[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778861773-244.jpg[/img]
-
-
Motor Lublin 3 - 3 Cracovia, sobota 16 maja 2026, 14:45
- Edytowany
[quote]#post1725222 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778841757-360.png[/img]
I proszę się nie czepiać ,że stary dziad się AI-szajsem bawi. Jak admini mogą tworzyć AI-jonasze to i ja se mogę porysować.[/quote]
No i sprawa jasna ,należy zaufać kluczom dynamometrycznym, bo sobie raczej nie możemy.
[quote]#post1725216 Stolarski powiedzenia konferencji że za Henriksona wejdzie Trahore, więc naprawdę mam nadzieję że Grzelak nie wystawi Glika[/quote]
A skąd Stolarski wie kogo wystawi Grzelak??? Mamy kreta w klubie?
[quote]#post1725173 Henrikson nie zagra i jak na Jego miejsce wejdzie Traore (tragiczne straty w meczu z Lubinem gdy po Jego kiksach piłka trafiała w nasz słupek gdy graliśmy w 11 na 10) albo Glik (0-4 z Piastem gdy On kierował obroną) to już przed meczem będzie pozamiatane.[/quote]
Coś bredzisz...
Mecze z Piastem od kiedy Glik jest w Cracovii:
Piast - Cracovia 0-0 (nie grał)
Cracovia - Piast 1-1 (grał 90 minut)
Cracovia - Piast 2-3 (nie grał)
BA! W ostatnich 15 meczach NIGDY nie przegraliśmy z Piastem 0-4
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778868797-025.png[/img]
[quote]#post1725260 [quote]#post1725216 Stolarski powiedzenia konferencji że za Henriksona wejdzie Trahore, więc naprawdę mam nadzieję że Grzelak nie wystawi Glika[/quote]
A skąd Stolarski wie kogo wystawi Grzelak??? Mamy kreta w klubie?[/quote]
Wydaje mi się że nawet jemu przez myśl nie przeszło że Grzelak mógłby dać Glika
[quote]#post1725261 [quote]#post1725173 Henrikson nie zagra i jak na Jego miejsce wejdzie Traore (tragiczne straty w meczu z Lubinem gdy po Jego kiksach piłka trafiała w nasz słupek gdy graliśmy w 11 na 10) albo Glik (0-4 z Piastem gdy On kierował obroną) to już przed meczem będzie pozamiatane.[/quote]
Coś bredzisz...
Mecze z Piastem od kiedy Glik jest w Cracovii:
Cracovia - Piast 1-1 (grał 90 minut)
Cracovia - Piast 2-3 (nie grał)
BA! W ostatnich 15 meczach NIGDY nie przegraliśmy z Piastem 0-4
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778868797-025.png[/img][/quote]
Farciarz tutaj dobrze mówi. Po wygranej nad GKS była przerwa na reprezentację i nasi rozegrali sparing z Piastem (nawet była transmisja na YT, jeśli dobrze pamiętam). Dostaliśmy 0:4, a Glik tam właśnie pokazał, że pociąg ekstraklasowy raczej mu już odjechał.
Dajmy już spokój z Glikiem. W meczu z Radomiakiem wykosił rywala w pierwszej akcji, dostał żółtko, gdzieś tam uciekł i rozglądał się na boki, jakby zdezorientowany. Sam chyba siebie nie poznawał. Glik ma oczywiste zasługi dla polskiej piłki i należy się mu szacunek, ale umówmy się - tych osiągnięć już nie powiększy.
[quote]#post1725270 Dajmy już spokój z Glikiem. W meczu z Radomiakiem wykosił rywala w pierwszej akcji, dostał żółtko, gdzieś tam uciekł i rozglądał się na boki, jakby zdezorientowany. Sam chyba siebie nie poznawał. Glik ma oczywiste zasługi dla polskiej piłki i należy się mu szacunek, ale umówmy się - tych osiągnięć już nie powiększy.[/quote]
Dobra dobra. Wszedł Glik na 5 minut , wrzasnął na drużynę i zrobili więcej sytuacji niż przez cały mecz.
Ja sobie myślę tak: Grzelak wystawia Glika, a nie Traore, od pierwszej minuty. Po kwadransie na boisku nie ma ani Traore, ani Glika.
Wyniki w tej kolejce tak sie potoczyły ze motor też będzie pruł po zwyciestwo bo w ostanim meczu jadą do cfeli z warszawy
[quote]#post1725278 ... Dobra dobra. Wszedł Glik na 5 minut , wrzasnął na drużynę i zrobili więcej sytuacji niż przez cały mecz...[/quote]
To niech wrzeszczy z ławki
[quote]#post1725283 Wyniki w tej kolejce tak sie potoczyły ze motor też będzie pruł po zwyciestwo bo w ostanim meczu jadą do cfeli z warszawy[/quote]
Przecież remis im wystarczy na utrzymanie.
Żałosny ten Widzew, najbardziej na spadek zasługują
[quote]#post1725270 Dajmy już spokój z Glikiem. W meczu z Radomiakiem wykosił rywala w pierwszej akcji, dostał żółtko, gdzieś tam uciekł i rozglądał się na boki, jakby zdezorientowany. Sam chyba siebie nie poznawał. Glik ma oczywiste zasługi dla polskiej piłki i należy się mu szacunek, ale umówmy się - tych osiągnięć już nie powiększy.[/quote]
Nie mów hop póki nie podskoczysz
Jak jechała repra na turniej to mówiłem na chuj ten emeryt w składzie , z niego to już nic nie będzie , stary wolny itd , a potem zamknął mi mordę bo był naszym najlepszym obrońcą do tego wsadzał głowę tam gdzie inni nie wstawiali nogi , parę lat już minęło natomiast u nas jak grał Glik to były punkty jak załapał kontuzję to zaczęliśmy je gubić , ja bym go nie skreślał jak nie będzie tylko miał urazu to 2 lata na stoperze jeszcze może pograć . A druga sprawa w tej chwili to chyba jedyny gość z jajami w szatni .
[quote]#post1725200 Czemu nigdzie nie ma informacji odnośnie wyjazdu ?[/quote]
Nie wiem jakich informacji oczekiwałeś dzień przed wyjazdem kolego, jak tydzień temu było wszystko wyprzedane.
Bo trzeba było wykosić . Inna pindzia by odpuściła i nawet tego jednego punktu mogło by nie być -powstrzymał bardzo groźnie wyglądająca akcje i zrobił to
Z Motorem, który ma Czubaka (superstrzelca) i m.in wychowanka Barcelony Sampera (zagrał w pierwszej drużynie Barcelony jeden mecz), a my gramy zupełnie zdekompletowaną obroną i w ostatnim meczu Motor rozgromił na wyjeździe Wisłę Płock aż 4-0) patrząc racjonalnie to na zasadzie przechodniości może być niestety pogrom.
Tylko, że dla nas czy przegramy z Motorem 0-5 czy 0-1 nie robi różnicy.
Chyba, że gdybyśmy na koniec mieli taką samą ilość punktów co Lechia to wtedy spadniemy w tabeli gorszą różnicą bramek od Lechii.
Cel minimum na dzisiaj to remis, i ma być walka przez 90 min. Mają być jak Tommy Lee Jones w ściganym!!!!!!!!
Czubaka boli sraka, a my mamy Wójcika który walki nie unika.
Dobra czas rozjebac motor i kończyć sezon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)