[quote]#post1713416 A zaczęło sìę od glupkowatego faulu Wójcika na jakimś krasnalu.[/quote]
Bzdura. Po drugie tam nie było faulu, a po pierwsze przecież było już 2:1 i przegraliśmy. A po trzecie gdybyśmy wygrali 2:1 to też byłby to mega fart, a nie jakieś zasłużone zwycięstwo.
-
-
Cracovia 2 - 3 Piast Gliwice, piątek 27 lutego 2026, 18:00
Dziś skończyły sie marzenia o pudle w ekstraklasie....Niestety.
Kurewa jak nie lubię meczów z tym zjebanym Piastem. Nie potrafią z tą drużyna grac. Jak Cracovia ma bardzo ważny mecz do wygrania......to jest w pizde za przeproszeniem..
Czy to sie kiedyś zmieni???
Jedyny plus, bardzo duży plus tego meczu to naprawdę pochwały dla Sektora D. Dzis doping był na bardzo wysokim poziomie przez cały mecz.
[quote]#post1713460 [quote]#post1713416 A zaczęło sìę od glupkowatego faulu Wójcika na jakimś krasnalu.[/quote]
Bzdura. Po drugie tam nie było faulu, a po pierwsze przecież było już 2:1 i przegraliśmy. A po trzecie gdybyśmy wygrali 2:1 to też byłby to mega fart, a nie jakieś zasłużone zwycięstwo.[/quote]
Przecież Wójcik 2 rękami wywrócił zawodnika piasta niestety, więc jak faulu tam nie było ?
[quote]#post1713454 Oddajcie nam punkty a Colakowi działke !!![/quote]
I czegoś takiego potrzebowałem 🤣🤣
Dziękuję 💪
Chyba w przerwie za bardzo uwierzono że mecz jest wygrany.
Piast zagrał na takiej ambicji i chęci walki jaką chciałbym widzieć za tydzień u Pasów w Warszawie.
Nie, jak słyszę że faulu nie było, to myślę że oglądałem inny mecz
Druga połowa to jedne z najgorszych 45 minut na Kałuży jakie kiedykolwiek widziałem… i słusznego wieku senior siedzący obok mnie idealnie to podsumował: jesteśmy wolni jak kamaz na zakręcie (bez obrazy @Kamaz80#42570)
[quote] Mamy średni budżet na pensje i transfery, średni stadion albo jeden z mniejszych. Inni uciekają i pracują w spokoju Lech i Jaga.
Na czym opieraliśmy nadzieję ? Na mocnej kadrze ? Mamy najmocniejszą w historii ale inni jeszcze dalej ruszyli. Na tym że inni grają na wiosnę w europie ? No grają i sobie radzą i tu i tu.
Dopóki nie będziemy mieć fundamentów poważnych to musimy liczyć właśnie na jakaś anomalię[/quote]
No rozumiem, ale ja jako fanatyk jednak się łudziłem, nieracjonalnie jak widać ale się łudziłem :/
Ale myślę, że są kluby które nie mają lepiej, a jednak radzi sobie lepiej, patrząc długofalowo ;/
[quote]#post1713465 Nie, jak słyszę że faulu nie było, to myślę że oglądałem inny mecz[/quote]
No pewnie tak, nie wiem jak można było dopatrzeć się tam faulu. Jeśli był to w takim razie trzeba to usankcjonować nowym przepisem że faul to każdy kontakt fizyczny z drugim zawodnikiem i nie ma faulu tylko jeśli zawodnik jest pół metra od drugiego zawodnika😆
Nic się kurwa nie stało! jasne
https://www.youtube.com/watch?v=XVuH1RwoyAQ
Załamka. Trener. Piłkarze w 2-giej połowie.
Wystarczyło z nami zagrać z ambicją 45 minut i prysnął mit o naszej solidnej defensywie. Ofensywy nie mamy od dawna, tylko czy dlatego wychodzimy na mecz bez napastnika?
[quote]#post1713469 Nic się kurwa nie stało! jasne
https://www.youtube.com/watch?v=XVuH1RwoyAQ[/quote]
To jakoś przetrzymalem, ale już "dzięki za walkę" nie 🤣 i wyszedłem, a najgorsze że ktoś tam obok oburzony był. 🤣
Sorry ale mam jakąś godność i nie będę dziękował za "walke" komuś kto przegrał u siebie z drużyną na jakimś 15 miejscu w tabeli na 18 drużyn w dodatku nie wygrywając meczu na swoim boisku od początku października, nawet z drużynami pokroju właśnie tej 15 w tabeli, smutne to mówić ale Gniazdowi są u nas trochę oderwani od rzeczywistości, co widać po tym jak prowadzą doping i przy różnym/wolnym rywali śpiewamy cos w stylu "hej pasy gol" bądź "dziś z podniesiona głową" 🤣
[quote]#post1713468 [quote]#post1713465 Nie, jak słyszę że faulu nie było, to myślę że oglądałem inny mecz[/quote]
No pewnie tak, nie wiem jak można było dopatrzeć się tam faulu. Jeśli był to w takim razie trzeba to usankcjonować nowym przepisem że faul to każdy kontakt fizyczny z drugim zawodnikiem i nie ma faulu tylko jeśli zawodnik jest pół metra od drugiego zawodnika😆[/quote]
Stevie Wonder też podobno pisze, że faulu Wójcika nie było.
Za takie granie powinny być gwizdy a nie klaskac im jeszcze . Zarabiają w huj i z takimi pizdami przegrywaja..
Nie ma żadnej różnicy między trenerem Elsnerem a Kroczkiem czy Zielińskim.. żadnego rozwoju ,lepszej gry jak nie było tak nie ma.. I tak coś czuje ze się z nim pożegnamy po sezonie.
Przed tym meczem Piast miał jedną z gorszych ofensyw w lidze, Cracovia jedną z lepszych defensyw... jak widać zadziałało "prawo Ekstraklasy" i dostaliśmy w łeb aż 3 bramkami 😵 .
[quote]#post1713467 [quote] Mamy średni budżet na pensje i transfery, średni stadion albo jeden z mniejszych. Inni uciekają i pracują w spokoju Lech i Jaga.
Na czym opieraliśmy nadzieję ? Na mocnej kadrze ? Mamy najmocniejszą w historii ale inni jeszcze dalej ruszyli. Na tym że inni grają na wiosnę w europie ? No grają i sobie radzą i tu i tu.
Dopóki nie będziemy mieć fundamentów poważnych to musimy liczyć właśnie na jakaś anomalię[/quote]
No rozumiem, ale ja jako fanatyk jednak się łudziłem, nieracjonalnie jak widać ale się łudziłem :/
Ale myślę, że są kluby które nie mają lepiej, a jednak radzi sobie lepiej, patrząc długofalowo ;/[/quote]
Ten zespół że średnim budżetem w ostatnich 4 meczach stracil jedna bramkę. A poza Termalika wszyscy pozostali byli duzo mocniejsi od kurczakow. Sorry, ale to nasi defensorzy co robili w 2 połowie po prostu nie mieści mi się w głowie...
[quote]#post1713451 ... w przyszłym sezonie po awansie będą nas gnębić w lidzE, za równo w tabeli jak i w bezpośrednich meczach......[/quote]
Patrząc na aktualną grę wygląda na to, że ich styl będzie nam leżał. Lepiej nam się gra przeciwko zespołom, które grają w piłkę. Piast kopał się po czołach i udało im się z nami wygrać. Ogólnie zawsze gramy pytę i to się sprawdza przeciwko lepszym drużynom, które oczekują dobrej gry, a grają przeciwko nam taka samą chujnie. Jak ktoś gra słabo jak Piast to ta pyta jest na naszą niekorzyść.
Taktycznie - Elsner vs. Niedźwiedź 0:10
Już to kiedyś pisałem Jerzy Pilch miał rację
Już wiemy czemu murzyn siedzi na ławce
Biega jak nomen omen żyd po pustym sklepie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)