Wygrać! Jak uznamy że musimy zremisować to przejebiemy.
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, sobota 23 maja 2026, 17:30
Co najmniej remis w tym meczu daje nam utrzymanie, niezależnie od wyników pozostałych drużyn
Termin idealny sobota 17:30 , mecz o coś. Pogoda ma być żyleta 24-25 stopni. Bilety pięknie schodzą. Namawiajcie ,kupujcie Bilety. Zaplanujcie sobotnie popołudnie z Cracovią!!!
[quote]#post1726120 [quote]#post1726116 Jak zagramy tak jak w Lublinie to o wynik jestem spokojny. No może trochę lepiej w obronie.[/quote]
I żadnych uśmiechów. Mają mieć ponure miny cały mecz.[/quote]
Obowiązkowo !
My też, my też by im nie sugerować czy dobrze czy źle.
Mam jedno pytanie bo nie chce mi się tego liczyć.
Sprawa dotyczy naszego utrzymania przy remisie.
Oczywiście rzecz czysto teoretyczna, ale jak wyglądałaby "mała tabelka" przy 42 punktach naszych , Arki i Widzewa?
- Edytowany
Mnie interesuje tylko zwycięstwo, z uśmiechem na twarzy ze stadionu wyjdę tylko po przekonującym pokonaniu rywala.
Mam dość liczenia na farta i minimalizmu, oczekuję pokazania charakteru i zwycięstwa przynajmniej dwoma bramkami, w innym wypadku cisnę wulgaryzmami i żegnam gwizdami tych patałachów po zakończeniu spotkania.
Miejmy trochę godności i wymagajmy więcej, bo to jest przerażające jak trzeba patrzeć na każdy krok rywali żeby tylko było po naszej myśli i zrobić utrzymanie przemykając jak szczur.
Powoli przechodzę z wkurwienia na wstyd, a to boli jeszcze bardziej.
[quote]#post1726107 ale w czym problem? napewno już był telefon do Jacka z prośbą o 3:3 dziękuję dobranoc. jak się nie dogadają to są frajerami. przestańcie pierdzielić o jakieś uczciwości. sram na uczciwość. mamy się utrzymać. dzwonić do Jacy[/quote]
Nie spadniemy.
Możesz mieszkanie postawić na to ;)
[quote]#post1726180 Mam jedno pytanie bo nie chce mi się tego liczyć.
Oczywiście rzecz czysto teoretyczna, ale jak wyglądałaby "mała tabelka" przy 42 punktach naszych , Arki i Widzewa?[/quote]
Mordeczko. Jeżeli Areczka cudem była miała 42 pkt to jest nad nami bo przejebalismy w Gdyni i zremisowaliśmy 2-2 u siebie. A co do Widzewa to oni nie wygrają bo Mysliwiec wie że oni przegrać nie mogą. Mogą zremisować i daje im to utrzymanie a Widzewowi spadek przy wygranej Lechii.
A jeśli nawet Widzew miałby 42 pkt to jest pod nami bo przejebal z nami na jesień i zremisowaliśmy z nimi w Łodzi.
- Edytowany
Interesuje mnie sytuacja, która jest mało prawdopodobna , ale możliwa.
Przy równej ilości punktów obowiązuje mała tabelka zainteresowanych zespołów, wszystkich trzech i wtedy na jakim miejscu jesteśmy?
Dobra policzyłem sam i mogłem się pomylić bo robię to w robocie po kryjomu;
1. Widzew 5pt 2:1
2. Pasy 5pt 4:4
3. Arka 5pt 4:5
Utrzymujemy się, bo Lechia max zdobędzie 41pt.
Chyba ze cos popieprzylem.
Pełna mobilizacja! ładnie się stadion wypełnia :)
- Edytowany
[quote]#post1726191 Interesuje mnie sytuacja, która jest mało prawdopodobna , ale możliwa.
Przy równej ilości punktów obowiązuje mała tabelka zainteresowanych zespołów, wszystkich trzech i wtedy na jakim miejscu jesteśmy?
Chyba ze cos popieprzylem.[/quote]
Zapominasz że jak widzew wygra to piast przegra i zostaje z 41pkt, więc jest za nami. Przy nie wygranej widzewa są za nami. Beto y też z 41 za nami.
Jedynie jak przegramy możemy spaść przy noekorzystnych wynilach.
To ze Lechia przegrala z Legia daje nam duze szanse . Jak by wgrala ,bylibysmy o wiele gorszej sytuacji .
7651 biletów, a mamy poniedziałek.
Liczę na 12-13 tys.
- Edytowany
[quote]#post1726191 Interesuje mnie sytuacja, która jest mało prawdopodobna , ale możliwa.
Chyba ze cos popieprzylem.[/quote]
Kajaku drogi, w paru innych wątkach było, ja też zaznaczyłem
- przy naszym remisie
a) Lechia jest za nami, bo ma najwyżej 41 punktów
b) jedna z drużyn Piast/Widzew jest za nami - jeśli wygra Widzew, to Piast za nami, jeśli nie wygra Widzew, to on jest za nami.
Trzy drużyny za nami,
Co prawda mała tabelka o miejsca 13-15 mało mnie w tej chwili interesuje, ale wygląda na to że obliczyłeś dobrze - mamy wtedy miejsce 14, ale żadna z tych drużyn nie spada.
- Edytowany
Dobra ide na mecz! Nie mogę się doczekać zwycięskiego 0:0 !
Co za emocje , co za emocje!
Kurde przy 0:0 będę posrany do ostatniego gwizdka, to może lepiej wygrajmy zdecydowanie.
Kurde żeby Charpentier miał siły na 45 minut , Ciebie prosimy!
- Edytowany
[quote]#post1726107 ale w czym problem? napewno już był telefon do Jacka z prośbą o 3:3 dziękuję dobranoc. jak się nie dogadają to są frajerami. [b]przestańcie pierdzielić o jakieś uczciwości. sram na uczciwość[/b]. mamy się utrzymać. dzwonić do Jacy[/quote]
To co pisze Santo jest po prostu paskudne.
Gdyby Cracovia wydalała ekskrementy na uczciwość, ponad pół wieku temu Prezes Żur (mówi Ci to coś, Santo?) nie powiedziałby pewnym czynnikom "won" ale "jakże się ciesze, że nas właśnie wybraliście, towarzysze!" W jakiej wtedy dobrej sytuacji byśmy byli, ile tytułów mistrzowskich w późniejszej historii mieli!
- Edytowany
[quote]#post1726180 Mam jedno pytanie bo nie chce mi się tego liczyć.
Oczywiście rzecz czysto teoretyczna, ale jak wyglądałaby "mała tabelka" przy 42 punktach naszych , Arki i Widzewa?[/quote]
Małej tabelki nie chce mi się liczyć, ale w takim układzie Lechia i Piast miałyby góra 41 punktów.
O widzę, stańczyk to wcześniej wyklarował.
Policzyłem i o ile się nie pomyliłem to w małej tabelce Widzew-Cracovia-Arka Wszyscy po 5 punktów, Widzew gole +1, my 0, Arka -1
Jak napisał stanczyk skończylibyśmy w tym układzie na 14. miejscu. Chyba wszyscy by się ucieszyli. Wprawdzie Widzew nad nami, ale Arka z nami ;-)
[quote]#post1726213 7651 biletów, a mamy poniedziałek.
Liczę na 12-13 tys.[/quote]
Tylko Sold Out ‼️ i czekamy po meczu na piesków z gts-u na Rynku w Krakowie do Niedzieli 👊😉
No...
Bilety fajnie schodzą. W poniedziałek, a zostało już tylko 5100 miejsc. Żeby tylko w klubie nie doszli do wniosku, że walka o utrzymanie do ostatniej kolejki napędza frekwencję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)