Messi to jest gość, Argentyna raczej w finale
-
-
Mundial 2026
Messi wymiata.👏
Koleś ma 39 lat, gra swoje szóste mistrzostwa i idzie na króla strzelców.
Nie do wiary.
Po dwóch meczach 5 bramek i niewykorzystany karny
😂😂😂
- Edytowany
Czy można wygrać mecz na mundialu nie biegając?
Można, wystarczy mieć w składzie Messiego.
Ten egipski sędź to jakiś krewny Steve Wondera? Petrodolary na ostro wjechały do sejfu łysego, nie dość, że pół islamskiego świata jest na tych mistrzostwach, to jeszcze sędziują jacyś poganiacze wielbłądów. Ta egipska kaleka potrzebowała varu, aby zobaczyć podwójny faul w polu karnym, bo oba wślizgi to były faule.
Już lepiej jakby sędziowała jakaś sędzia z cyckami.
Bóg jest tylko jeden ............ Leo Messi.
[quote]#post1730999 Bóg jest tylko jeden ............ Leo Messi.[/quote]
Owszem, Leo Messi wie, że Bóg jest tylko jeden.
- Edytowany
"Dziadek" Messi jest jednak wciąż niezastąpiony... gość w reprezentacji gra jak o życie. Przy tej bramce na 2:0 szedł cały czas do przodu jak dzik. Dla niego każdy mecz w Argentynie jest bardzo ważny i widać to na boisku...😋
I piszę to jako fan CR7.
Kryśce dziś żyłka pękła.
Będzie musiał częściej opowiadać, że to jednak on jest najlepszy.
Sterby jak zwykle marudzi .
Sędzia pewnie jeszcze nigdy nie widział jak dwóch gości na raz pojechało jak sekatorem po jednym, przecież to rzadkość.
Ja oniemiałem nad pięknem tego wejścia.
A że jeden przy okazji trafił w piłkę to tym bardziej zgłupiał.
Inna sprawa, że człowiek raz po raz musi oglądać pięciominutowe przerwy nad czymś co wydaje się oczywiste, to i zaczyna wątpić czy coś jeszcze z piłki kuma.
Nie wiem czy to celowe (może gdzieś tam na kanałach x, y i z lecą reklamy?). Czy po prostu matoły tam siedzą.🤔
Nie wiem czy sie zabierać za mecz Francja - Irak czy iść spać.....na razie jade z powtórką Nowa Zelandia - Egipt.😁
Po prezentacji francuskiej drużyny można by pomyśleć, że to jakaś afrykańska drużyna. Mylić może tylko jakaś pojedyncza biała twarz.😀 Dawaj Amir!!!
Ależ wróci do nas Amir z bagażem piłkarskiego doświadczenia, będzie zamiatał całą ESA.😎
Tak poważnie to widać było w pierwszym meczu, że Amir dobrze funkcjonuje w drużynie i jest ważnym elementem, dzisiaj czego go sprawdzian najwyższej klasy.
Chciałoby się mieć więcej takich piłkarzy w barwach Cracovii.
Zawodnik Cracovii uwalił Mbape!
Jest co prawda żółta kartka , ale moim zdaniem warto było.
Na to Mbappe uwalił na bramkę, warto było. 😉
- Edytowany
Możliwe że Irak nie zdobędzie mistrzostwa, ale mogę się mylić.
Zbyt statycznie zawodnicy Iraku, nie można dać tyle miejsca na oddanie strzału, za łatwo. Francja wrzuci tu kilka bramek.
Szkoda, że mecz Norwegia vs Senegal jest o 2:00, tam będzie szło na noże.
[quote]#post1731008 Kryśce dziś żyłka pękła.
Będzie musiał częściej opowiadać, że to jednak on jest najlepszy.
Sterby jak zwykle marudzi .
Sędzia pewnie jeszcze nigdy nie widział jak dwóch gości na raz pojechało jak sekatorem po jednym, przecież to rzadkość.
Ja oniemiałem nad pięknem tego wejścia.
A że jeden przy okazji trafił w piłkę to tym bardziej zgłupiał.
Inna sprawa, że człowiek raz po raz musi oglądać pięciominutowe przerwy nad czymś co wydaje się oczywiste, to i zaczyna wątpić czy coś jeszcze z piłki kuma.
Nie wiem czy to celowe (może gdzieś tam na kanałach x, y i z lecą reklamy?). Czy po prostu matoły tam siedzą.🤔[/quote]
I tutaj widać różnicę między piłkarskim talentem, darem od Boga ( Messi) a wypracowanymi i wytrenowanymi umiejętnościami (Ronaldo). Są w podobnym wieku więc fizyczność podobna a Messi zjada Ronaldo na każdej płaszczyźnie.
[quote]#post1730997 ... Ta egipska kaleka potrzebowała varu, aby zobaczyć podwójny faul w polu karnym, bo oba wślizgi to były faule....[/quote]
Może patrzył czy któryś nie był na czerwoną? 😆
ten Haaland to zawsze taki nadpobudliwy /pytajnik/
przy trzecim golu machał rękami, napierdalał na kolegów, aż któryś nie wytrzymał i podał mu piłkę, a ten przerośnięty Norweg trafił do siatki i się zamknął.😁
ciekawe jak norweska obrona poradzi sobie z poważniejszymi ekipami.
Norwegowie zdali egzamin. Są naprawdę mocni, a Senegal to niezła drużyna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)