Zdychaj k.urwo
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Szkoda , że wczoraj Motor dał dupy , bo było by pięknie !!!
[quote]#post1618958 No!
😊
Ktoś oglądał - za co były te czerwone kartki? [/quote]
Widziałem tylko drugą. Gość wychodził sam na sam i został wycięty. Czerwo ewidentne.
W lechii maja szybkiego murzynka. Petarda.
[quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
Uryga mi się kojarzy tylko z jednym
- Uryna...
[quote]#post1618972 Szkoda , że wczoraj Motor dał dupy , bo było by pięknie !!![/quote]
Mam nadzieję że im jutro Łęczna wyjaśni sytuację!
Betony rozje..ły kundli jak gnój po polu.
Jest szansa na derby z Hutnikiem. Atrakcyjnie zapowiada się też wyjazd do Siedlec. Oby tylko nasze kopacze nie skorzystali z tych szans :)
Aż poszedłbym na takie derby na Suche Stawy 😎
[quote]#post1618975 [quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
- Uryna...[/quote]
Anal Uryna 😁
[quote]#post1619001 [quote]#post1618975 [quote]#post1618961 Uryga pies w wywiadzie że ich w każdym meczu sędziowie krzywdzą..no kurwa..[/quote]
- Uryna...[/quote]
Anal Uryna 😁[/quote]
Dobre ;)
Donry wynik, brawo Lechia.
Na trybunach Lechia to stara k...
Ehh czasy
Fajny wieczór , choć nie lubię drużyny z Gdańska to cieszy mnie ta ich dzisiejsza wygrana bardzo!!
Będą mieli pietra przed i w trakcie meczu w stolicy śląska. A to dobrze wróży...
I jeszcze Nieciecza przegrywa ze Stalą. Bardzo dobrze. Niech walczą o utrzymanie w ostatniej kolejce.
Koniec jazdy białej kurwy.
Musze przeprosic Betony, bo myslalem ze z nostalgii dadza pupy, a tu nie.
Mam wrazenie, ze psie koncowki staly sie w tym momencie topem nielubianych klubow w PL, ich rozszczeniowosc i bezczelnosc na pewno tutaj odgrywaja role. Zgoda na wpuszczenie sfory na PP to czysty biznes, a oprocz tego nikt ich nie trawi.
Nie krytukuje bron Diable ich retoryki w mediach, niech placza i psiocza na sedziow, na pewno w koncu ktos im uwierzy ;)
Zawodowo mam kontakt z ludźmi z Górnego Śląska. Kogo bym nie spytał, na forum sportowym, na hasło o kundlach, zdecydowanie odpowiadają o nich jak o ostatnich szonach. Wyjątkiem są brudasy z chorzowa. Właśnie ta ich roszczeniowosc, megalomania i mentalny dzieciak jako prezes, lata bycia pod parasolem resortu powoduje taką a nie inną postawę.
[quote]#post1618957 Jeban.a nieobiektywna szmata uryna
"W każdym meczu są kontrowersje na naszą niekorzyść "
Jeba.ł cię pies hipokryto[/quote]
Jakby zawód dziennikarza się nie skurwił to by go wyprostowali na lamach prasy wytykając choćby mecze PP.
Ale te dziennikarskie prostytutki będą mu wtórować w swoich szmatławcach.
- Edytowany
Niestety Arezczka prsy dzisiejszym zeycięstwie może się bić o bezpośredni awans do ostatniej kolejki.
Brakuje im 1 punktu.
[b]Edycja z 12.05.2024 o godz. 14:02 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1619094 Niestety Areczka przy dzisiejszym zeycięstwie może się bić o bezpośredni awans do ostatniej kolejki.
Brakuje im 1 punktu.[/quote]
- Edytowany
Za tydzień GKS rozwala gts i przy porażce Arki jedzie do Gdyni walczyć o bezpośredni awans. GKS będzie więc mega zmotywowany żeby rozwalić osłabiony i rozbity gts. Pomijając perturbacje Arki to patrząc z punktu widzenia interesów lokalnych przy dobrych wynikach, gts może stracić już przed meczem z BBT szanse na baraże :) A Areczka poradzi sobie w ostatnim meczu, ugra cenny remis ;)
Arka sobie poradzi :) najwazniejsze zeby Leczna dzis wygrala, a i Plock rowniez by mogl.
Niestety Płock póki co daje d upy i to równo :(
W ostatecznym rozrachunku to może nie być złe. Odra dolacza o walke o baraże.
3 miejsca 6 drużyn do baraży
Betoniarka po ostrym melanżu remisuje z Arką. Gks ładuje prostytutkę z r20 i ta nawet wygrywając z z TBB nie łapie się do baraży. Oczywiście jeszcze Łeczna, Płock i Motór muszą coś ugrać.
Szmaciarski Płock, a tak na nich liczyłem.
Chyba się na nich sponsor wypiął...
Spokojnie, jak się ta Odra zepnie to gts jeszcze na 9 może skończyć.
GTS poza barażami na teraz.
Łęczna prowadzi 2:0
- Edytowany
Przy przegranej wisly w Katowicach, serio mogą sie nie załapać na baraże. Meczycho na noże się ssykuje.
[quote]#post1619208 Przy przegranej wisly w Katowicach, serio mogą sie nie załapać na baraże. Meczycho na noże się ssykuje.[/quote]
To dotyczy też wyniku remisowego...
[quote]#post1619208 Przy przegranej wisly w Katowicach, serio mogą sie nie załapać na baraże. Meczycho na noże się ssykuje.[/quote]
Taki motór ma 2 ostatnie mecze z resovia i podbeskidzie...
Jak tego nie zyebia..to kundlarstwo będzie miało ciepło pod ogonem...
- Edytowany
[quote]#post1619214 [quote]#post1619208 Przy przegranej wisly w Katowicach, serio mogą sie nie załapać na baraże. Meczycho na noże się ssykuje.[/quote]
Taki motór ma 2 ostatnie mecze z resovia i podbeskidzie...
Jak tego nie zyebia..to kundlarstwo będzie miało ciepło pod ogonem...[/quote]
I co z tego? Terminarz nie gra. Resovia dalej walczy o utrzymanie, ma chyba tyle samo punktów co Pierwszy bezpieczny zespoł Polonia więc będzie gryzła trawę
Tyle że Gts ma właśnie Katowice i brukbet( tu może być trochę łatwiej jeśli brukbet zapewni sobie utrzymanie)
Bruk bet jeśli będzie miał już pewne utrzymanie to się podłoży
Brukbet utrzyma się, ale wiesz derbt to derby, będą grali na luzie, raczej to łatwy mecz nie będzie.
[quote]#post1619010 Donry wynik, brawo Lechia.
Na trybunach Lechia to stara k...
Ehh czasy[/quote]
a na forum Cracovii Brawo Lechia, no czasy :)
Donry wynik, brawo Lechia Ty stara prostytutko.
Lechia ma obecnie status marsjański.
- Edytowany
[quote]#post1619457 Lechia ma obecnie status marsjański. [/quote]
Raczej miała; do ostatniej soboty...😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)