Może i coś próbował strzelić, ale ruszał się po swojemu...
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
może zamknąć temat i pisać w wątku jako o "byłym"?
550 dni później
Sparing: Cracovia II - Podhale Nowy Targ 4:1
Bramki (dla Pasów): Budziński (x2), Vestenický, Strózik
Witamy ponownie ! Życzę powrotu do najlepszej Twojej formy w życiu :)
- Edytowany
[quote='VelVet' pid='1472305' dateline='1612991796']
Sparing: Cracovia II - Podhale Nowy Targ 4:1
Bramki (dla Pasów): Budziński (x2), Vestenický, Strózik
Witamy ponownie ! Życzę powrotu do najlepszej Twojej formy w życiu :)
[/quote]
obserwuję ostatnie transfery i doszedłem do wniosku, jeśli nie były środkowym pomocnikiem to nie zostałby zaangażowany. Taki trynd.
Budzik złap formę ,,,
i dawaj do pierwszej drużyny ...
nie pamiętam kiedy widziałem strzał z dystansu w naszym wykonaniu ,,,
Siplak na Pogoni.
musiała mnie jakaś ciemność ogarnąć ...
bo nie pamiętam ...
ale oczy ostatnio często zamykam z bólu bo się na to co drużyna gra nie da za długo patrzeć ...
więc może to wtedy było ...
- Edytowany
[quote='gusto' pid='1472318' dateline='1613005980']
Siplak na Pogoni.
[/quote]
No jakby bramka była wielkości wrót od stodoły to ten strzał mógł nieznacznie minąć spojenie slupka i poprzeczki, a piłki to do dzisiaj szukają
- Edytowany
Ale przynajmniej próbował w przeciwieństwie do kolegów , którym chyba strzelać nie kazano !
Mistrzem był Rapa w ostatnim meczu. Dostaje zwrotną piłkę na 18 metrze przed polem karnym i zamiast lutować... wrzuca prostopadłego balona.
- Edytowany
polska mysl szkoleniowa odducza konsekwentnie wszystkiego co czlowiek ze szkolnego boiska wyniosl, ciagu na bramke, strzalow, dryblingu, wchodzenia w pojedynki - hoduje roboty wyzute z blysku, finezji czy kreatywnosci - dyscyplina taktyczna to sie nazywa he he
potem macie co widzicie, jak sie jakis rodzynek trafi to swieto, widocznie mial cale zycie w d.upie trenera :)
(ps ogolnie, toz Rapa nie Polak)
[quote='gusto' pid='1472318' dateline='1613005980']
Siplak na Pogoni.
[/quote]
strzał z gatunku - kontry nie było.
Chciałbym, żeby naprawiony Budzik pograł u nas tak z 2, 3 lata na dawnym poziomie...
Chciałbym oglądać takie bomby Budzika jak z jagą lub gtsem.
Do czego to doprowadziły rządy Probierza, że my tęsknimy za Budzikiem...
[quote='Łukasz_KSC' pid='1472421' dateline='1613077332']
Do czego to doprowadziły rządy Probierza, że my tęsknimy za Budzikiem...
[/quote]
Budzika to Ty szanuj!
Ja bez względu na rządy tęsknię za Budzikiem, Cetnarskim, Mierzejewskim, Kuligiem, Gizą, Kapustką... Ba! Pilarzem, Jaroszynskim, Cabajem, Basterem, Radwańskim, Saidim, Cebulą, Szwajdychem, Kostrubałą...
Bojarskim, Drumlakiem... Żartuję :)
Jacek Czarnik na skrzydło, Rafał Wrześniak gdziekolwiek, Siemion na bok obrony i jedziemy z tą ligą.
- Edytowany
[quote='Jake Blues' pid='1472444' dateline='1613115888']
Jacek Czarnik na skrzydło,[b] Rafał Wrześniak gdziekolwiek[/b], Siemion na bok obrony i jedziemy z tą ligą.
[/quote]
Byle nie na stoperze, jak kiedyś w przegranym u siebie meczu z Sandecją, gdzie po dwudziestu minutach gry i dwóch golach Sandecji dostał "wędkę". Gdzieś tam chyba na tym forum czytałem, że opchnął ten mecz.
A ja tam widzę na skrzydle Edka Kowalika.
[quote='Jake Blues' pid='1472444' dateline='1613115888']
Jacek Czarnik na skrzydło, Rafał Wrześniak gdziekolwiek, Siemion na bok obrony i jedziemy z tą ligą.
[/quote]
Czarnik słaby , na krzydło dajta Dudzica :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)