Nie no,Kane MasterClass.👑
-
-
Mundial 2026
[quote]#post1731902 Harry X2 Sterby wściekły 😂[/quote]
Ale akcja dwóch Bialych dała angolom tą brankę ;)
I nie klękali przed czarnymi 😋
Fajnie bez dogrywki,można obejrzeć powtórkę Francja - Szwecja,potem Belgia - Senegal.
58/104
Anglia i tak w końcu przegra. Ja raczej przesądny jestem, a o ile wiem MŚ nigdy nie wygrała repra prowadzona przez trenera nie ze swojego kraju - zatem spodziewam się, że i tą razą tak będzie.
Tak czy owak...angoli czeka niezły Meksyk w kolejnym meczu...;)
Nie no jasne że mistrzostwa nie zdobędą. Już na Meksyku mogą się wyłożyć. Ale może Harry jeszcze podenerwuje Sterby'ego i coś wciśnie 😋
Oni zaczynają być jak kiedyś Niemcy, nie można być niczego pewien dopóki ich nie dobijesz. Zawsze cośtam wmęczą. Ja pierdolę.
Liczę że Meksyk im wsadzi 2-3, a potem niech sobie mulą Angole po swojemu
Wygrali lepsi .
[quote]#post1731910 Oni zaczynają być jak kiedyś Niemcy, nie można być niczego pewien dopóki ich nie dobijesz. Zawsze cośtam wmęczą. Ja pierdolę.
[/quote]
Ja też nie lubię Angoli ale trzeba być obiektywnym.
To nie były męczarnie, oni zagrali dobry mecz i taka jest prawda, futbol nie wygląda tak, że gra lepsza drużyna ze słabszą, to musi być zwycięstwo 3/4-0, no tak nie jest, a już zwłaszcza na turnieju takiej rangi, gdzie każdy ma swoje argumenty, dobre przygotowanie meczowe i gra jak o życie. DR Kongo postawili trudne warunki i pokazali, że w ich grze nie ma przypadku, a mimo to Anglicy stworzyli mnóstwo dogodny sytuacji w dodatku nie byle jakich. Idealny mecz w wykonaniu Anglików zdecydowanie to nie był, ale dobry już jak najbardziej.
Trzeba powiedzieć, że lista najlepszych strzelców to same mocne nazwiska
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1782931161-999.png[/img]
Jestem zachwycony. Liczyłem, że durni synowie Albionu rozwalą murzynków 3:0, a tu taka miła niespodzianka. Meksyk rozjedzie ich walcem.
Się okazało ze nie wszyscy Niemcy odpadli.
Mielcarski właśnie stwierdził, że Senegal w fazie grupowej sprawił radość swoim kibicom strzelajac 5 bramek... Senegalowi.
Dobrze się zaczyna
borkowe towarzystwo służy na percepcje....
Komentarz tych panów przypomina rozmowę kumpli przy kuflu piwa . Żenada .
- Edytowany
Nie rozumiem co oni tam pier...ą ale w meczu uczestniczy dwóch gejów i jeden bierze w papę (to chyba komentatorzy), a trener Holandii też nie wie o co chodzi i wystawił w ataku zamiast Lukaku chłopa, o którym nawet Mielcarski wie, że do ataku się nie nadaje.
Poklepali zacnie!
Dobrze wygląda Senegal od pierwszych minut.
Poezja brama
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)