"Primadonna' Marciniak będzie rozjemcą meczu w Lublinie .
Za www.90 minut.pl
-
-
Motor Lublin 3 - 3 Cracovia, sobota 16 maja 2026, 14:45
[quote]#post1725109 "Primadonna' Marciniak będzie rozjemcą meczu w Lublinie .
Za www.90 minut.pl[/quote]
No to pograne :-(
to chyba on wezwał Stefańskiego do monitora po faulu murzyna
- Edytowany
Mógł wzywać z tzw. czystym sumieniem, bo dobrze wiedział, że rywal w niedowadze Cracovii nie pomoże. Ale ja nie będę narzekał - mogli dać Sylwestrzaka.
[quote]#post1725100 Pan Rafał Nowak to naprawdę chyba odfrunął. Zadaje pytanie Grzelakowi czy byłby za przedłużeniem kontraktu Charpentierowi, po co takie po pierwsze durne, a po drugie kłopotliwe pytanie zadawać trenerowi który widzi gościa 3 tygodnie. Chłop chciał wyjść dyplomatycznie. A powinien powiedzieć że nie. To nie kurwa Ali w Lechu, że dał 14 goli i ileś tam asyst, tylko gość który nawet nie trenował z drużyną i nie jest w stanie biegać więcej niż 45 min.[/quote]
Dokładnie. Wyobraźni zabrakło pytającemu. Zwłaszcza w erze translatorów widzę jak Gabiś czyta w necie: „Nie chcę tego niedołężnego łamagi w swojej drużynie, ale dam mu pograć parę minut w Lublinie, może coś pyknie”.
Niewiem co mysleć o tym łysym influencerze, bo w częstochowie czerwonej nie dał od razu tylko ktoś go zawołał (niewiem kto), z radomiakiem jak ktoś wyzej napisał wezwał żeby czerwoną pokazać. Ogólnie nawet sędziowie i to najwieksze szumuwiny nam nie przeszkadzają a wręcz bym napisał że pomagają jesli chodzi o 2-3 ostatnie kolejki. Nawet Wójcik chyba od razu czerwonej nie dostał z pogonią, w sensie nie było tam varu ale że zrobiło sie powaznie to dał czerwo.
Nie ważne kto sędziuje tylko jakie ma wytyczne. Może mają wywalone na, z centralnego Cplusowego punktu widzenia na takie kluby jak Cracovia czy Motor. Z drugiej strony w Krakowie E-klasa będzie tak czy tak, a w Łodzi?
Żeby tylko Marciniak nie dał czerwonej komuś z Motoru bo wtedy już po nas - za ch.. nie wygramy
[quote]#post1725100 Pan Rafał Nowak to naprawdę chyba odfrunął. Zadaje pytanie Grzelakowi czy byłby za przedłużeniem kontraktu Charpentierowi, po co takie po pierwsze durne, a po drugie kłopotliwe pytanie zadawać trenerowi który widzi gościa 3 tygodnie. Chłop chciał wyjść dyplomatycznie. A powinien powiedzieć że nie. To nie kurwa Ali w Lechu, że dał 14 goli i ileś tam asyst, tylko gość który nawet nie trenował z drużyną i nie jest w stanie biegać więcej niż 45 min.[/quote]
Już od dawna poziom dziennikarstwa w Polsce wola o pomstę do nieba, większość pytań jest po prostu idiotyczna. Współczuję trenerom że muszą brać w tym udział.
Jajkomik to s ch jest, lajkomik j jest, lajkomika wszyscy p bo strasznie pechowy jest.
PS
Bana dostanę pewnie za literówki😁
Skoro znowu prosisz :)
Henrikson nie zagra i jak na Jego miejsce wejdzie Traore (tragiczne straty w meczu z Lubinem gdy po Jego kiksach piłka trafiała w nasz słupek gdy graliśmy w 11 na 10) albo Glik (0-4 z Piastem gdy On kierował obroną) to już przed meczem będzie pozamiatane.
Glika w podstawie nie biorę pod uwagę, nie wierzę też, że Grzelak rozważa takie rozwiązanie. Nie demonizowałbym z kolei Traore, bo o ile w Lubinie faktycznie go wzięli na wiatrak, tak początek rundy wiosennej miał bardzo dobry. W ostatnich meczach Elsnera nikt z obrony nie grał dobrze, więc to niekoniecznie wielki wyznacznik, tam Henriksson też słabo wyglądał.
Natomiast w tej rundzie Traore uratował nam chociażby remis w Gdańsku wybijając piłkę z linii bramkowej. Henriksson z kolei taki punkt odebrał w Warszawie swoimi fatalnymi czterema interwencjami w akcji bramkowej Legii. Ostatnio faktycznie Szwed był pewniejszy niż Traore, ale liderem defensywy bym go nie nazwał - dla mnie jest nim zdecydowanie Wójcik. Poza tym, mam wrażenie, że Traore lepiej się czuje w grze czwórką obrońców niż piątką, a w obliczu nieobecności może to być jedyne rozwiązanie.
Czemu nigdzie nie ma informacji odnośnie wyjazdu ?
Na forum czy gdzie?
Stolarski powiedzenia konferencji że za Henriksona wejdzie Trahore, więc naprawdę mam nadzieję że Grzelak nie wystawi Glika
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778841757-360.png[/img]
I proszę się nie czepiać ,że stary dziad się AI-szajsem bawi. Jak admini mogą tworzyć AI-jonasze to i ja se mogę porysować.
Nie lepiej po prostu wystawić Perkovicia na stoperze zamiast brnąć w ten eksperyment z wahadłowym
- Edytowany
[quote]#post1725153 Skoro znowu prosisz :)[/quote]
Szczerze, wali mnie to😁
Ale dla mojego bezpieczeństwa może wywal mnie z forum, żebym jak u Putina w jakimś łagrze nie wylądował😄🤣😁
[quote]#post1725222 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778841757-360.png[/img]
I proszę się nie czepiać ,że stary dziad się AI-szajsem bawi. Jak admini mogą tworzyć AI-jonasze to i ja se mogę porysować.[/quote]
To zdjęcie zwiastuje, że Motor chyba będzie kolejnym przeciwnikiem nad którym piłkarze i trener będą się "głowić" jak im wsadzić 1 gola...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)