Statystyki nie powalają
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Fajny gość, Walczak, ale większość sezonu przez kontuzje wypadł, a nawet jak grał to punktowy pożytek był mały. Zawsze go lubiłem, i życzę mu powodzenia
Życzę powodzenia, jak wrócił po kontuzji to wyglądał dobrze, tylko skuteczności brakowało. Mocarski dostał kontrakt, choć też skutecznością nie grzeszył a jest starszy. Może to też decyzja Fabiana mi tylko klubu?? Mi osobiście szkoda.
- Edytowany
@Lakbeti#42816 różnica jest taka że w grze Mocarskiego jest progres a u Fabiana regres. Na punkty bym do końca tak nie patrzył, bo strzeliliśmy tylko 90 bramek a to bardzo mało. Fabianowi życzę powodzenia bo trochę zdrowia u nas zostawił.
Tymczasem Naprzód wygrywa z Podhalem 2:0, z naszych zawodników grał TYLKO Jaśkiewicz, mimo że nie mają pełnej 4 formacji. Czyli dużo hałasu o nic?
Tak, bo hałasu najwięcej robił Marchewa. Czyli gość, który pojawia się tylko gdzie pojawi się okazja by siać ferment.
[quote]#post1717004 Tymczasem Naprzód wygrywa z Podhalem 2:0, z naszych zawodników grał TYLKO Jaśkiewicz, mimo że nie mają pełnej 4 formacji. Czyli dużo hałasu o nic?[/quote]
Strzelił decydującego karnego. Warto odnotować 😉
- Dziś nie pytamy czy przetrwamy, ale jak wysoko możemy mierzyć?. I to jest mój największy osobisty sukces jako prezesa – mówi Agata Michalska, prezes spółki Cracovia Hokej.
https://dziennikpolski24.pl/agata-michalska-comarch-cracovia-wywalczyla-sobie-szacunek-kibicow/ar/c2p2-28853955
Jak Pani Michalska doprowadzi do wybudowania drugiej tafli, to chyba jej trzeba będzie pomnik postawić.
Na razie dziękujemy za to, co jest, a jest nieźle. No i kolejny sensowny wywiad. Zacytuję taki mniej efektowny fragment:
"To pokazuje, że Cracovia ma DNA zwycięzców nie tylko na lodzie. Cieszy mnie powrót do konstruktywnego dialogu z miastem, ZIS-em i ministerstwem. To, że dziś rozmawiamy o modernizacji, potrzebach dotyczących nowej tafli lodowej, to efekt ciężkiej pracy całego zespołu nad wiarygodnością klubu".
Powrót, czyli w którymś momencie ten dialog został przerwany, a w każdym razie nie był konstruktywny - takie są fakty. Trzeba cierpliwie pertraktować, wydreptywać, przekonywać. Powodzenia!
To tylko kwestia czasu jak poszerzy sie paleta sponsorow. Przy tym tempie rozwoju i profesjonalnym podejciu do konca sezonu ktos znaczaca nas wspomoze. Duzy szacunek za dodtychczasowy wysilek.
Z innej beczki. W niedziele hokeiści byli na meczu rugby Juvenii (wcześniej rugbyści byli na hokeju). Dobrze wiedzieć, że drugi, obchodzący 120-lecie klub z Krakowa, wie, która strona Błoń jest właściwa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
DareCki, Goście (2)