Czy po meczu gniazdowy będzie równie miły jak ostatnio...?
-
-
Cracovia 1 - 0 GKS Katowice, sobota 21 marca 2026, 14:45
- Edytowany
Nie ma koncepcji gry, nie ma napastnika, teraz widać brak Maigaarda, stałe fragmenty gry - żenada. Krótko... wszystko się zjebało, a fachowca co by to naprawił nie widać
Sans to najgorsze co trafiło w tym okienku. Konkurencja duża ale on dostawał minuty. Dno.
Tabisz słaby, Klich nie potrafi wrzuć z rogu pilki za pierwszego obrońcę.
Praszelik cóż? To nie jego wina że ustawiony na 9
Nasza najgroźniejsza bronią są wrzuty z autu Knapa. Ale nawet tego nie ma komu zamknąć.
Elsner ten dream team na dziś to chyba na złość albo dla jaj zestawił.
Elsner chce stąd spierdalac.. I już nie wie co robi .. rozwiązać kontrakt i niech się zawija bo gramy jak łajzy..
Dawać Kameruńczyka za Tabiszs
Dawać wszystkich za wszystkich. Kurde nie ma tule zmian.
gramy taką pytę z przodu, że cyganowe dzidownictwo, jawi mi się niczym sen srebrny Salomei.
W drugiej połowie ich rozjebie.. y 1:0!
Jeśli Wójcik będzie dalej tak grał to możemy zapomnieć o sprzedaniu go za gruby hajs
A cóż mnie to obchodzi, ja go nigdzie nie sprzedaje
Dramat, to co nasi grali z Płockiem to była poezja, dzisiaj nawet nie chce się nkomentować
Jeeeeeest
- Edytowany
Co jest?
A że zmiana tabisza
- Edytowany
To on grał? Ludzie gdzie mu do Rózgi, co ja mówię gdzie mu chociażby do Rakoczego.
Knap to poziom amatorski. Zdaje się, że właśnie przedłużyliśmy kontrakt...
Nasi grają na czas, ciekawe
Chcą doprowadzić do szału Katowice i liczą na to że tamci sami se strzelą z wkurwienia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)