Trener dostał szansę na wyjście z kryzysu jakiej nie dostałby nigdzie indziej. Sam jestem ciekaw w jaką stronę to pójdzie. Raczej zmiany nie będzie bo klubu na to nie stać.
-
-
Grzelak musi odejść!
Ale chyba warto zwolnić po jednym z pozorantów asystentów, trenerów bramkarzy, analityków, motorycznych... ? Gorzej nie będziemy a przynajmniej finansowo lepiej
- Edytowany
Nie wiem co się stało w środku. Podzielam zdanie Kruszyny co do pomocy.
Nie jestem ślepym fanem Klicha, ale i tak jego bym nie tykał tylko znalazł przyczynę gorszej dyspozycji i ją usunął. Dla mnie Al-Amari i Knap to słabe ogniwa.
Co mi tutaj nie pasuje, to fakt, że wcześniej nie było tak źle w środku, teraz po prostu wszyscy tam są średni lub słabi. Nie wiem o co chodzi.
Po za tym, jak cała drużyna ma tak fatalną serię i zjazd, to trudno to zwalić na jedną formację i na siłę szukać kozła ofiarnego.
Pozbywamy się regularnie najlepszych grajków, co jest zrozumiałe w takich przypadkach jak Rózga, Benek, Oskar etc, normalna kolej rzeczy, ale zmiennicy na ten moment odstają i nikt się specjalnie nie wyróżnia. Jakby nam Ajdina podebrali to byłaby katastrofa, tak jak kiedyś po odejściu Klicha, choć inna rola na boisku, ale wpływ na grę drużyny podobny.
Ja mam osobiście przynajmniej 3-4 grajków, którzy grają regularnie a ja nie mogę na nich patrzeć bo są przeraźliwie słabi albo beznadziejnie jałowi. To sporo jak na 11.
Choć to nie po chrześcijańsku, zgadzam się z Diabłem !
[quote]#post1748426 [quote]#post1748042 Vuković to dobry pomysł na dociągnięcie sezonu i granie w piłkę, że oczy będą krwawić ale wynik zrobi. Potem może być dobrze lub przeciętnie ale nigdy z wielkimi emocjami towarzyszącymi grze, takie trwanie.[/quote]
Na przykład tu[/quote]
To czytaj ze zrozumieniem. Napisałem jaki to trener a nie, że go polecam.
[quote]#post1748558 [quote]#post1748426 [quote]#post1748042 Vuković to dobry pomysł na dociągnięcie sezonu i granie w piłkę, że oczy będą krwawić ale wynik zrobi. Potem może być dobrze lub przeciętnie ale nigdy z wielkimi emocjami towarzyszącymi grze, takie trwanie.[/quote]
Na przykład tu[/quote]
To czytaj ze zrozumieniem. Napisałem jaki to trener a nie, że go polecam.[/quote]
To może jeszcze napisz nam jakim trenerem jest Mourinho, Klopp, Wenta, Tajner. Chętnie poczytam
- Edytowany
Gramy słabo, a co gorzej to coraz słabiej z meczu na mecz, przestaliśmy bronić, nie atakujemy, mamy indywidualności ale nie mamy zespołu, na 15 meczów wygraliśmy tylko z ostatnią i przedoatatnią drużyną, nie byliśmy w stanie ograć nawet 3-cioligowca ale w sparingach wyglądaliśmy dobrze więc trener zostaje
https://www.onet.pl/sport/przeglad-sportowy/cztery-porazki-a-w-cracovii-spokoj-te-dane-obronily-trenera-grzelaka/nh3jbv3,4da7d3a7
Zmierzamy ku przepaści
dobry moment minął na zmianę. Coż, wypada liczyć że trener się wybroni wynikami
Grzelak jest słabym ogniwem, ale niestety ma za sobą bardzo słaby sztab, który już w klubie jest od paru lat.... I progresu nie widać, a nawet jest regres.
Z Sage zaczynamy każdy sezon dobrze parę meczy - może 6 razem ze sparingami, po czym motoryka i fizyczność leci na leb na szyję.... Chyba już tylko ślepy tego nie widzi. I tak już trzeci sezon !!! O trenerach bramkarzy już nie będę pisał bo.... Każdy bramkarz za moich krótkich lat kibicowania zaliczał chwilowy błysk, a potem paździerz.
Czy trener też tego nie widzi, czemu nie komunikuje potrzeby zmiany, chyba on jest głową tego sztabu.... Jak jest taki miękki, że nie potrafi ustawić do pionu swoich asystentów i trenerów tylko ich głaszcze po główce i coachinguje starych chłopów, to masakra.
Na początku rozgrywek graliśmy w sumie nieźle, dobrze broniliśmy, kreowaliśmy sytuacje , brakowało tylko skuteczności . Obecnie leży praktycznie wszystko - mało kreujemy, gra obronna CAŁEGO zespołu leży , sytuacji mało . Czy trener sobie z tym poradzi ?
- Edytowany
@Diabel#8393 to będzie trudne bo gra słabiej (mniej więcej) od kiedy został ojcem.....
[quote]#post1748560 [quote]#post1748558 [quote]#post1748426 [quote]#post1748042 Vuković to dobry pomysł na dociągnięcie sezonu i granie w piłkę, że oczy będą krwawić ale wynik zrobi. Potem może być dobrze lub przeciętnie ale nigdy z wielkimi emocjami towarzyszącymi grze, takie trwanie.[/quote]
Na przykład tu[/quote]
To czytaj ze zrozumieniem. Napisałem jaki to trener a nie, że go polecam.[/quote]
To może jeszcze napisz nam jakim trenerem jest Mourinho, Klopp, Wenta, Tajner. Chętnie poczytam[/quote]
Przecież temat Vukovica tu się przewijał a poza tym był trenerem w Ekstraklasie niedawno a tamci nie. Pomyśl mocniej zanim coś napiszesz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)