Może to i lepiej , że jednak nie wrócił do nas ?
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Mam jednak świadomość, że pogrzebał swój talent i już nigdy nie wróci do dawnej dyspozycji. Szkoda chłopaka.
[quote='hank' pid='1448273' dateline='1598786380']
Może to i lepiej , że jednak nie wrócił do nas ?
[/quote]
Do końca mercato jeszcze sporo meczów do rozegrania.Liga Mistrzów przeleciała,co prawda bez międzylądowania,ale w LE Macedonia Północna albo Radio Erewań tylko czekają.
[quote='wrobelson' pid='1448259' dateline='1598782862']
[quote='zejniov' pid='1448233' dateline='1598776088']
A jak wczoraj wypadł kapuściany łeb w lampucerze w meczu z babą jaga? grał coś?
[/quote]
Kapustka od 4 lat, praktycznie w ogole nie gral w pilke... dlatego potrzeba mu czasu, ale jak zlapie juz swoj prawidlowy tryb to w takiej Ekstraklasie moze robic robote na boisku :rolleyes: .
[/quote]
Tylko czy lampucera okaże się aż tak cierpliwa..?
Bo narazie Kapustkę da się zauważyć że gra tylko po koszulce z nazwiskiem i numerem.
[quote='squier strat' pid='1448249' dateline='1598780014']
tak całkiem serio, to nikt nie przebije Legii Vukovica w ilości dośrodkowań
ustawili se Pekharda w polu bramkowym przeciwnika i zasypują go gradem balonów
[/quote]
Xeroboy Vuković odgapia naszą taktykę? :D
A co do Kapiego, to nie oceniajmy. Może jeszcze złapać formę i stać się gwiazdą ligi. Antolic początkowo wydawał się niewypałem, ale w końcu odpalił i z garbatym Bartkiem może być tak samo.Chłop miał długą przerwę od meczów o stawkę, ale trenował z lepszymi zawodnikami niż ci z Legii i czegoś na pewno się tam nauczył.
Apanaże Janusza w Rumuni https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/898157/transfery-liga-rumunska-ujawniono-zarobki-janusza-gola-w-dinamie-bukareszt
- Edytowany
https://sport.tvp.pl/49685385/janusz-gol-po-transferze-do-dinama-bukareszt-pewne-rzeczy-w-cracovii-powinny-sie-zmienic
Janusz Gol m.in o rozstaniu. W porządku gość z niego.
[quote='garry' pid='1449233' dateline='1599165664']
https://sport.tvp.pl/49685385/janusz-gol-po-transferze-do-dinama-bukareszt-pewne-rzeczy-w-cracovii-powinny-sie-zmienic
Janusz Gol m.in o rozstaniu. W porządku gość z niego.
[/quote]
[color=#2b2b2b][size=medium][font="Source Sans Pro", sans-serif]"Uważam, że pewne rzeczy w klubie powinny się zmienić dla dobra Cracovii. W końcu mój przypadek nie jest odosobniony."[/font][/size][/color]
[color=#2b2b2b][font=Source Sans Pro, sans-serif][size=medium]Nic dodać, nic ująć...
[/size][/font][/color]
- Edytowany
[quote='zejniov' pid='1448233' dateline='1598776088']
A jak wczoraj wypadł [b]kapuściany łeb[/b] w lampucerze w meczu z babą jaga? grał coś?
[/quote]
Najmocniej przepraszam, ale takie coś to jest
1) chamstwo
2) narusza regulamin Forum.
Po pierwsze, Kapustka dużo dobrego u nas zrobił, jako nasz piłkarz grał w 1 reprezentacji (niewielu takich ostatnio) i jeszcze na nim nieźle zarobiliśmy. I utrzymywał kontakt z klubem, Pucharu gratulowal...Nie podoba nam się, że poszedł do Legii - ale cóż, taki obecnie świat zawodowych piłkarzy... A cwks, było nie było, to obecnie najlepsza polska drużyna...
Po drugie, regulamin Forum zabrania obrażać [b]kogokolwiek[/b]. A już byłych piłkarzy Cracovii, którzy nam nic złego nie zrobili, to naprawdę nie wypada...
Kapustka jest zdrajca, bo nie przyszedl sie sam prosic o mozliwosc powrotu do Cracovii, na warunkach klubu oczywiscie. No I Leicester pieniadze chcialo, to juz tym bardziej jest beee
Czyli kapuściany łeb powiadacie że to nieładnie? A Kalafior,może być?
Bo nie chce mi się silić na jakieś ładne określenie ,było nie było dla pełnowartościowego legionisty,
Oczywiście że takie życie i musi myśleć o przyszłości i strasznie dużo mu zawdzięczamy ,ale niesmak pozostał.
Sławomir Szeliga na dłużej w Stali Rzeszów
Sławomir Szeliga przedłużył o rok swój kontrakt ze Stalą Rzeszów.
38-letni pomocnik w tym sezonie II ligi zagrał w jednym spotkaniu.
za http://www.90minut.pl/news/306/news3063751-Slawomir-Szeliga-na-dluzej-w-Stali-Rzeszow.html
- Edytowany
A tak w ogóle to ten kaleka, co wrócił po beznadziejnej kontuzji i nigdy już nie wróci do dawnej dyspozycji, niejaki Datkovic znalazł się ostatnio w 11 kolejki.
Pozdrawienia dla Pana Zderzaka
Miałeś chamie złoty róg ostał ci się ino huj
[quote='Kajak' pid='1449275' dateline='1599201167']
Czyli kapuściany łeb powiadacie że to nieładnie? A Kalafior,może być?
Bo nie chce mi się silić na jakieś ładne określenie ,było nie było dla pełnowartościowego legionisty,
Oczywiście że takie życie i musi myśleć o przyszłości i strasznie dużo mu zawdzięczamy ,ale niesmak pozostał.
[/quote]
A gwizdales Kajaku na Hajduka jak niedawno przed derbami odbieral jakies pamiatkowe cos dla oldboyow? Czy to byly inne czasy bo nie bylo wody i chec gry w gtsie byla czystym pragmatyzmem?
- Edytowany
Nie gwizdałem, ale tylko dlatego że słabo zorientowany byłem.
Prawo kapuścianego łba jako piłkarza jest grać gdzie chce a moim jako kibica jest gwizdać na tych co mi się chce.
Trochę szkoda że nie będziemy gwizdać razem.
Dobry chłopiec zwany jako Bartosz Kapustka po przejściu na ciemna stronę mocy zyskał nowy przydomek, owszem lekko o negatywnym zabarwieniu, ale za to dobrze oddający jego osobowość, nie wiem czy o taką sprawę warto kruszyć kopię( a może nawet oryginał), ale żeby tam od razu donosić do władz że to nie zgodne z regulaminem i takie tam to budzi we mnie sprzeciw.
- Edytowany
taka jest prawda ze kapuściany łeb mógł iść grac wszędzie oprócz 2 druzyn: lampucery i gtsu. swoja kasę już zarobił w Leicester ale on musiał iść do cwelki jakby nie było innego rozwiązania.
Dlatego dla mnie dalej będzie kapuścianym łbem. :D :D :D
A i admin może mnie zbanować, ukarać i wyrzucić z form. Nie dbam o to .
A to co myślę mam prawo powiedzieć.
https://www.youtube.com/watch?v=HjNaMpfRs0U od 1:37
Nie ma słowa o lampucerze. Tak naprawdę, moim zdaniem on wielkiego wyboru nie miał. Sugeruję prześledzić ile Legia musiała za niego zapłacić, a później zadać sobie pytanie czy Tabisz pozwoliłby sobie na wydanie takiej kwoty na piłkarza, który bardzo możliwe, że nie odpali.
To wielkiego znaczenia nie ma.
Legionista to legionista , u nas na nich się gwiżdże, nie widzę potrzeby robić dla kogoś wyjątek.
Jak powszechnie wiadomo legioniści są głupi .Wiedzieli to już Galowie Asterix i Obelix.
:D
Wczoraj dostałem od siekiery trzy lajki za jeden wpis, nie wiem jakie to czary ale wiedz Kajaku, że chciałbym :)
Gdyby Kapustka rzeczywiscie chcial grac to juz 2-1,5 roku temu rozwiazalby kontrakt z Leicester. Moze u nas nie zarabialby kokosow ale by gral, a to jest najwazniejszy czynnik powrotu do formy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)