https://x.com/profmuratcolak/status/2095834338902327337
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Jeśli to co napisano jest kłamstwem, to sprawa powinna się rozstrzygnąć w sadzie .
[quote]#post1744666 Jeśli to co napisano jest kłamstwem, to sprawa powinna się rozstrzygnąć w sadzie .[/quote]
To jest cała sztuka w niedopowiedzeniu. Zapewne taka propozycja uchwały była, bo z tego co wróble ćwierkają EF sprowadzając pana Colaka zagwarantowała mu w kontrakcie premię od sprzedaży.
Natomiast zakładam, że nie została taka premia przyznana i wypłacona.
Serio, jakbyście mieli prywatną firmę i wypłacili premię koledze pracownikowi, bo Się tak z nim umówiliście, ale kilka osób z boku by to obgadywało, które maja w sumie w dupie wasza firmę i życzą jej źle, to byście się wycofali czy nie?
Czy to wasza firma i wy w niej rządzicie czy jacyś ludzie poboczni bez znaczenia.
To jest właśnie działanie na szkodę, pomówienie, przywłaszczenie informacji niejawnych... Na wszystko są paragrafy.
A najważniejsze to mieć tych wszystkich durniow w dupie i iść dalej
To, że nie została wypłacona to jest wręcz pewne. Ponoć nawet nie było oficjalnie dyskutowane na RN.
Kwestią jest tylko, czy Colak o nią rzeczywiście wnioskował. Z drugiej strony, jeśli miał taki zapis w umowie to miał prawo (poza moralnym prawem oczywiście) wnioskować.
Z trzeciej strony, jeśli miał takie prawo, zapisane w umowie, to RN miałaby (chyba) obowiązek mu taką premię przyznać, więc jeśli się o nią nie sądził to już plus dla niego.
A najważniejsze, że umowę o której mowa podpisała Chytra Elka. Ciekawe czy to nie ktoś z jej ludzi przygotował ten wniosek za prezesa. Wniosku, przypominam, nie ujawniono.
Czy kwestie apanaży pracowników w pełni prywatnych podmiotów innych klubów ekstraklasy są przedmiotem troski mediów?
Białek kompromitacja straszna :)
- Edytowany
Wychodzi na to że w tych wszystkich portalach, weszło meczykach i innych co tam jakieś marne grosze zarabiają. Elżbieta Filipiak, znana z opłacania oświadczeń w Onecie zapewne dorzuca im do wypłat, prowadząc swoja akcje niszczenia klubu i obniżana jego wartość, żeby mogła zrealizować swoje cele.
O kim innym piszą takie rzeczy i wypociny
Ela to by się do transferów dołożyła a nie płaci psom na robieniu zamieszania.
Co za babsko.....
Ktoś tu kłamie, tylko kto?
Zwrot z prawa rzymskiego przypisywany Cyceronowi mówi : Ten uczynił,czyja korzyść.
Ten białek to następca świni?
Apropo właśnie ciekawe kto kłamie i co za kret wynosi informacje z klubu.
Wywieść na taczkach smiecia
[quote]#post1744702 Ten białek to następca świni?
Apropo właśnie ciekawe kto kłamie i co za kret wynosi informacje z klubu.
Wywieść na taczkach smiecia[/quote]
Pachnie karjerowiczem, zemsta polityczna, miał być wiceprezesem a bedzie dalej tylko politykiem z lublina.
Kurwa, wracam z roweru i co ja czytam...
Poszło "grube zlecenie" na Cracovie.
Skomasowany atak...
Taką mam luźną myśl, że kwartalna premia w wysokości 231 000 za zarządzanie ekstraklasowym klubem piłkarskim takim jak Cracovia - drużyna, stadion, Rączna, młodzież, etc to chyba nie jest jakaś kwota, że ojezusmaria? Rano żem przeczytał bez okularów, że 2 300 000, a póżniej zobaczyłem, że to jednak raptem (czy jednak aż?) dwieście tysięcy.
Rzecz jasna nie mam bladego pojęcia jaką ten chłop ma pensję, co może dałoby kontekst/punkt odniesienia.
Lekarz na 6 etatach mìękkim chujem 231tys zarabia w miesiąc przy 20h etatu na dobę...
Weź się kurwa tym zajmij białek kurwo tęczowa a od Cracovii się odpierdol.
A kurwy i donosicielów golono na łyso...
Ktoś mu podsuwa tematy i płaci, żeby było różnorodnie... Raz lovekrakow, raz meczyki, raz weszło, raz Onet i tak ...
Jest to już aż za bardzo oczywiste
[quote]#post1744746
A kurwy i donosicielów golono na łyso...[/quote]
Pablo podoba mi się Twój pomysł, brałem się za takie tematy w latach 80-tych, jakby co służę pomocą.
[quote]#post1744660 https://x.com/profmuratcolak/status/2095834338902327337[/quote]
Coraz bardziej lubię tego Turka. Powiem więcej jesli umowa sponsorka gwarantuje wpływu zbliżone do Comarchowych (w co wątpię) to nie miałbym problemu z tym ze premia zostałaby wypłacona.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)