Zaczyna się, odprawiane są czary i gusła.
-
-
Radomiak Radom 3 - 0 Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00
Nasze zwycięstwo będzie dla mnie niespodzianką. Wpierdol widzę.
[quote]#post1699333 Zaczyna się, odprawiane są czary i gusła.[/quote]
Nigdy się nie skończyło.
- Edytowany
[quote]#post1699228 Od czasu jak zrobiliśmy im z doopy jesień średniowiecza w 83 urodziny mojej mamy to za każdym razem dostajemy od nich w pałę. Pora to zmienić.
Meczu nie będę mógł oglądać na żywo, więc liczę, że będzie mi się chciało obejrzeć powtórkę.[/quote]
Dwa sezony temu dwa zwycięstwa (w tym to wspomniane lutowe, z zawrotną boiskową karierą Rochy, w dniu, w którym chodziłem w pasiastej krótkiej koszulce po Rynku).
Sezon temu dwie porażki, w tym wyjazdowa, podczas której incognito kilku Pasiaków (włączając mnie) na trybunach omal nie zostało zdemaskowanych, jakby Rakoczy nie spartolił sam na sam.
Czyli zgodnie z ową sinusoidą, w tym sezonie dwa nasze zwycięstwa znowu 😉
Analiza techniczna drużyn.
[h4]Radomiak Radom [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/4248.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Radomiak Radom" away_name="Cracovia" form-home="62" form-away="38" att-home="67" att-away="33" def-home="38" def-away="62" poisson-home="57" poisson-away="43" h2h-home="60" h2h-away="40" goals-home="36" goals-away="64" total-home="53.3" total-away="46.7"][/comparison]
[forecast home="45" home_name="Radomiak Radom" draw="45" away="10" away_name="Cracovia"][/forecast]
[b]Podsumowanie analizy:[/b] Radomiak Radom jest w znacznie lepszej formie i chętnie prowadzi grę ofensywną. Cracovia może mieć problemy z utrzymaniem tempa spotkania, ale jego kontry mogą być groźne. Radomiak Radom powinien co najmniej zremisować to spotkanie (1X). Jeśli Radomiak Radom utrzyma skuteczność w ataku, fani gospodarzy mogą spodziewać się zwycięstwa.
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
No to jestem prawie spokojny, że wygramy. ;-)
[quote]#post1699405 No to jestem prawie spokojny, że wygramy. ;-)[/quote]
Mnie się też taka analiza podoba 😃
jak i tak wiadomo że wygramy to po prostu niech radomiak da walkowera
Zobaczymy czy maja honor
Mecz będzie " sędziował" niejaki J. Przybył z Kluczborka .
Za www.90minut.pl
Rok temu w Radomiu z nami to samo - tenże Przybył. W takim razie pierwsza różnica musi być w wyniku. Tym razem to my wygramy.
Byłem na tym pieknym meczu, gdy ograliśmy ich 6:0.
Dziś wystarczy mi jednobrankowe zwycięstwo :D
Jeśli mamy o coś grać w tym sezonie, trzeba wygrać z Radomiem
Ten mecz odpowie na pytanie czy długi weekend będzie udany, czy będzie do dupy.
Przy okazji zaraz po nas gra Górnik z Zagłębiem, więc z ciekawości sobie zobaczę jak oni sobie poradzą z taką grą taktyczną. To też coś więcej powie w jakim miejscu my teraz jesteśmy.
Wczorajsza 3 bramka przeciw Lechowi pokazała jak się walczy z autobusem.
Analiza z okrężnicy lajkonika wskazuje na Radomiaka. Czyli jest cień nadziei, że wygramy.
Wiem, że to gusła, ale realnych optymistycznych przesłanek jest niewiele.
No może jeszcze psychol na ławce.
Hasić w pierwszej 11 kosztem Mincheva
Ja bym chyba w obecnej formie zostawił Mincheva a Hasić z ławki
to dla formalności
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-11/g5kdrskxiaaa3qj-jpg-81295891.jpg[/img]
[quote]#post1699582 Hasić w pierwszej 11 kosztem Mincheva
Ja bym chyba w obecnej formie zostawił Mincheva a Hasić z ławki[/quote]
Może w końcu wróci dobra współpraca z Filipem. A jak nie to Minchev na podmeczonego rywala i może szarpnie parę razy i coś dorzuci. Hasic całego meczu raczej nie da rady więc zmiana będzie konieczna
- Edytowany
15 kolejka, a ja nawet nie wiedziałem, że w Radomiaku gra aż tylu ciemnoskórych zawodników.... Kamerun, Angola, Gwinea, Wybrzeże Kości Słoniowej, Brazylia, Republika Zielonego Przylądka, Burkina Faso. Niezły mix 😮
Nic tylko ich rozgromić 1:0
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)