Kurwa jak nie będzie dzisiaj powyżej 10k, to będzie wstyd!
Gramy z tymi ścierami ze Szczecina, mamy tyle samo punktów, jest tylko pięć kolejek do końca, do tego przychodzi nowy trener, pora meczu późna więcej można za dnia zaplanować inne aktywności... no wszystko jest pod mecz. Nie róbcie wstydu.
Dzisiaj zero taryfy ulgowej dla przeciwnika, jazda do spodu. Szczecińska ściera jest do ogrania.
-
-
Cracovia 1 - 1 Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Przynajmniej się okaże ilu jest prawdziwych kibiców (nie liczę tych co naprawdę nie mogą :))
[quote]#post1721689 [quote]#post1721330 [quote]#post1721308 Kto nie idzie na mecz ten miętka faja.
Wojna wojna wojna Cracovia!!![/quote]
Może napisz, że kto MOŻE IŚĆ na mecz, a nie idzie ten miętka faja?
Ja np. leżę w łóżku po operacji i się kuruję, jestem miętka faja????
Jak mnie wqrwiają takie wpisy...[/quote]
Na samym początku lat 90-tych ze szpitala na Śniadeckich przez okno uciekłem na III ligę i po meczu wróciłem tą samą drogą ku zdziwieniu współleżących na sali. Łatwo było. Sala była na wysokim parterze.[/quote]
Hehe ja kiedyś poszedłem na wagary na mecz z (nie)Ruchem ...i obok usiadł dyrektor mojej szkoły ,który [s]też zwiał[/s] poszedł załatwić pilne sprawy ;) (wtedy szkoły pracowały w soboty). Pasiak porządny był. Cały mecz udawał ,że mnie nie widzi.
Miałem to samo w VLO. Środowy mecz o 14, na trybunach Luty, postrach szkoły.
[quote]#post1721668 Nie wiem czy jest więcej takich osób ale przywołana przez @Kamaz80#42570 oprawa to m.in. powód, z którego przestałem wrzucać do puszek. [/quote]
[quote]#post1721670 Dokładnie tak jak ja. Od tej tzw. "oprawy" postanowiłem się więcej do tego nie dokładać . Dodatkowo w ogóle zrezygnowałem z chodzenia na sektor D, na który kiedyś miałem karnet.[/quote]
Wiadomo, że trzech aktywnych forumowiczów (bo ja ma tak samo jak Wy) to nie jest żadna próba, ale mam podejrzenia graniczące z pewnością, że w trakcie przynjamniej kilku kolejnych meczów po tej "twórczości" kasa zebrana na oprawę była istotnie mniejsza...
Pewnie części przeszło i wrzucają. Mnie dalej trzyma...
Coś czuję w kościach bardzo twardy mecz w naszym wykonaniu, do tego AS z ławki.
3-1
Zapommislem kupic miska ja jebe
[quote]#post1721451 Kibice wszystkich drużyn uważają że sędziowanie jest nieuczciwe. Wszyscy są poszkodowani to kto zyskuje?[/quote]
Legia a od przyszłego sezonu Legia i GTS
Tak se myślę... qrwa, to trzeba wygrać, a natępnie późnym wieczorem wyjść se na pole z kolegami, wziąć flaszkę, dobrego bilu, ogórków i świętowac!
Mam pozytywne przeczucia przed tym meczem. Myślę, że przegrywaliśmy bo:
- Elsner nie miał planu taktycznego na ogólną grę zespołu ani na konkretnych rywali
- skład personalny był źle dobrany, zmiany nieprzemyślane i chaotyczne
- TABISZ NA BOISKU = UTRATA PUNKTÓW, nim zaczął się pojawiać jeszcze jakoś punktowaliśmy, a od kiedy gra to jest totalna padaka (to tak z przymrużeniem oka ale coś w tym jest, statystyki potwierdzają tą teorię)
- brak wiary piłkarzy, który pogłębiał się po każdej porażce i to wynikało z tego braku pomysłu
Nowy trener zostanie przeze mnie oceniony przez pryzmat tych elementów więc też teoretycznie może być już na starcie skreślony, ale liczę na to, że tak nie będzie. Do tego plus za to, że przychodzi koleś, który specjalnie jest od trenowania stałych fragmentów gry. Może poprawi się u nas ten element.
[quote]#post1721708 Przynajmniej się okaże ilu jest prawdziwych kibiców (nie liczę tych co naprawdę nie mogą :))[/quote]
To bedzie taki żelazny elektorat
Żelazny elektorat zapisał się już nawet na Zagłębie Lubin
Takim składem zagramy?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777133467-206.jpg[/img]
Na flashu narazie skład przewidywalny
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777137497-275.png[/img]
Dobra zmiana
O kurwa, Batoum...
- Edytowany
Skład taki, że albo zatrybi, albo totalny wpierdol.
Plus, że teoretycznie ma kto wejść z ławki.
Jazda z kurwami.
- Edytowany
Mimo wszystko ten skład z Knapem i Dominguezem to na pierwszy rzut oka: szaleństwo.
Z takim składem remis 1-1 to będzie sukces
Wydaje się, że trener poszedł za mocno za zmianami, ale obym się mylił.
Jeśli dziś przegramy to okaże się, że problemem jest nie trener tylko niestety....właściciel.
[b]Gramy bez choćby jednego defensywnego pomocnika to naprawdę szaleństwo! [/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)