"Sport w małopolsce" pisze że dostaniemy 1% od kwoty transferu wiec około 270tys euro
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Jak to jest możliwe, że Cabrera odszedł od nas bo był za drogi ... a teraz podobno ma ìść do gts'u który leży i kwiczy bo są tak biedni. :rolleyes: Gdzie tu jakiś sens i logika ???.
Z Piątkiem też niezłe jaja są :D na 90 % był dogadany z Tottenhamem ... a tu nagle informacje wychodzą, że idzie do Herthy Berlin. Jutro się okaże pewnie, że zainteresowani Piątkiem jest Bayern i Barcelona ... :)
Prawdopodobnie Koguty nie chciały zapłacić kwoty żądanej przez Milan a Hertha tak .poza tym Milan chciał transferu definitywnego a nie wypożyczenia .
W tekście z PS jedno jest kompletnie bez sensu - "od momentu kiedy przegrał rywalizację z Ibrahimovicem". On ją przegrał w momencie, kiedy Milan podpisał umowę z Zlatanem, czego nota bene będzie żałował już pod koniec tego sezonu, a może wcześniej. Ale oni są specjalistami od "seppuku na raty", dawno nie widziałem gorszego zarządzania klubem, to jest porównywalne do Polonii Warszawa w czasach tego Wojciechowskiego...
Piona przechodzi do klubu z tradycjami, ale obecnie na dorobku. I kto wie, może to jest najlepsza decyzja z możliwych, głównie ze względu na osobę trenera - Klinsmann tych naturszczyków z Milanu przykrywa czapką. I jak mało kto wie, na czym polega gra napastnika.
- Edytowany
Jak dobrze się wpasuje, to Hertha może na nim nieźle zarobić.
PS: czy my będziemy za niego dostawać kasę dożywotnio?
[quote='Rock' pid='1418154' dateline='1580378887']
Jak dobrze się wpasuje, to Hertha może na nim nieźle zarobić.
PS: czy my będziemy za niego dostawać kasę dożywotnio?
[/quote]
Tak, pod warunkiem, że kolejny transfer będzie na Marsa.
O ile będzie zmieniał kraje, to tak :)
Wg. Mnie tak. Jak zostanie sprzedany z Herthy np. Do Tottenhamu to dalej kaske dostaniemy.
O rzesz, to nawet nie wiedziałem. A jak pójdzie do Angoli a potem z powrotem do makaronów, to też dostaniemy?
a jak później my go kupimy to też dostaniemy % ??
jak my go kupimy to on nam zapłaci ...
[quote='alocha' pid='1418159' dateline='1580380820']
O rzesz, to nawet nie wiedziałem. A jak pójdzie do Angoli a potem z powrotem do makaronów, to też dostaniemy?
[/quote]
Tak, zgadza się. Za każdym razem kiedy zmienia federację to będzie nam się należał ten sam procent od nowej kwoty transferowej.
- Edytowany
To ja jedynie przypomnę, że 1% z 30 milionów kwanz angolskich to jakieś 2350 złotych.
[quote='barney' pid='1418161' dateline='1580380950']
[/quote]
To jest dobry temat. Jeśli podniesiemy cenę wystarczająco wysoko to transfer sam się spłaci! Niech żyje matematyka!
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/866864/transfery-michal-pol-krzysztof-piatek-nie-robi-kroku-wstecz?abtest=adtech%7CPRG-1490%7CA
Pol krytycznie o Klinsmanie, że Hertha to dopiero drugi jego klub w karierze trenerskiej, a w Bayernie sobie nie poradził (ilu takich było?), ale zapomina, że z dobrym wynikiem prowadził reprezentację Niemiec, a z jeszcze lepszym reprezentację USA. Tak że bez przesady:)
Pola to mam w glebokim powazaniu, jak robil codzienne audycje w internecie o ratowaniu GTS to juz nie mogl sie bardziej kompromitować.przexstalem wtedy sledzic jego zalosne wypociny.
[quote='Rock' pid='1418167' dateline='1580382346']
[quote='barney' pid='1418161' dateline='1580380950']
[/quote]
To jest dobry temat. Jeśli podniesiemy cenę wystarczająco wysoko to transfer sam się spłaci! Niech żyje matematyka!
[/quote]
Niech żyje Krzysztof "Perpetuum Mobile" Piątek! ;)
Wg dziennika za Piątka przysługują nam wg. Wyliczeń 270 tyś euro. Za 2 lata gry.
https://dziennikpolski24.pl/cracovia-kolejne-pieniadze-dla-pasow-za-transfer-krzysztofa-piatka-tym-razem-od-herthy-berlin/ar/c2-14750494
dziennik się myli i nie zna przepisów. wszyscy dziennikarze to jednak debile
Oficjalnie Krzysztof Piątek zawodnikiem Herthy Berlin
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)