[quote]#post1587700 Nie mam pomysłu,jak zabezpieczyć się przed rozładowanym silnikiem rolby. Kto co ogarnie?[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-09/snow-scraper-1941-42-chicago-jpg-08740116.jpg[/img]
Tak to się robi :)
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Może zrobimy zrzutkę na plekse? 😁
Zaślepka dyrektora :D
Ja nie chodzę dopóki jest rudi i mam spokój, nawet się nie denerwuję
Zizuzizuzaza jakby to zaśpiewali na bankiecie PZPN
Żenuła....
Jak to było? Każdego specjalistę można zastąpić skończoną liczbą... idiotów.
Ja już jestem za stary na akcje - nie chodzę aż..., bo nie wiem, ile mi jeszcze zostało, a każda chwila z Pasami droga.
No dość, że mecz z klubem, z którym mogliśmy zgarnąć komplet punktów - licząc na powtórkę ze spotkania sparingowego - to jeszcze grozi nam za to spotkanie walkower. No nic, może jak odwiedzą nas Zagłębie i Sanok, to nie pogrąża nas takie czynniki pozasportowe.
[quote]#post1587713 Ja nie chodzę dopóki jest rudi i mam spokój, nawet się nie denerwuję
Zizuzizuzaza jakby to zaśpiewali na bankiecie PZPN
[/quote]
czyli od kiedy nie chodzisz?
Ciekawe czy kibice zdazyli choc po kielbie zjesc bo tak sie sxybko mecz skonczyl 😆 😆 😆 😆
Klub mem...
Nawet Kabanosik liczy straty. Rzeczywiście exel nie daje rady. Nawet w okresie największej smuty w sekcji jak Karvin zbierał do kapelusza na łyżwy dla zawodników nie było takiego syfu.
Żenada i wkurw.
Ja mogę na następny mecz przynieść flaszkę. Może się przyda jako paliwo albo co...
Latające flaszki, to były czasy na hokeju...
[quote]#post1587748 Latające flaszki, to były czasy na hokeju...[/quote]
Mecz z Unia w PO nie pamietam roku... przegrywalismy juz chyba 2-7 jak latajace butelki zakonczyly mecz 😆 😆 😆
- Edytowany
2-6 wtedy było.
[b]Edycja z 09.09.2023 o godz. 12:06 (scalono posty)[/b]
https://hokej.net/artykul/a-jednak-walkower-trzy-punkty-dla-torunian
Walkower.
Brawo obrotowy chuju 😡
No to fajnie się ten sezon zaczyna...
A różne miastodojce i państwodojce już po nas jeżdżą na h...j necie.
I nie łyso ci , Filipiak, że cała hokejowa Polska z nas kpi ?
[quote]#post1587760 A różne miastodojce i państwodojce już po nas jeżdżą na h...j necie.
[/quote]
To fakt. [b]Jednak te złośliwe "miastodojce i państwodojce" z innych hokejowych klubów którzy bezczelnie nazywają Cracovię zakałą polskiego hokeja już zapomnieli, że to właśnie dzięki Cracovii te ich kluby zagrały w Hokejowej Lidze Mistrzów co przez wiele lat było dla polskiego hokeja czymś z gatunku science fiction. [/b]Jak na ironię to właśnie dzięki negocjacjom JF z przewodniczącym Europejskiej Federacji Hokejowej w Szwajcarii włączono Cracovię, Jastrzębie, Katowice czy Tychy do tych elitarnych rozgrywek.
Ci państwodojce i miastodojce to zwykli zawistnicy bo zazdroszczą Cracovii zdobycia PK (jak dotąd najwyższe międzynarodowe osiągnięcie polskiego hokeja).
Oczywiście wczorajsza sytuacja jest bulwersująca, choć z drugiej strony pamiętam jak inne klubyhokejowe ciągnięto za uszy i przyznawano licencje bez gwarancji finansowych. Można by więc pomimo tego incydentu z rozbitą pleksją postąpić inaczej, obejść się bez walkoweru i rozegrać mecz w innym terminie. Zawsze to bliższe duchowi sportu niż pójście po najmniejszej linii oporu i od razu ogłaszać walkower. [h2]Skoro innym klubo PZHL szedł tyle razy na rękę to mógł też pójść na rękę Cracovii. [/h2]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)