https://x.com/profmuratcolak/status/2095834338902327337
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Jeśli to co napisano jest kłamstwem, to sprawa powinna się rozstrzygnąć w sadzie .
[quote]#post1744666 Jeśli to co napisano jest kłamstwem, to sprawa powinna się rozstrzygnąć w sadzie .[/quote]
To jest cała sztuka w niedopowiedzeniu. Zapewne taka propozycja uchwały była, bo z tego co wróble ćwierkają EF sprowadzając pana Colaka zagwarantowała mu w kontrakcie premię od sprzedaży.
Natomiast zakładam, że nie została taka premia przyznana i wypłacona.
Serio, jakbyście mieli prywatną firmę i wypłacili premię koledze pracownikowi, bo Się tak z nim umówiliście, ale kilka osób z boku by to obgadywało, które maja w sumie w dupie wasza firmę i życzą jej źle, to byście się wycofali czy nie?
Czy to wasza firma i wy w niej rządzicie czy jacyś ludzie poboczni bez znaczenia.
To jest właśnie działanie na szkodę, pomówienie, przywłaszczenie informacji niejawnych... Na wszystko są paragrafy.
A najważniejsze to mieć tych wszystkich durniow w dupie i iść dalej
To, że nie została wypłacona to jest wręcz pewne. Ponoć nawet nie było oficjalnie dyskutowane na RN.
Kwestią jest tylko, czy Colak o nią rzeczywiście wnioskował. Z drugiej strony, jeśli miał taki zapis w umowie to miał prawo (poza moralnym prawem oczywiście) wnioskować.
Z trzeciej strony, jeśli miał takie prawo, zapisane w umowie, to RN miałaby (chyba) obowiązek mu taką premię przyznać, więc jeśli się o nią nie sądził to już plus dla niego.
A najważniejsze, że umowę o której mowa podpisała Chytra Elka. Ciekawe czy to nie ktoś z jej ludzi przygotował ten wniosek za prezesa. Wniosku, przypominam, nie ujawniono.
Czy kwestie apanaży pracowników w pełni prywatnych podmiotów innych klubów ekstraklasy są przedmiotem troski mediów?
Białek kompromitacja straszna :)
- Edytowany
Wychodzi na to że w tych wszystkich portalach, weszło meczykach i innych co tam jakieś marne grosze zarabiają. Elżbieta Filipiak, znana z opłacania oświadczeń w Onecie zapewne dorzuca im do wypłat, prowadząc swoja akcje niszczenia klubu i obniżana jego wartość, żeby mogła zrealizować swoje cele.
O kim innym piszą takie rzeczy i wypociny
Ela to by się do transferów dołożyła a nie płaci psom na robieniu zamieszania.
Co za babsko.....
Ktoś tu kłamie, tylko kto?
Zwrot z prawa rzymskiego przypisywany Cyceronowi mówi : Ten uczynił,czyja korzyść.
Ten białek to następca świni?
Apropo właśnie ciekawe kto kłamie i co za kret wynosi informacje z klubu.
Wywieść na taczkach smiecia
[quote]#post1744702 Ten białek to następca świni?
Apropo właśnie ciekawe kto kłamie i co za kret wynosi informacje z klubu.
Wywieść na taczkach smiecia[/quote]
Pachnie karjerowiczem, zemsta polityczna, miał być wiceprezesem a bedzie dalej tylko politykiem z lublina.
Kurwa, wracam z roweru i co ja czytam...
Poszło "grube zlecenie" na Cracovie.
Skomasowany atak...
Taką mam luźną myśl, że kwartalna premia w wysokości 231 000 za zarządzanie ekstraklasowym klubem piłkarskim takim jak Cracovia - drużyna, stadion, Rączna, młodzież, etc to chyba nie jest jakaś kwota, że ojezusmaria? Rano żem przeczytał bez okularów, że 2 300 000, a póżniej zobaczyłem, że to jednak raptem (czy jednak aż?) dwieście tysięcy.
Rzecz jasna nie mam bladego pojęcia jaką ten chłop ma pensję, co może dałoby kontekst/punkt odniesienia.
Lekarz na 6 etatach mìękkim chujem 231tys zarabia w miesiąc przy 20h etatu na dobę...
Weź się kurwa tym zajmij białek kurwo tęczowa a od Cracovii się odpierdol.
A kurwy i donosicielów golono na łyso...
Ktoś mu podsuwa tematy i płaci, żeby było różnorodnie... Raz lovekrakow, raz meczyki, raz weszło, raz Onet i tak ...
Jest to już aż za bardzo oczywiste
[quote]#post1744746
A kurwy i donosicielów golono na łyso...[/quote]
Pablo podoba mi się Twój pomysł, brałem się za takie tematy w latach 80-tych, jakby co służę pomocą.
[quote]#post1744660 https://x.com/profmuratcolak/status/2095834338902327337[/quote]
Coraz bardziej lubię tego Turka. Powiem więcej jesli umowa sponsorka gwarantuje wpływu zbliżone do Comarchowych (w co wątpię) to nie miałbym problemu z tym ze premia zostałaby wypłacona.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (26 użytkowników)
Andrzej.ksc, Jake Blues, axe, MSC, Prokocan, LucasProkoS, Dawid34, Pasiak04, silcov, zejniov, pablo74, Niewidoczni (5), Goście (10)