erikiem?? Nie grał ani w sparingu, ani w rezerwach. Wiem, że jego forma nie powala, ale rozumiem że jego absencja meczowa nie jest tym spowodowana... kontuzja?? Chyba że w najbliższym czasie przeczytać kolejną ( po Ortedze) informację o rozwiązaniu kontraktu...
Powodem absencji jest ponoć drobny uraz .
Widziałem Erika dziś rano na orlenie na Wielickiej.
Erik - fajna fura nie powiem.
jeśli uraz to naprawdę drobny - wyglądał na zdrowego :)
21 dni później
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/s720x720/12039691_946818338711124_6215119628889796311_n.jpg?oh=0cff643e9a82f0a65957315d13cdccca&oe=56A6CDDA[/img]
... to była dobra asysta na 2-1 :)
Fajna fotka .(:P)
Niezłe ujęcie :)
Piłka parzy :D
Dla mnie zagadka. Na filmikach z innych klubów wyglądał bardzo dobrze. Technicznie naprawdę niezły, a jakoś tak nie za bardzo potrafi pokazać to w meczu. Patrząc na jego możliwości, to powinien strzelać minimum raz na dwa mecze.
to była asysta na 2-0
4 dni później
Dziś było widać, że chyba kryzys masz za sobą:S
Bardzo dobry mecz. Oby tak dalej. Utwkila mi w pamięci sytuacja, gdzie Erik agresywnym pressingiem pośrednio doprowadził do karnego na Rakelsie.
od meczu z Katowicami widoczny progres formy Brawo !
Chyba jeden z najlepszych meczów w Cracovii.
Dobry mecz, ale takie prezenty należy wykorzystywać...
Wreszcie wskoczył na właściwe tory.
moim zdaniem zagrania jakie Jendrisek próbuje są "nie z naszej ligi". narazie na ogół nie wychodzą ale jeżeli zaczną....
asysta przy bramce nr 2, zgranie pierwsza klasa do Cetnara przy bramce nr 1, bramka nr 4, itd chłop sie dwoił i troił
Czekałem aż wreszcie pokażesz na co Cię stać i po komentarzach znawców widzę, że jest lepiej ;)
Tylko ta gra jeden na jeden, chyba lepiej z tego zrezygnować bo wydaje mi się, że to nie Twój atut.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)