Gdyby trzymał ręce w mołdrzyk jak kilku przeszkolonych polityków to bym się chyba porzygał
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Niczego nie oczekuje.. zaskocz pozytywnie a nie rozczarowuj...
- Edytowany
[quote]#post1721369 [quote]#post1721365 Jedyna elegancka opcja to trzymać je złączone za sobą, ale prawda jest taka, że aż takiej elegancji trudno dziś wymagać, to rzadkość. [/quote]
W sensie ręce trzymać z tyłu? to przecież jest gigantyczny błąd w komunikacji niewerbalnej, negatywnie odbierana postawa.
Ja się nie będę czepiał, bo generalnie mam to w dupie, akurat w kontekście trenera, ale gdyby faktycznie się przejrzeć to wypadł raczej źle, a paradoksalnie na stojąco jest dużo łatwiej wyćwiczyć pewne rzeczy odpowiedniej postawy. Coś o tym wiem, ze względów zawodowych.[/quote]
trochę go wrobili z tym wywiadem, myślę że naturalna gestykulacja rękami jest dużo bardziej naturalna. na jednym ze szkoleń trenerskich mieliśmy też mowę o postawię np. w czasie treningu, ciężko czasem nad tymi rękami zapanować i faktycznie zdarza się nam przybrać postawę zamkniętą albo próbować schować rękę do kieszeni. zbawiennym okazuje się być rekwizyt. piłka pod pachą rozwiązuje problem i jest naturalnym elementem treningu, przy okazji może się przydać do wprowadzenia albo coś. Jest więc praktyczna, naturalna i dobrze wygląda. Chłop stojący w pustej szatni z rękami w kiszeniach po prostu słabo wygląda. To zdecydowane przeciwieństwo tego czego byśmy oczekiwali w komunikacji - czyli zakasania rękawów. Ja bym jako trener powiedział: Panowie tu nie ma co opowiadać o długofalowych planach, my tutaj mamy konkretną robotę do zrobienia <<(zakasanie rękawów)>> wszystkie ręce na pokład i jedziemy razem w górę tabeli
No patrzcie, my szukamy trenera, a mamy go pod ręką tyle lat!
Mało tego, nawet wie jak machać tymi ręcami!😁
Niech sobie chłop trzyma te ręce nawet tam gdzie Joachim Löw, byle nam dał w końcu wyniki.
Na Zachodzie jest taka szkoła, że jak nie wiesz co masz zrobić z rękami to schowaj je do kieszeni. I że trzymanie rąk w kieszeni jest lepsze niż czynienie dziwnych ruchów nimi
to ciekawe akurat i wnosi nowe światło do dyskusji
[quote]#post1721391 No patrzcie, my szukamy trenera, a mamy go pod ręką tyle lat!
Mało tego, nawet wie jak machać tymi ręcami!😁[/quote]
Musi jeszcze nauczyć się gwizdać na palcach :)
[quote]#post1721381 Ja bym jako trener powiedział: Panowie tu nie ma co opowiadać o długofalowych planach, my tutaj mamy konkretną robotę do zrobienia <<(zakasanie rękawów)>> wszystkie ręce na pokład i jedziemy razem w górę tabeli[/quote]
No i tak chyba to powinno wyglądać.
Jest newralgiczny moment sezonu, pięć kolejek do końca, przed nami absolutnie ważny mecz, walczymy o życie, to raczej nie jest miejsce i czas na takie rzeczy. Nie wiem ci durnie chcieli się pochwalić że znaleźli trenera? a pierwsze co zrobili to wrzucają gościa na minę. Co ten biedny trener miał zrobić czy powiedzieć. Może tak geniusze powinni go zapytać w jakiej formie wywiadu dobrze się czuje i czy w ogóle w takiej sytuacji i czasie wejścia do klubu nie lepiej się po prostu przywitać się z kibicami i nie robić szopki?
Organizacja top.
Podejrzewam że trener, zawodnicy ani nikt z klubu w ogóle nie wie, że jest jakiś problem. Ja też nie wiem😆 😆
[quote]#post1721446 nikt z klubu w ogóle nie wie, że jest jakiś problem. [/quote]
Taa, oni generalnie niewiele wiedzą.
Co z konferencją? Bo nie potrafię znaleźć.
- Edytowany
Chyba jutro o 15:00
Dzięki. Myślałem, że dzisiaj.
Coś wiadomo w sprawie Kamila biela? Zostaje? Ludziska co tam mają wtyki w klubie? Chyba nie było pożegnania?
Mam po cichu nadzieję, że trener skleci taki skład na najbliższe mecze, że będziemy miło zaskoczeni... Po prostu skład optymalny wybierając najlepszych zawodników jakimi dysponuje. Co prawda czasu ma mało na selekcję.....
https://x.com/i/status/2047587218793943425
Trenerze wszyscy życzymy aby Twoją ręką Pasy odżyły i zaczęły odnosić sukcesy. Ja wierzę w to że się Panu uda.
[quote]#post1721460 Dzięki. Myślałem, że dzisiaj.[/quote]
Dzisiaj
https://www.youtube.com/watch?v=qYtCggKo7L4
Może ktoś coś streścić z konferencji ? Mówili coś o kadrze czy wróci Bogacz Kakabadze np ?. Jak myślicie będzie coś z tego ? Utrzymanie resztę jebać ❤️
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)