[h4]GKS Katowice [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia, sobota 19 września 2026, 17:30[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Stadion miejski w Katowicach, Katowice
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]21.03.2026r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]1 - 0[/col-c]
[col-l]GKS Katowice[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]19.09.2025r.[/col-c]
[col-r]GKS Katowice[/col-r]
[col-c]0 - 3[/col-c]
[col-l][b]Cracovia[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]11.05.2025r.[/col-c]
[col-r][b]GKS Katowice[/b][/col-r]
[col-c]2 - 1[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]09.11.2024r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]3 - 4[/col-c]
[col-l][b]GKS Katowice[/b][/col-l]
[/row][/table]
-
-
GKS Katowice vs Cracovia, sobota 19 września 2026, 17:30
Lajkonik przypiął temat globalnie.
48h przed meczem publikowana jest analiza techniczna drużyn.
[alert]Typer (punktacja):
⭐ 1X2 (kto wygra / remis) +1 punkt + rozpoczęcie/kontynuacja serii
⭐ wskazanie dokładnego wyniku +1 punkt + TOP Typer
⭐ wskazanie drużyny z większą liczbą goli +1 punkt
⭐ wskazanie drużyny wygranej bez straty gola +1 punkt
⭐ obie drużyny strzelą gola +1 punkt
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
Gładkie 3:0 w dupę.
Będzie wpierdol, ale na szczęście z perspektywy sektora gości to człowiek nie patrzy na boisko i oczy nie krwawią.
Gks 5-0
- Edytowany
Do tego meczu powinien być znaleziony alternatywny trener i postawione ultimatum. To co dziś odp...li to koszmar
A może trzeba kilku posadzić twardo na ławce i odważnie dać grać innym.
To nie jest tak że trener jest słaby, w każdej drużynie trenera zwalniają piłkarze. Jeżeli nasi chcą zamordyzm to trzeba jakiegoś gestapowca znaleźć, bo już nie wiem co o tym myśleć.
Za Elsnera nie strzelali z dystansu, teraz to samo. Nie grali głową, teraz trochę lepiej ... Ale nadal kiepsko.
A Probierza to ja bym naprawdę nie chciał tu widzieć, a wydaje mi się że przez jego sympatię z Filipiakami nie jest nawet brany pod uwagę.
Cóż… mecz o posadę dla trenera
Pierwsza osoba która powinna odejść to Trubalski, potem trenerzy bramkarzy i od przygotowania fizycznego!! A potem dopiero Grzelak
Niw ma łatwych mecsy w ekstraklasie, ten też taki będzie.
Przed tym meczem potrzeba wstrząsy drużyną, bo ja żadnej wiary w meczu z Płockiem nie widziałem.
Ktoś, komu się dziś nie za bardzo chciało - ława . Niech zagrają zmiennicy . Może choć na boisku będzie więcej ambicji i woli walki .
Nie można robić rewolucji kadrowej pod wpływem emocji. Trzeba to robić rozsądnie. Juniorzy też nas nie zbawią.
Wystarczy wymienić Klicha i Al Ammariego.
Klich, Amari, Percovic też może sobie odpocząć i elektryczny Madejski.
Mam obawy czy "nasi wirtuozi" niebędą mieć jeszcze w nogach meczu w Płocku? Większość może mieć jeszcze zakwasy. Ponadto daleki wyjazd do Katowic wiecznie remontowaną A4.
Musimy też zwrócić uwagę na to, że od meczu w Płocku będzie tylko 6 dni odstępu a nie 7. No mogą być zmęczeni !!!
i jeszcze im w tygodniu trenowac kazali...
W tym meczu postawmy na atak marzeń: Zachiro i Nordas! Może jakieś dofinansowanie z pfron-u dostaniemy?
1 - 4 - 3 - 3
- Madejski
- Otar - Traoré - Henriksson - Burlet
- Knap - Al-Ammari - Dej
- Hasić - Berte - Ltaief
Tak bym zagrał w Katowicach. Musimy zagęścić środek i zagrywać szybkie piłki do trójki operującej z przodu. Ta trójka z przodu nie ulega dyskusji, Hasić & Berte & Ltaief, to jedynie rozwiązanie, niech grają jak najwięcej by się zrozumieć i wypracować automatyzmy. Problem jest środek, nie wiem Knap? Selan? Kameri opcja za bardzo ofensywna, więc musi być Amir & Dej & Knap/Selan. Na lewej obronie koniecznie Burlet.
O ile Knap będzie do gry . A jeśli zagęszczać to wyjść w systemie 4-4-2 , bo inaczej nas w środku zgniotą .
Nie, nie, nie. Żadne 4-4-2, do takiego ustawienia trzeba mieć dobrych napastników współpracujących ze sobą na poziomie. Z naszych możliwości powinno być 4-3-3 w ataku które naturalnie przechodzi w 4-5-1 w działaniach obronnych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)