Diable.. kazdy ma tyle samo czasu na zalozenie watku zawodnika po ogloszeniu transferu 😉 😉
-
-
Jean Batoum. Witamy. Powodzenia w Pasach!
Witojcieeeeeeeeeeeeee!
[quote]#post1710738 Diable.. kazdy ma tyle samo czasu na zalozenie watku zawodnika po ogloszeniu transferu 😉 😉[/quote]
i liczą się sekundy bo kiedyś oberwałem za zamknięcie nieodpowiedniego :)
Poważnie Diable, nie wiem w czym problem. @koziołek#3702 możesz skasować mój wątek, niech sobie Diabeł założy, bo widać miał straszną ochotę. Nie zdawałem sobie sprawy, że to ma dla kogokolwiek jakieś znaczenie. Mogę nie zakładać już żadnego wątku, ani zawodniczego, ani innego. Nie wiem co niektórym chodzi po głowach! Poważnie i bez złośliwości.
Meczowy sobie chciałem założyć, ale lajkonik mnie wykopał.
[quote]#post1710778 Poważnie Diable, nie wiem w czym problem. @koziołek#3702 możesz skasować mój wątek, niech sobie Diabeł założy, bo widać miał straszną ochotę. Nie zdawałem sobie sprawy, że to ma dla kogokolwiek jakieś znaczenie. Mogę nie zakładać już żadnego wątku, ani zawodniczego, ani innego. Nie wiem co niektórym chodzi po głowach! Poważnie i bez złośliwości.
Meczowy sobie chciałem założyć, ale lajkonik mnie wykopał.[/quote]
Widzę właśnie.
Forum ma swoje smaczki, rytuały, siedzisz tu od lat, więc mógłbyś zauważyć.
Kiedyś zakładanie wątków meczowych, X prowadził kanadyjkę, Y prowadził pozostałe mecze kolejki, nie piszemy nazwy kurwy na forum, formuła i konwencja wątku futbolu europejskiego, nie zakładamy wątku przed infem z oficjalnej itd itp, nic niby nie sformalizowane, ale jakoś się dotarło i określiło.
Zakładanie wątków nowym zawodników jest pewnym przywilejem, przyjemnością - oczywiście w luźnym rozumieniu. X ma od ciebie wątek i dopóki gra jesteś jego "ojcem chrzestnym forumowym" (przesadzam, no staram się przybliżyć coś co nikt nie mówi a co zawsze tu było, a jak kto to odbierał to inna sprawa).
Z obecnej kadry założone wątki (+/-):
Leszeczek- 4
Barney - 4
No dajcie się chłopy innym nacieszyć… nie ma obaw, ktoś założy. ;)
Ja uważam, że fajna by była nieoficjalna konwencja, że jak "twój" grajek jest nadal w Cracovii, to nowych wątków zawodników nie zakładasz.
I nic nie trzeba kasować, nie o to chodzi.
Tłumaczę tylko temat.
Jak zwykle Diabeł tkwi w szczegółach 😉
Dajże się chłopu nacieszyć, bo ta ilośc świadczy tylko o tym, że primo, leszeczkowi zależy, secundo jest lepszy, szybszy od innych a więc też plus.
To tak jakby mieć pretensję do napastnika Cracovii że za duzo ładuje bramek i powinien dać coś strzelić innym 😁
Ja z założonych wątków meczowych żadnego nie wygrałem, góra remis, zatem dla dobra Cracovii odpuściłem sobie zakładanie.
Z piłkarzy założyłem wątek Kapustce i chyba nie był to niewypał a kto wie,, może jeszcze odżyje.
- Edytowany
@Diabel#8393 - dalej nie rozumiem.
Nie widziałem żadnych zasad przy zakładaniu wątków zawodnikom poza "Kto pierwszy ten lepszy"
Dostałem oficjalne info, przekazałem innym. "Masz karnet wiesz wcześniej ". Nawet nie wiem komu wątki do tej pory założyłem. Jak któryś z "moich chrześniaków " pójdzie do pierwszej komunii to mi przypomnijcie.
Wali mnie to. Więcej wątków, w tym okienku ;-) nie założę
- Edytowany
No i git.
Ale rozszerz swoją obietnicę o jedno-dwa okienka więcej.
Wiem, że nie rozumiesz dlaczego, ale proszę po prostu to zrób.
to się spiesz leszeczku wykonać zobowiązanie, bo okienko zaraz się zamyka 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)