Na razie, to same dobre wyniki.
Po za tym, oglądałem właśnie skrót meczu Korony z Paprykarzami.
Po pierwsze, wyglądało na super mecz, po drugie gra Korony....... prawie Cracovia za pierwszego Zielińskiego.
Oj, będzie ta liga w tym sezonie ciekawa.
-
-
Pozostałe mecze 8-ej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Przecież to jest kabaret co wyprawia się w Warszawie, stępel w polu karnym a Varciniak nakazuje grać dalej, nawet nie jest wzywany do monitora
Jebać was czarne huje !!!
To było autentycznie żenujące. Nie do wybronienia.
Majchrowicz i varciniak najlepsi zawodnicy legii
Nie lubię Radomiaka, więc wynik jak dla mnie jest OK
A ja tam wolę, gdy Radomiak urwie punkty ległej niż gdy legła Radomiakowi. Mistrza sami też sobie wywalczymy, ale fajnie gdy inni trochę czyszczą nam przedpole.
- Edytowany
RTS - Arka 1:0. Były piłkarz GTSu Baena strzelił - taka szmata z rykoszetu. Remis biorę w ciemno.
Widzew prowadzi z Arką 1-0.
Gol Baeny po rykoszecie od lewego jądra arkowca.
RTS - Arka 2:0. Ostatnia bramka popieprzona, bo na moje oczy to ugrzęzła w błocie na polu karnym. Myślę że w zwyczajnych warunkach udało by się ją wybić.
- Edytowany
Polecam zobaczyc sobie bramkę na 3:0 dla cwsku - piłkarskie jaja 🤣
A karny nie? Jakby to Wszołek w swoim polu karnym tak odbił to w życiu by karnego nie podyktował. A tu…nie wyszło z akcji bo spalony 2 metrowy to szybki powrót i ręka znaleziona. Chociaż i tak największym kuriozum był ten stempel - ciekawe co na to eksperci powiedzą/powiedzieli. Kontrowersja no ale jak dla ległej to nie szkodzi
Stempel na miłośniku reggae i zignorowanie tego po namyśle przez najlepszego sędziego Marciniaka - dziwna sprawa.
3 bramka super. Miałem wrażenie, że bramkarz bał się, że kopnie piłkarza i się rozproszył przez to, ostatecznie robiąc kiks.
Oglądałem tylko skrót meczu i honorową bramkę dla Radomiaka nazwano kontaktową.
Super ekstra. 🤣
[quote]#post1692508
[/quote]
Szpakowski wiecznie żywy. Te bramki na 1:ileśtam zwane przezeń kontaktowymi lata temu. Zawsze mialem z tego ubaw, widać kontynuatorzy się znaleźli 😅
- Edytowany
[quote]#post1692516 [quote]#post1692508
[/quote]
Szpakowski wiecznie żywy. Te bramki na 1:ileśtam zwane przezeń kontaktowymi lata temu. Zawsze mialem z tego ubaw, widać kontynuatorzy się znaleźli 😅[/quote]
Co by nie mówić Szpakowski nie był złym komentatorem. Owszem, czasami plótł trzy po trzy, zamiast mówić co się dzieje na boisku ale generalnie nie był zły. Fajne było jego często powtarzane twierdzenie "strzał w słupek jest strzałem niecelnym" Bywał niekiedy irytujący np. w meczu inaugurującym MŚ 2002 Francja - Senegal 0-1, w którym prawie popłakał się, że francuzi przegrali.
Szpakowski byl artysta przy obecnych tzw komentatorach.
[quote]#post1692520 Szpakowski byl artysta przy obecnych tzw komentatorach.[/quote]
Jak to już kiedyś tu napisał gtx: wprowadzenie dwóch komentatorów rozwaliło komentarz piłkarski - a przynajmniej w Polsce. Był jeden, nieraz powiedział coś oryginalnego, czasami pogadał to i owo, ale ogólnie mówił co się dzieje na boisku. Ja nie poznaję w telewizorze piłkarzy (prócz niektórych), niech mi mówi, kto jest przy piłce i ewentualnie kto wychodzi - cofa się - więcej nie chcę!
A jak jest ich dwóch, to pieprzą o tym i o owym, co było, co będzie, co piłkarz chciał (skąd to wie?) kogo szukał (skąd to wie?) i sobie gadają. Co było dobrze, co źle to ja widzę, co mnie obchodzi co Pan Komentator (a jeszcze "lepszy" Pan Były Pilkarz przy nim) myśli? Do komentarzy i omawiania jest studio, zechcę to sobie posłucham i obejrzę, czasami ciekawe zresztą. Komuś się role pomyliły!
Najchętniej bym ich wyłączył, ale wtedy nie słychać odgłosów z boiska.
[quote]#post1692507 A karny nie? Jakby to Wszołek w swoim polu karnym tak odbił to w życiu by karnego nie podyktował. A tu…nie wyszło z akcji bo spalony 2 metrowy to szybki powrót i ręka znaleziona.[b] Chociaż i tak największym kuriozum był ten stempel - ciekawe co na to eksperci powiedzą/powiedziel[/b]i. Kontrowersja no ale jak dla ległej to nie szkodzi[/quote]
W lidze minus powiedzieli, że to skandal... Radomiak okradziony z karnego i że Marciniak powinien mieć zakaz sędziowania meczy legii.
[quote]#post1692522 ... Marciniak powinien mieć zakaz sędziowania meczy legii....[/quote]
To będzie gwizdał Lasyk, czy inny zadaniowiec. Nie w osobie/sympatiach sędziego tkwi problem.
[quote]#post1692508 Stempel na miłośniku reggae i zignorowanie tego po namyśle przez najlepszego sędziego Marciniaka - dziwna sprawa.
3 bramka super. Miałem wrażenie, że bramkarz bał się, że kopnie piłkarza i się rozproszył przez to, ostatecznie robiąc kiks.
Super ekstra. 🤣[/quote]
Według mnie powinien być karny bo był stempel. Ale nie znam się :) Może, jakbym siedział w wozie VAR byłoby lżej ;))
Ogólnie...Wierzyłem,że Radomiak cos pokaże więcej na leglej, zwłaszcza,że ona sama jest cieniutka..
No cóż...
[quote]#post1692520 Szpakowski byl artysta przy obecnych tzw komentatorach.[/quote]
Co to znaczy był ? a kto komentował Polska - Finlandia ? nic się nie zmieniło dalej nie da się go słuchać i do tego Jonasz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)