2:2
-
-
Pozostałe mecze 33 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Kurwa mać!
On nie chciał strzelić tej bramki.
[quote]#post1726271 @bu3o Jak wygra i będzie miał tyle samo punktów co my, to nas WYPRZEDZA. Ma lepszy stosunek bramek, a on jeszcze uległ by poprawie.
Oczywiscie, naszej porażki nie biorę nawet pod uwagę. Nie daję niestety szans Arce na 3 punkty w Częstochowie.[/quote]
Sorry masz rację
Eh 2-3
Arka spada !@
Oj Areczko... no to niestety 1 liga.
- Edytowany
😪😡
I pomyśleć, że Arka ma dodatni bilans spotkań z Kolejorzem, Mistrzem Polski. I mogłem doświadczyć na żywo ich triumfu w listopadzie w Gdyni.
Nie pozostaje nic innego, niż życzyć błyskawicznego powrotu do Eklapy
betony nie wygraja w niecieczy. słonie dobrze graja
Smutno mi.
Czyli Trójmiasto bez ekstraklasy
Szok.. Arka lepiej grała jak my..tam jest trochę dobrych grajków.. Szkoda Areczki..
Za Kaszkietem:
Cracovia utrzyma się w ekstraklasie jeśli przynajmniej jedna z tych drużyn nie przegra meczu:
▪️Cracovia (z Koroną)
▪️Piast (z Widzewem)
▪️BBT Nieciecza (z Lechią)
[quote]#post1726293 Czyli Trójmiasto bez ekstraklasy[/quote]
Ja liczę, że jednak nie. Dla mnie wstydzew niech leci. Tam wszystko jeb... jak polecą.
Bardzo zły przykład daje BrukBet Koronie... 😉 No jak tak można?
- Edytowany
W zasadzie chyba załatwia nas jeden scenariusz.
Nasza przegrana przy jednoczesnym zwycięstwie Widzewa i Lechii.
No i żal mi osobiście Arki , ale co zrobić,
Też bym wolał żeby spadł Widzew, ale obawiam się że Termalica gra obecnie na luzie i wszystko im wychodzi
Ktoś Brukbet nieźle zmotywował. Oni walczyli jak o życie!!! Niezła kasa poszła!!!!
W zaistniałej sytuacji 3 spadkowicz obowiązkowo betony. Nie ma ekstraklasy w Gdyni, nie ma ekstraklasy w 3mieście.
żydzew za rok niech się z kurwikoleżankami z czarnej wsi i szczecina spierdoli.
Nasze grajki muszą sobie wpoić do łba ze Korona może nie odpuścić i trzeba zapierdalać od 1 minuty..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)