@RZ1975#42459
Bo to są dwa Buce za gts-m
Forza Ancelotti.😁
-
-
Mundial 2026
[quote]#post1731637 Gol dla Japonii, ledwie wycedzone przez komentujących. Gol dla Brazylii - skandowanie Ca-se-mi-ro.
Oczywiscie wczesniej przez klikadziesiąt minut tylko i wyłącznie analiza, co musi zrobić Brazylia.
[/quote]
Jest kilka takich drużyny przy których jest zawsze taki dziwny nacisk, że trzeba im kibicować. Brazylia to jedna z nich, to trochę tak jak gdy Barcelona gra w LM, tam jest to samo gówno.
Ale jaja... Brazylia w praktycznie ostatniej akcji meczu strzela gola na wagę awansu 😯
No i.chuj
Mam klątwę w typerze 😂
Pięknie Japońce walczyły, są coraz lepsi w tą grę, ale Brazylia dziś jeszcze była lepsza. Zasłużone zwycięstwo.
[quote]#post1731639 ... Jest kilka takich drużyny przy których jest zawsze taki dziwny nacisk, że trzeba im kibicować. ...[/quote]
Zaraz taki mecz będzie. Wszyscy powinniśmy być Paragwajczykami 😆
[quote]#post1731593 @mcz, @DiegoKSC#4145 Ja podobnie. 3 całe do te pory, z 2 po kilkanaście minut. I też pierwszy to España 1982, jako 7-letni szczyl[/quote]
Taka ciekawostka. W trakcie tego mundialu pojechaliśmy z rodzicami na wczasy nad jezioro Rożnowskie. Ośrodek Wczasowy Stalownik Huty im. lenina. W pokojach w tamtych czasach nie było telewizorów, ale ośrodek posiadał salę telewizyjną. No i jako 9 latek poszłem tam na mecz z ojcem, o ile pamiętam Polski z Peru. Wybór kanałów był lichy, były tylko 2 😁 No i na sali telewizyjnej jakieś 7-8 kobiet oglądało jakiś serial na niewłaściwym kanale. A mężczyzn coraz więcej i coraz głośniej domagają się przełączenia kanału bo mecz już za chwilę. A kobiety, że były tu wcześniej i nie mamy nic do gadania. W końcu jakiś facet się wkurwił, podszedł do telewizora i przełączył telewizor na mecz. Zbulwersowane kobitki opuściły salę telewizyjną 😁
Nic, szkoda. Japoński duch walki i taktyka Czesia to za mało na Brazylię.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1782761768-538.jpg[/img]
Następny mecz sponsoruje ten Pan ;)
Azja już spakowana w komplecie (Australii nie liczę, bo tylko są w tej federacji, ale geograficznie nie bardzo xD).
Na tym kontynencie po prostu nie umieją grać w piłkę ;)
Qrwa można zasnąć.
Mówisz, masz 😋
Paragwaj jest lepszy w zabijaniu futbolu niż Czesław.
🥳
I szwaby do domu 🙂
Niemce do domu😀
Ale ich wyjebali .... antyfutbol wygrał,przykre.
Szkopy do domu!
Myślałem że to wnuk Rudiego Voellera, ten Niemiaszek co drugiego nie strzelił, taki wyrośnięty, a tuż przed strzałem jakby go sparaliżowało 😀
Przez chwilę myślałem że koniec, skończy się jak zwykle , ale ufff 😊
W dogrywce przynajmniej się kopali i zrobiło się ciekawie 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Goście (12)