Dla ostudzenia przypomnę, że Hubert Adamczyk przychodził z Chelsea i obecnie jest bez klubu.
-
-
Alex Marciniak - witamy w Pasach !
Transfer do rezerw - zobaczymy czy jest lepszy od Skoczylas-a który przyszedł z Milan-u
Ekstraklasa jest fizyczną ligą , mlodzi zawodnicy mają bardzo ciężko ale to bardzo. Nieliczni są wstanie się pokazać. Boje się że szybko go zweryfikuje. Taki Arsenic,Jędrzejczyk zje go , ale to tylko moje zdanie .
[quote]#post1734581 Grzelak właśnie powiedział, że dopiero będą dyskutować czy będzie w pierwszym czy drugim zespole.
To są jakieś jaja?![/quote]
Dokladnie takie same jaja, jak 17-letni Bzdyl, który rok temu przychodził do Ziliny i kursował między pierwszą drużyną a młodzieżową.
Młody musi pozbawiony taryfy ulgowej włączyć się do normalnej walki o swoje miejsce. Tu nie ma ochronki, ale jest czas na aklimatyzację. Nie przetrenował okresu przygotowawczego, nie zdziwi mnie, jak zagra jakieś mecze w rezerwach.
Mam nadzieję, że to wszystko zostało dograne przed podpisaniem kontraktu.
Żeby nie było jak z tym Murzynem ostatnio u tamtostronnych, co to się zdziwił po podpisaniu kontraktu, że jednak będzie grał w rezerwach.
No młodzi też dają radę, Rózga, Pietruszewski, reguła
Coraz słabiej widzę, a już małe literki w telefonie zwłaszcza i przeczytałem Adam Marciniak. Klub jest w tak anormalnej sytuacji, że mnie to nawet nie zdziwiło.
Jest film na YT skrót jak grał w u 18 w sezonie 2025/26 w Arsenalu. No kurde przykrywa czapka takiego Smiglewskigo. Szybkość i podania.
Śmiglewskiego nie trudno przykryć czapką.
Trzeba wziąć poprawke na to, że grał z dziećmi.
Poczekam, aż Kolega @SaNtO#842 się wypowie. Piłkarz czy nie? ;-)
- Edytowany
[quote]#post1734582 Jak Ci na imię Marciniak Ty…. Kurczę trzeba coś nowego wymyślić dla naszego ulubieńca z gwizdkiem.[/quote]
Sędzia ch... zawsze na propsie
Nie wszystkie transfery muszą być na tu i teraz, niech będzie obecny w szerokiej kadrze, a z upływem czasu zobaczymy w którą stronę sytuacja się rozwinie.
Jak do tej pory wszystko co robił ten chłopak, to było na poziomie juniorskim. Więc ciężko wyciągać jakieś wnioski.
Mnie takie transfery z wielu powodów bardzo cieszą, także posunięcie jak najbardziej na plus.
Teraz trzeba wspierać chłopaka bo takie przejście do innego środowiska w tak młodym wieku nigdy nie należy do łatwych.
Na filmikach na YT wygląda bardzo dobrze, trzeba pamiętać że grał w juniorach premier league, a tam konkurencja jest duża. Znaczenie więcej chłopaków w Anglii idzie do piłki, niż w Polsce.
Zwycięskiej bramki w derbach!
Jak gra tyłem do bramki?
I jak chodzi po schodach?
Powodzenia, zdrowia i pracuj ku chwale Wielkiej CRACOVII!
Nazwisko zacne, oczekiwania spore. Powodzenia Alex!
Nieźle się pokazał dzisiaj. Takie trochę mix Smolarka i Rózgi
10 dni później
https://youtu.be/-UQAa7JLTNc?is=8Z9_jY1pTZTt1ma4
....
Życzę mu by zastąpił Minchewa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Rock, Goście (3)