Glikowi, który zaatakował świat za to, że prezes wszedł do szatni i zwrócił mu uwagę, że słabo zagrali? :)
-
-
CRACOVIA II
No Glik dostał kontrakt nie wiem po co. Ravas bierze niezłą kasę, gówno gra takie że nawet Madej jest lepszy i to na tyle, że jak puszcza 4 gole na 4 strzały to nadal jest lepszy, Skoczylas to ja w ogóle nie wiem co to za wynalazek, Selan i bogacz po kontuzjach i nie grali jeszcze z drugą drużyną, można wybaczyć brak zagrania. tabiszek mizeria. Zarządzenie przez pudrowanie - daje efekt właśnie.
[quote]#post1724038 Był ktoś na meczu?Mógłby opisać jak to wyglądało?Bo transmisję na YT to ciężko było zrobić😡[/quote]
Mieliśmy ze 3 sytuacje sam na sam z bramkarzem (1 Tabisz zmarnował)
Glika i Ravasa trzeba pożegnać
Ciekawy ten Cecuła tylko braknie mu warunków fizycznych do gry w seniorach na środku obrony, może na prawej obronie da radę.
Byłem na meczu. No cóż ogólnie remis byłby sprawiedliwym wynikiem.
Mieliśmy sporo sytuacji, aby dobić przeciwnika i niestety sytuacje zostały zmarnowane (Musafajew, Tabisz). Niestety drużyna przeciwna była bardziej ambitna - dlatego przegraliśmy jak dla mnie.
Glika naprawdę nie wiem kto wpadł na pomysł żeby zakontraktować na rok, gość nic nie zagrał, a był zdrowy. To samo Ravas, tylko ten pewnie mial wysoki kontrakt załatwiony jeszcze przez znajomego MD, to Jugasa pożegnał Drożdż czy olafsona, nie dał lepszego kontraktu Bzdylowi a Trzymał tych dwóch nie wiem za jakie zasługi i w jakim celu. Glik jak reprezentant Polski i z dobrymi klubami w CV pewnie był potrzebny żeby podnieść wartość klubu do sprzedaży
Bzdylowi to podobno nie zależało na wysokim kontrakcie tylko na regularnej grze , a tego mu raczej Dróżdż nie mógł zagwarantować po tym jak zniknął obowiązek gry młodzieżowcem
Oczywiście tylko nie chodziło pewnie o gwarancje na papierze ale ogólnie o stawianie na młodych co po poprzednim sezonie było widać, że kulało mimo Rózgi i Bzdyla w kadrze.
Dziś redaktor psiak Karcz podał że derby rezerw odbędą się w środę na Reymonta.
A tymczasem Tabisz zdobył bramkę w derbach rezerw. gts II - Cracovia II 0:1 w 30min
Transmisja
https://www.youtube.com/watch?v=EfVnaGTDv9k
Już pograli.....
3 bramka, jest gdzieś skład?
U nas nic nie działa. Nic, a nic. Za jakie k…. grzechy???
Broni Ravas czy Golonka
- Edytowany
Golonka.
[b]Edycja z 13.05.2026 o godz. 19:21 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1724974 3 bramka, jest gdzieś skład?[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778692896-163.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778692921-771.png[/img]
Ravas to się nawet do rezerw nie nadaje
Rezerwy w tej rundzie to sportowy trup. Można oczywiście bawić się we Frankensteina, ale właściwie po co? Dla zawodników, którzy tam grają poziom wojewódzki jest w sam raz.
Niech wydupcają wszyscy!
To nikt nie zostanie? Naprawdę będzie Cracovia od nowa 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)