[quote]#post1675294 Skoro nie wiesz co to za druzyna to idź do lekarza bo to moze początki Niemca co Ci pozniej będzie wszystko chował...[/quote]
👎👎👎
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
A więc Płock!
[quote]#post1675680 A więc Płock![/quote]
I co bardzo istotne, bez dogrywki!
Już jedno jest pewne - nie będzie dwóch baraży z rzędu w azylu :)
ZDYCHAJ STARA KURWO 😂
Hahahahahahahaahaa
Ale dramaturgia jak ja pierdole, te wszystkie poprzeczki, słupki itd to myślałem że jebnę już.
No nic, za rok zrobimy większe bramki wisełko :((((((((
[quote]#post1675239 No dobra Pany, kto według Was wygra finał baraży do Eklapy - Płock czy Legnica? 😜[/quote]
Pytałem się coś kulwa 4 dni temu 🤓
- Edytowany
Mecz mistrzów w przyszłym roku nie zagrożony 😎😎😎
W sumie teraz to mam w 4 literach finał baraży 😁
Tradycji stało się zadość 😂
Michael Kostka THE BEST 🥇
wpadaj do Kraka masz u mnie darmowe obiady przez rok😃
Nie pozostaje nic innego jak życzyć Miedziowym powrotu do ekstraklasy, zadomowienia w niej na dłużej i wyjścia z cienia Zagłębia Lubin. GTS jak przez większość sezonu dużo szumu i nic z tego... W odpowiednim momencie bramka rywala GTS-u była jak zaczarowana... Piękna sprawa...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-05/img-1530-png-54077550.png[/img]
królewski...jak się nie ma MIEDZi to się kolejny w 1 lidze siedzi...
https://x.com/Kloc_K/status/1928198111194722604
Tak myślę, że mimo wszystko dobrze by było, żeby w tej sytuacji jaka jest, Wieczysta po barażach awansowała... Wtedy fajne by były derby "kwietniowe" w 1 lidze... Ciekawe komu by kibicował król aptek?... Kibice klubu, którego stadion na 35 tysięcy wypełnił się prawie do ostatniego miejsca w meczu z Miedzianką zasługuje na widowiska derbowe, które są największą atrakcją dla kibiców... Do tego w historii piłki nożnej polskiej i krakowskiej zapisałyby się pierwsze w historii "wielkie derby Krakowa" Wieczysta Kraków - GTS Wisła Kraków... My tam rozgrywaliśmy mecze derbowe w jednej lidze czy to z Garbarnią, czy Wawelem ale za dużo tego było, więc nie ma co wspominać... Te mecze derbowe, jeżeli Wieczysta awansuje zapiszą się w dziejach krakowskiej piłki nożnej.
- Edytowany
Garbarnia i Wawel to pikuś. Były i zacięte derby z Kablem czy rezerwami Wisły. Też życzę Wieczystej awansu. Same plusy: porażka w derbach z osiedlowym klubem, konieczność zwiększenia budżety na 1 ligę sprawi, że Kwiecień nie będzie pożyczał Wiśle a może i naciśnie ma spłatę części pożyczek, może i podbierze kilku zawodników z Reymonta.
Tak na marginesie. Królewski oby tam został, ma sporo sukcesów - najgorsze miejsce w historii, najdłuższy pobyt poza ekstraklasą, oby teraz porażka z osiedlowym klubem w ligowych derbacj. Ogólnie gdyby zaczynali od IV ligi to byliby już w tym samym miejscu co są teraz tylko że bez długów. Facet robi naprawdę fenomenalną robotę.
Minusem Wieczystej w 1 lidze jest sześć bez wysiłkowych punktów dla gts.
[quote]#post1675996 Minusem Wieczystej w 1 lidze jest sześć bez wysiłkowych punktów dla gts.[/quote]
Mądrego to i przyjemnie posłuchać...
Awansujmy teraz, a w przyszlym sezonie koniecznie nasze rezerwy musza postarac sie o kolejny awans, aby mozna bylo zagrac sobie Derby w sezonie 26/27 w II lidze z ta gwardyjska ladacznica :)
Powoli dochodze do siebie, chociaz ciezko, ale jest co swietowac.
Ps. Wiadomo co tam u kotleciarza od kutas areny, bo wieszczyl jakis wpierdol w przyszlorocznych Derbach, ale cos chyba nie pyklo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)