Dupą nie ale wymęczyli 😉
-
-
Mundial 2026
- Edytowany
A mnie przekonaliście, włączyłem na ostatnie minuty i jeśli ten mecz tak wyglądał jak ostatnie 15 minut to wolę polską II ligę :)
@koziołek#3702
Ostatnie 15 minut było najlepsze z całego meczu
[quote]#post1731529 @Vasago#211 skąd takie wnioski ?[/quote]
Jeżeli remis daje awans obydwu ekipom a przegrany, odpada, to trudno o inne rozstrzygnięcie jak remis. Nawet trudno mieć pretensje do piłkarzy za takie podejście do meczu. Nie jestem zwolennikiem "teorii spiskowych dziejów" ale ten mecz był ewidentnie ustawiony na remis, co mnie wcale nie dziwi. Pochwalić można piłkarzy za to, że stworzyli jakieś tam widowisko dla kibiców i coś tam sobie postrzelali do sieci. Pomijając te sytuacje w doliczonym czasie gry, to wcześniej zdobywane bramki trochę przypominały te z meczu gts-cwks 0-6 z początku lat 90-tych.
Ale nie smak po tym żenującym meczu....
Najgorsze że mecz był tak chujowy że sobie zasnąłem w 85 minucie,obudziłem sie w 93 jak było 1-0 dla Kanady.
Hm, no nie był topowy, ale nie aż tak nudny, ale fakt, blisko do naszej kopaniny :D emocje jakieś były.
RPA się postawiła a Kanada wybadło blado.
Holandia-Maroko o 3 rano, aj. Potrzeba jakiegoś planu, hm. Szkoda takiego meczu nie obejrzeć na żywo.
[quote]#post1731551 A mnie przekonaliście, włączyłem na ostatnie minuty i jeśli ten mecz tak wyglądał jak ostatnie 15 minut to wolę polską II ligę :)[/quote]
Na papierze to była najsłabsza para z tych 16 ekip i to się potwierdziło... Kopanina straszna, totalny chaos i brak pomysłu na grę. Trudno ocenić jaki to był poziom meczu i przyrównać do rozgrywek ligowych. Z tą naszą 2 ligą to przesada ale do ekstraklasy już tak. Powiem tak, że był to mecz na bardzo wysokim poziomie naszej ekstraklasy.
Pierwsze MŚ w moim blisko 50 letnim życiu, podczas których obejrzałem na żywo 4 mecze.
[quote]#post1731587 Pierwsze MŚ w moim blisko 50 letnim życiu, podczas których obejrzałem na żywo 4 mecze.[/quote]
A ja 3. A pierwszy oglądany przeze mnie mundial to ten z 1982 roku, gdzie zajeliśmy 3 miejsce.
@mcz_#6169
To samo.
@mcz, @DiegoKSC#4145 Ja podobnie. 3 całe do te pory, z 2 po kilkanaście minut. I też pierwszy to España 1982, jako 7-letni szczyl
- Edytowany
@RZ1975#42459
Ja 2 lata młodszy szczyl, co rysował w zeszycie flagi i składy wszystkich drużyn.
@DiegoKSC#4145
O tak!
Nie ma co sie denerwować,trzeba sie pogodzić że meczu Holandia - Maroko sie nie obejrzy na żywo.
Brawo Japonia!
Tak jest! Tylko Japonia.🇯🇵
Kanarki do boju bo mi kredyty na ali nie wpadną.
A tak to mam wywalone.
Brawo Japonia, utrzymać to!
- Edytowany
Brazylia zaraz wdupcy
[b]Edycja z 29.06.2026 o godz. 20:17 (scalono posty)[/b]
No i nie trzeba było długo czekać żeby się spełniło 😆
Gol dla Japonii, ledwie wycedzone przez komentujących. Gol dla Brazylii - skandowanie Ca-se-mi-ro.
Oczywiscie wczesniej przez klikadziesiąt minut tylko i wyłącznie analiza, co musi zrobić Brazylia.
Ch... wam w dupę stronniczy buce. Wyciszam głos
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)