Nie da się inaczej to łysy palant daje karnego . Masakra .
-
-
GKS Katowice 3 - 2 Cracovia, sobota 19 września 2026, 17:30
- Edytowany
Za rękę. Durny przepis, bo jak niby ma się asekurować upadając, ale ręka była i zmieniła tor lotu. Karny przepisowy, niestety.
Czyli jak Kozubal blokuje strzał łokciem rzucając się to nie ma problemu. Tutaj ręka leci ze wślizgiem, ale blokuje strzał to karny. Mam dość powoli.
Trzeba wymienić cała kadrę .. bo to sa nieudacznicy
Kurwa, chyba musimy kontraktować piłkarzy bez górnych kończyn...
Jak klub nie zareaguje na to, to ja pierdole, zwolnimy Grzelaka, a zawodnicy stracą mental totalnie, robi nas mafia PZPN, canal Plus etc
Nie pierdolcie, bardziej byście płakali jakby nam nie podyktował za takie coś. Ręka to ręką
No chyba każdy widział na powtórce, że tym razem ręka była. Już kurwa nie przesadzajmy
Który to już taki mecz?!
Nie wiem ale dla mnie to karny chłopaki na chłodno...
Bo z Górnikiem to nas przekręcili ale tu piłka zmieniła tor lotu..
- Edytowany
@awaria#13548 no nam nie podyktowali w meczu z Lechem, czekam jeszcze jak nam wlepią czerwo, za jakiś przypał
Jeśli piłka trafi zawodnika Cracocii , to jest karny, jeśli rywala to NIE !
Myślę, że to nie jest PRZYPADEK !
[quote]#post1747693 No chyba każdy widział na powtórce, że tym razem ręka była. Już kurwa nie przesadzajmy[/quote]
Kozubal też ręką dotknął w pierwszej kolejce. I co?
Jakby chcieli to by się wytłumaczyli że to naturalnie ułożona ręka przy upadku i karnego nie ma :) stawiam że w tym sezonie taka interpretacja się pojawi w meczu odpowiednich drużyn :)
Problem jest taki, że jak nasze strzały w ten sposób blokują to problemu nie ma.
Kolejny mecz w którym po strzelonej bramce cofają się do rozpaczliwej obrony i efekty są szybkie. Z drugiej strony czarna mafia chyba tylko u nas widzi ręce w polu karnym.
Akurat gdyby nie ta ręka to by piłka leciała do bramki .Karny jak nic
Trzeba robić zmiany
- Edytowany
[quote]#post1747693 No chyba każdy widział na powtórce, że tym razem ręka była. Już kurwa nie przesadzajmy[/quote]
A jak ma "lądować" zawodnik na murawie ??? na mordę ?? za przeproszeniem... zawodnik miał naturalnie ułożona rękę przy takich sytuacjach.
Agresja 0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)