Psiurski klub satelicki.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Patryk Sokołowski strzela bramkę dla śląska Wrocław w meczu z Wieczystą.
za 90minut.pl
Radosław Kanach został nowym zawodnikiem Puszczy Niepołomice, z którą podpisał roczny kontrakt z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
26-letni pomocnik w minionym sezonie Betclic II ligi rozegrał 24 mecze i strzelił trzy gole w barwach Resovii.
Slavia Praga - Hradec Karlove 2:2. Mick Van Buren zagrał 84 min dla Hradec i został zmieniony za jokera, który strzelił na wyrównanie 3 min później.
Śmiglewski i Kanach w 11 Puszczy
http://www.90minut.pl/news/338/news3381903-Arttu-Hoskonen-w-Stockport-County-FC.html
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Radek Kanach i 1-0 dla Puszczy
5 dni później
Dobrze ze sobie nogi nie urwał w kolanie drewnialdo 😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
https://x.com/plangier/status/1949147853445587013?t=2FQP_AEYAyqz9LkGd2Ylig&s=19
Dobra reklama polskiej piłki. Już śmiga po necie.
[quote]#post1683944 Dobrze ze sobie nogi nie urwał w kolanie drewnialdo 😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
[/quote]
Bardzo mi się taki komentarz nie podoba.
Kacper to jest NASZ chłopak. Grał u nas, starał się, strzelił piękną bramkę w pucharach i drugą niestety po minimalnym spalonym w lidze. Pamiętam pięknego radosnego fikołka po tej bramce. Gdyby nie poważna kontuzja, mógłby się inaczej rozwinąć. Wypożyczenie jest dobre dla niego, może i dla Cracovii. No i co, "machnął się". Zdarza się. Znacznie większe i z gorszymi konsekwencjami kiksy zdarzają się notorycznie. Gdyby się tak machnął przy rzucie karnym, można byłoby krytykować. A gdyby zaraz po tym "machnięciu" nie padł kuriozalny samobój, nikt by na jego kiks nie zwracał uwagi.
- Edytowany
[quote]#post1683962 ... Kacper to jest NASZ chłopak. Grał u nas, starał się, strzelił piękną bramkę w pucharach i drugą niestety po minimalnym spalonym w lidze. Pamiętam pięknego radosnego fikołka po tej bramce....[/quote]
Napastnik pełną gebą z jednym golem na koncie i drugim nieuznanym 😂🤣😂🤣🤣🤣
Oplułem monitor ze śmiechu czytajac o tej bramce ze spalonego 😂🤣😂🤣🤣🤣
On ma już 20 lat!!!! To nie jest jakiś qrwa żubr zeby ciągle był pod jakas ochrona młodości...
- Edytowany
Szymonowicz i Lopes strzelają po golu, Pestka asysta i dzięki nim Wieczysta wygrywa 2:1.
[quote]#post1683968
On ma już 20 lat!!!! [/quote]
No rzeczywiście, widać klasę Szanownego Kruszyny. Opluł monitor... Rozumiem, że jak Śmiglewski strzelił tę bramkę i się tak pięknie cieszył, to też pluł z niechęci?
To jest nasz zawodnik (zresztą dalej nasz, na wypożyczeniu) i nie zrobił [b]nic [/b] co by pokazywało że nie należy mu kibicować. No, ale mamy szanownego Kruszynę, który o naszych zawodnikach wypowiada się następująco
[quote]#post1683944 Dobrze ze sobie nogi nie urwał w kolanie drewnialdo 😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
[/quote]
ale o ubekach zza Błoń z uporem pisze "tees":
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/kruszynaksc]@KruszynaKSC[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/20004-l-liga-i-ligi-nizej-informacje-wyniki/1661965]l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.[/url]: A co ty jakies guru jestes ze bedziesz mi mówił jak mam pisać?? To co ty byś chciał mam w miejscu gdzie kolonoskopem nie sięgną i dalej będę sobie pisal teess bo tak mi się podoba a nie zeby się dostosowywać do twoich widzi mi się...[/quote]
[quote]#post1683968 [quote]#post1683962 ... Kacper to jest NASZ chłopak. Grał u nas, starał się, strzelił piękną bramkę w pucharach i drugą niestety po minimalnym spalonym w lidze. Pamiętam pięknego radosnego fikołka po tej bramce....[/quote]
On ma już 20 lat!!!! To nie jest jakiś qrwa żubr zeby ciągle był pod jakas ochrona młodości...[/quote]
Tu nie chodzi o ochronę do młodości, a o szacunek dla NASZYCH ludzi. Ale jak widać, Kruszyno, Ty szanujesz innych... a idze, idze, bajoku.
Jak widać, nietrafienie w piłkę przez 20-letniego zawodnika Cracovii na wypożyczeniu
zasługuje na komentarz
"[i]Dobrze ze sobie nogi nie urwał w kolanie drewnialdo[/i] 😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣"
i
[i]To nie jest jakiś qrwa żubr zeby ciągle był pod jakas ochrona młodości...[/i]
ale uporczywe nazywanie na tym forum ubecko-zomowskiego towarzystwa fałszującym historię "teesem" przez ponad20-letniego forumowicza jest objęte ochroną...
I jest jeszcze jedna istotna różnica. Śmiglewski się po prostu pomylił. A fałszowanie historii jest z premedytacją...
- Edytowany
😂 🤣 😂 🤣 😂
ja bym tego drewnialdo polaczyl jeszcze z plagami egipskimi i kokluszem...
Kolo chuja mi lata somsiadka ale widac wy bez niej zyc nie potraficie...
Dobrze ze nasza historia taka krystalicznie czysta i klub na przyklad za kroupcje nie byl skazany... ale tak somsiadka najwazniejsza
- Edytowany
Kruszyna by się nadal do jakiejś krakowskiej gazety. Przyjęli by go z pocalowaniem ręki
Wy naprawdę macie nadzieję że Śmiglewski odpali???
W poprzedniej kolejce ze śmierdzielami zaliczył niezłą asystę przy golu Puszczy
- Edytowany
szkoda strzępić ryja,
Kruszyna to często cytowany koleś na ZOMOwskim forum,
rzekłbym, ich ulubieniec jebiący CRACOVIĘ i wszystko co z nią związane na każdym kroku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)