[quote]#post1718147 Z taką grą jak z Piastem nie mamy szans...
Chyba, że Charpantier nas uratuje. Oczywiście żart bo Charpantier tradycyjnie kontuzjowany.[/quote]
Serio znowu kontuzja ? 😵
-
-
Gornik Zabrze 3 - 0 Cracovia, sobota 4 kwietnia 2026, 17:30
Nie ma tym razem żadnej kontuzji, proszę nie siać defetyzmu
Jeszcze ponad doba do meczu. Zdąży złapać.
Fakt, bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy między ysrami a brzegiem pucharu. 😉
Bilety były do odbioru zapewne w godzinach pracy sklepu. Można pewnie sprawdzić w necie bo ja nie pamiętam. Pisali na pewno na FB, że są bo widziałem natomiast na godziny nie zwróciłem uwagi.
Wejście będzie bezproblemowe ale najlepiej sobie wyliczyć ile potrwa dojazd autobusów i wtedy być.
Dla pytających na priw.
Na czerwono parking pod sektorem gości a na zielono ogólnodostępny/płatny gdzie ja zazwyczaj stawałem :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1775231376-051.png[/img]
Panowie Piłkarze nie zróbcie nam Lanego Poniedziałku już w sobotę!
Gdzie jutro koło Rynku można oglądnąć mecz?
Pamiętajcie, za wyjazd do Zabrza można uzyskać odpust zupełny pod warunkiem zachowania wiary.
Mecz o dodatkowy punkt. Jak wygramy to zrównamy sie punktami i mamy + 1 pkt za bezpośrednie mecze.
Wiem, że ciężko bedzie ale Święta, Zmartwychwstanie, Cuda......
[quote]#post1718199 Pamiętajcie, za wyjazd do Zabrza można uzyskać odpust zupełny pod warunkiem zachowania wiary.[/quote]
Oczywiście Wiary w Zwycięstwo!!
( tak czy inaczej, dla mnie to jest wielkanocny post roku!)
Ekstraklasowe mecze Cracovii w Wielką Sobotę:
2 zwycięstwa, 3 remisy i 7 porażek.
- Edytowany
Na [quote]#post1718195 Gdzie jutro koło Rynku można oglądnąć mecz?[/quote]
Na Tomasza w Sport Bar, może w EFC na Mikołajskiej na którymś TV puszczą, też na Mikołajskiej Black Galery, ale czy jest jeszcze puszczają mecze, Lśnienie na Szczepańskiej. Na Sławkowskiej pod 6 są 2 knajpy. Jedna w piwnicy, druga na parterze, taka niepozorna ale klimatyczna.
- Edytowany
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2040436016314540079?s=20
No ławke to my mamy konkretną 😁 dość, że krótka to jeszcze w niej 2 gości co praktycznie w ogolę nie grają (Glik, Charpentier...)
- Edytowany
Żaden przeciwnik nie zaszkodzi ci faulami i związanymi z nimi kontuzjami, jak twój własny sztab trenerski przeciążeniami mięśniowymi w ligowej przerwie.
Przecież to Kakabadzemu się potomek urodził, czemu Klich świętuje?
Naprawdę ostatnimi czasy to klub mem, masakra
Praszelik coś tam oberwał w sparingu, Piastem, Oskar chyba nie grał. Minczev wraca z kadry
Minchev, Wójcik nie zagrają z powodu przeciążeń mięśniowych. To jak ten Elsner trenuje zespół? Chyba przetrenowuje?
Gdybyśmy mieli prezesa z prawdziwego zdarzenia to przyjął by rezygnację Elsnera z pocałowaniem ręki.
Elsner zupełnie stracił kontrolę.
Gramy prawie takim składem jak z Piastem gdy przegraliśmy 0-4, więc dziś niestety spodziewać się możemy strasznych batów.
https://x.com/GornikZabrzeSSA/status/2040432820955365432?s=20
.....
Skład rywali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)