Właśnie, co dobrego słychać?
-
-
Co dobrego słychać w Cracovii? (wszelkie nap...nie w 101 innych tematach)
[quote='Jarek44' pid='1475633' dateline='1614528744']
Właśnie, co dobrego słychać?
[/quote]
Hokeiści prowadzą 3:1 z Piernikami. I to by było Panie tyle
...i dali nam prezent na dzień kibica Cracovii. Zawsze możemy jeszcze liczyć na szachy. Krakowscy pesymiści spod szyldu Cracovia!
Dal pocieszenia w ostatniej niedoli ( z Twittera po małej modyfikacji )
Wiadomo, ze ogólnie jest dramatycznie, trener jest niekompetentnym mitomanem, zarząd-wiadomo od lat, piłkarze melepety i bez ambicji,, atmosfera wokół klubu fatalna i ogólnie chce się rzygać. Ale jak sobie pomyślę, ze można być kibicem Wisły, to w sumie nie jest aż tak źle.
Cracovia 2 raz z rzędu i (jak mnie pamięć nie myli) 4y raz w historii wchodzi do 1/2 Pucharu Polski
Cracovia w 1/2 finału play-off! Naszym rywalem będzie Tyski GKS. :)
Po (wbrew "cyferkom") ciężko wywalczonym 5-1 w 6-ym meczu z TKH Toruń Cracovia melduje się w półfinale Mistrzostw Polski.
Czeka nas KLASYK ostatnich 15 lat czyli mecze z przyjaciółmi z [b]GKS TYCHY[/b]
[quote='agent44' pid='1476732' dateline='1614973235']
Cracovia w 1/2 finału play-off! Naszym rywalem będzie Tyski GKS. :)
[/quote]
Szkoda ze nie w finale . Go Pasy !
Są jakieś problemy z wchodzeniem na forum. Pojawia się informacja, że strona jest niebezpieczna.
Czy inni też je mają?
Ależ one tu pasują jak ulał.Witryny mają jakieś zawirowania techniczne a Forum Cracovii działa.Toż to dobra wiadomość :D
5 dni później
Ku ogromnej radości i nie mniejszym zaskoczeniu naszych kibiców GKS Tychy nie był w stanie wogóle zagrozić naszej świetnie dziś funkcjonującej
na Tyskim lodowisku drużynie.
5-2 dla Pasów . Stan 1/2 finału 1-0
Przede wszystkim nie rozumiesz o czym pisze/mówi Khalid. Przeczytaj raz jeszcze na spokojnie i zastosuj. Pisz w innych wątkach. Tutaj wpiszemy się po wygranych derbach, po tym jak się utrzymamy, po tym jak wejdziemy do finału PP, do finału PO. Wcześniej nie. Nawet jak wygramy z Piastem to też nie tu.
Dzisiaj wylewamy frustracje, flustracje, żale, wku.rwienie we wszystkich innych wątkach, nie w tym. O tym pisze/mówi Khalid.
6 dni później
Hokeiści rozstawili dzisiaj tyszan po kątach (3-0 dla Cracovii w Tychach). 3-2 w pófinale play-off. W niedzielę o 19 mecz w Krakowie (miejmy nadzieję, że ostatni w półfinale.
Finał jest NASZ ten finał do nas należy...
42 dni później
- Cracovia się utrzymała,
- myślałem, że derby to szczyt, ale potem Lech zagrał ze Stalą,
- Alvarez nie strzela, ale za to mocno,
- Hanca nie strzela (karnych), ale za to celnie,
- Hrosso zaczął grać więcej,
- Strózik zaczął grać mniej.
Znamy prawdopodobnie cel na najbliższy sezon: wystarczy "chyba się utrzymać", żeby uznać sezon za udany. To chyba nie wróży dobrze, ale przynajmniej dobrze wiedzieć. A nuż damy się pozytywnie zaskoczyć.
no i 9 sezon z rzędu dorzucę :)
Miałem trzymać te Bordeaux rocznik 85 na mistrzostwo,ale Karwin mnie przekonał... No może zaryzykuję i poczekam na dziesiąty? Dadzą radę?
Jeden wątek, JEDEN który służy do zauważania nawet drobnych pozytywów - mógłbyś naprawdę sobie odpuścić tutaj.
- Edytowany
Po 1. Khalid świętuje jeszcze w drugim i tam też zabronił krytykować. Po 2 ja myślałem, że Cracovia gra o najwyższe cele i nikomu nie przyjdzie do głowy traktować to coś jako sukces! Po 3. Pisząc takie rzeczy dajecie pretekst do dania nam kolejnych tego typu sukcesów za rok i później.
- Edytowany
Nikt tego nie traktuje jako sukces. Znajdź mi gdzie napisałem że to sukces.
Pisząc jakie rzeczy?
Pisząc o historii Klubu?
Mamy ją zakłamywać i pomijać?
To jest ciekawa informacja z historii Klubu - w odróżnieniu od niektórych towarzystw nie mamy się czego wstydzić, więc to byl normalny okolicznościowy post.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)