Tak… pamiętałem, że jest podział finansów 45/45 i 10% dla FA. I że kluby z niższych lig się cieszą, jak wylosują giganta na wyjeździe. Ale to, że gospodarzem jest drużyną z wyższej ligi to sobie już dopisałem.
-
-
Puchar Polski 2026/2027
To rozwiązanie całkowicie by mi odpowiadało. Plus wymogi infrastrukturalne.
- Edytowany
Okazuje się, że nawet 3:0 to nie jest bezpieczny wynik. Teraz jest 3:2 dla Płocka, grają w dziesiątkę i Wikęd ich ciśnie niesamowice.
Ku przestrodze dla naszych.
Edit: jednak Płock przetrwał 😁
- Edytowany
Stal Mielec ma jakiś patent na powroty z 0:2. Jeszcze długi czas będę pamiętam to nasze 2:0 po golu Kallmana w 80 minucie i potem 2:2. Jakieś 3 lata temu. Dziś w Łęcznej przegrywali 0:2 w 91 minucie, 3 doliczone i w pozostałych dwóch strzelili 2 gole. Dogrywka
Wstyd, frajerstwo, kompromitacja całej drużyny. Ranga pucharu Polski co roku idzie w górę a my co roku się w tych rozgrywkach kompromitujemy. Ten konkurs karnych w naszym wykonaniu to była już przesada, Madejski robił co mógł a te pizdy prosto piłki kopnąć nie potrafią, ja mam dość.
Jeden mecz w PP i koniec......... Co roku kompromitacja...... Ile tak jeszcze dni, lat ?!?!?!?
powalczymy teraz w lidze, hehehehehehehehhehehehe
qrwa gts mać
cieszysz się Farciarz i inni kibice ciepłej wody?
Było się śmiać z gts? Nasze asy dziś: potrzymaj nam piwo.
Ale mnie wkurwia to wszystko.
Wstyd. To był chyba ostatni karnet jaki kupiłem do czasu awansu do pucharów, więc chyba już nie zdążę.
to pokazuje skalę kryzysu
Straszny wstyd. Brak głębi składu widoczny gołym okiem.
Cóż, zostaje walka o utrzymanie
[quote]#post1744071 Wstyd. To był chyba ostatni karnet jaki kupiłem do czasu awansu do pucharów, więc chyba już nie zdążę.[/quote]
Nie piszę tego żeby się chwalić ani zachęcać innych, każdy robi co chce. Ja się uwolniłem dwa lata temu. Już trzeci sezon nie mam mam karnetu. Ostatni mecz na jakim byłem to ten przegrany z Puszczą 0-1. I dobrze mi z tym. Oglądam a raczej słucham (bo mało patrzę w ekran) w TV i też niektóre mecze.
Ten mecz na pewno zapiszę się w kartach historii... jako jedna z większych kompromitacji. Dziękujemy, Dziękujemy !!!
Arka 3 ,ruch 2 jakoś się da a my kurwa co ? Ale zjebany wieczór...
No nagadala współwłaścicielka żę katastrofa w Klubie to i spacerek się zaczął
Co to sie stanęło??
Ja pierdole mam nadzieję ze nie zapomnieli kibice o lokomotywce po meczu..
Specjal gotowy ! Jedziemy na narodowy ! 🥳
Kurwy jebane w dupę!!
Przeklęty klub od zawsze kiedy pamiętam..
Nieszczęście być jego kibicem, cała rodzina cierpi jak ma kibica Cracovii w domu.
Ten gen frajerstwa i klęski od którego nigdy się nie uwolnimy..
Nawet w Arce gra taki Gutkovskis co dzisiaj odpoczywa a chłop spol9jnie by u nas grał w 1 składzie..a zagrał rezerwowy Rama i strzela 2 gole ..brawo skauting PAJACE !!@
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)