Jaki walkower dla Arki? Czyś Ty wrzo oszalał?😯 .Chyba że sobie jaja robisz?
-
-
Pozostałe mecze 19 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Jak to jaki. Normalny, 3:0.
- Edytowany
Najnormalniej zaśpiewajmy:
[b]BALLADA O CICHYM KĄCIKU I ELŻBIECIE FILIPIAK[/b]
Czy pamiętasz Cichy Kącik
Ten basenów kryształ chłodny
Nasze oczy dziewczyn głodne
W czasach mało różnorodnych
4 hektary!
Ela?
Czy pamiętasz to boisko
Flagą przekłuty rzut rożny
Krew płynęła po kolanach
Książek jak sęp wokół krążył
4 hektary!
Ela?
Czy pamiętasz tamten skowyt
Za płotem spowitym w groszki
Gdy pierwszy raz powiedziałeś:
„Wypierdalaj psie ZOMO-wski!”
4 hektary!
Ela?
4 hektary!
Ela?
Dawaj podpisujmy papier
I dla wycieczek z Bydgoszczy
Nanieśmy ten punkt na mapę
4 hektary, Ellaaa.
[quote]#post1708331 Walkower dla Arki i tyle. Dość pajacowania ze śniegiem, drenażem czy prądem.... wstyd![/quote]
Dokladnie.. i to samo z kombinowaniem z przekładaniem meczy i nie wpuszczaniem swoich kibicow na mecz domowy...skandal...
[quote]#post1708326 3745 widzów na meczu. W tym kibice gości, których pewnie kilkuset było. Ja wiem, że zimno itd., ale jak tak ma wyglądać frekwencja w klubie ekstraklasowym to ja już wolałbym, by malinowi Dolny Śląsk w Eklapie reprezentowali[/quote]
Pamiętam taki mecz Cracovia - GKS Bełchatów w 2011, na polu zimno mróz nas na stadionie 4.5k
Rok później spadliśmy, a ekstraklase reprezentował inny klub z Małopolski...
- Edytowany
[quote]#post1708358 [quote]#post1708331 Walkower dla Arki i tyle. Dość pajacowania ze śniegiem, drenażem czy prądem.... wstyd![/quote]
Dokladnie.. i to samo z kombinowaniem z przekładaniem meczy i nie wpuszczaniem swoich kibicow na mecz domowy...skandal...[/quote]
Niech na Cracovii zdarzy się awaria to każdy inaczej będzie gadał.
Aczkolwiek nie wiemy czy tutaj nie było ręcznego sterowania...jednak trzeba mieć dowody a nie rzucanie oskarżeń. Może planując ta akcję z latarkami się coś zjebało. Takie światła po wygaszeniu parę minut się zapalają pewnie i może nie wstał system po prostu?
[b]Edycja z 31.01.2026 o godz. 08:12 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1708359 [quote]#post1708326 3745 widzów na meczu. W tym kibice gości, których pewnie kilkuset było. Ja wiem, że zimno itd., ale jak tak ma wyglądać frekwencja w klubie ekstraklasowym to ja już wolałbym, by malinowi Dolny Śląsk w Eklapie reprezentowali[/quote]
Pamiętam taki mecz Cracovia - GKS Bełchatów w 2011, na polu zimno mróz nas na stadionie 4.5k
Rok później spadliśmy, a ekstraklase reprezentował inny klub z Małopolski...[/quote]
Pamiętajcie, że tutaj się ferie zaczęły i sporo ludzi już właśnie wyjeżdżało z dziećmi więc mając taką pogodę odpuszczali. Co nie zmienia faktu, że Zagłębie to klub z wielkimi ambicjami, tak samo kibice ale nie mają podstaw by na te sukcesy liczyć, przynajmniej regularnie. Tam każde złe wyniki i od razu widać po frekwencji, której i tak dużej nie mają.
[quote]#post1708360 ... Niech na Cracovii zdarzy się awaria to każdy inaczej będzie gadał....[/quote]
Dokladnie... stad moj post o pamietnym meczu z pogonia chyba wtedy co zalalo ....
Co do frekwencji Lubinie,to czego tam się spodziewać miasteczko Lubin liczy 70 tyś mieszkańców, wczoraj mróz,mecz w piątek o 18 i robi się pusty stadion który jest dwa razy za duży na to Miasto i Klub.
To jeszcze raz: walkower? No nie! Ale jakieś konsekwencje z tego zdarzenia klub powinien ponieść, bo inaczej to dziwnym trafem takie zdarzenia mogą się zacząć mnożyć!
Dobra niech będzie że awaria. Jednak biorąc pod uwagę że:
1. Pół drużyny randomiaka pochodzi z krajów gdzie śniegu i minusowych temperatur nikt nie widział.
2. Randomiak sam zgasił światło (mieli zaplanowaną akcję z zielonymi latarkami na wyjście piłkarzy)
3. Po godzinie zasilanie wróciło.
4. To jest nowy stadion (pełne otwarcie wszystkich sektorów odbyło się właśnie wczoraj)
5. Mieli 2 miesiące na przygotowanie się do tego meczu.
Coś mnie się tutaj nie klei.....
P.s. Nawet jeśli jakimś cudem nie zrobili tego celowo, to była ro ich wina i konsekwencje muszą powieść ( podobnie powinno być z szopką jaką odwaliła w Grudniu Jagiellonia przed meczem z GKS)
[quote]#post1708359 [quote]#post1708326 3745 widzów na meczu. W tym kibice gości, których pewnie kilkuset było. Ja wiem, że zimno itd., ale jak tak ma wyglądać frekwencja w klubie ekstraklasowym to ja już wolałbym, by malinowi Dolny Śląsk w Eklapie reprezentowali[/quote]
Rok później spadliśmy, a ekstraklase reprezentował inny klub z Małopolski...[/quote]
Co to był za mecz. Coś wspaniałego 😀
- Edytowany
[quote]#post1708359 ... Pamiętam taki mecz Cracovia - GKS Bełchatów w 2011, na polu zimno mróz nas na stadionie 4.5k...[/quote]
Ten co to był 26-11-2010?
[quote]#post1708391 [quote]#post1708359 ... Pamiętam taki mecz Cracovia - GKS Bełchatów w 2011, na polu zimno mróz nas na stadionie 4.5k...[/quote]
Ten co to był 26-11-2010?[/quote]
Tak jest Krzywicki show i Dudzic który tylko umiał biegać na wprost a wówczas coś strzelił
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-01/1000003643-jpg-68716424.jpg[/img]
Górnik - Piast 2:1
Rakoczy za dobry nawet na ławkę do żaboli??
- Edytowany
[quote]#post1708400 Rakoczy za dobry nawet na ławkę do żaboli??[/quote]
Ponoć przeziębiony:
https://pilkanozna.pl/co-z-nowym-nabytkiem-gornika-dlatego-nie-ma-go-w-kadrze-na-starcie-z-piastem/?fbclid=IwY2xjawPrDzVleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeUnLFIcSj_7C9Xj61FMM0rG_7SqgKt00ClkP6PtTyhvzctkCnHQaKVaYeZ1E_aem_f-2PX8qlMSg3BptGR6q5-Q
A Widzew na razie - zlepek indywidualności. Jaga ich rozklepała na 1:0, przy okazji Drągowski pokazał, czemu nie jest wyborem nr 1 w reprezentacji.
0:2, brawo
Raczk/owski - sędzia chaos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)