Na obiady to go stać i to bardzo obfite, odkąd śp. Filipiak podniósł mu znacznie pensję, tak że jest w ścisłej czołówce zarobków w klubie.
Tak się jakoś zbiegło z czasem, że potem zaczął odcinać kupony i jeszcze uciszał trybuny.
-
-
Wisla Plock vs Cracovia, sobota 13 września 2025, 17:30 (odwołany)
Ja mam wrażenie że Michała zniszczyło to co przez wielu piszących tu jest uznawane za "superlekarstwo" i podstawowy obowiązek klubu, czyli nowy kontrakt. Rakoczy dostał to czego nie doczekał się Rózga i Bzdyl i chłop się skończył ze szkodą Cracovii. 🤔
A mnie się wydaje że w przypadku Michała przespano gdzieś moment transferu zagranicznego grając u nas długo trochę się zmęczył chyba otoczeniem może teraz kiedy wrócił po przerwie do nas znajdzie to coś i odnajdzie formę
Michał, to Ty?
[quote]#post1691352 Michał, to Ty?[/quote]
tzn kto??
Anioł.
[quote]#post1691338 A mnie się wydaje że w przypadku Michała przespano gdzieś moment transferu zagranicznego grając u nas długo trochę się zmęczył chyba otoczeniem może teraz kiedy wrócił po przerwie do nas znajdzie to coś i odnajdzie formę[/quote]
Był kiedyś taki mem z kotem "co ja pacze" i tutaj właśnie idealnie pasuje. Nie wierzę w to co widzę :D
Ps. Trafny komentarz Leszeczka.
[quote]#post1691370 [quote]#post1691338 A mnie się wydaje że w przypadku Michała przespano gdzieś moment transferu zagranicznego grając u nas długo trochę się zmęczył chyba otoczeniem może teraz kiedy wrócił po przerwie do nas znajdzie to coś i odnajdzie formę[/quote]
Był kiedyś taki mem z kotem "co ja pacze" i tutaj właśnie idealnie pasuje. Nie wierzę w to co widzę :D
Ps. Trafny komentarz Leszeczka.[/quote]
wiara czyni cuda......
@Kajak#3674 wiesz że kajak od tyłu to też kajak 😉😆
A ze słomy powstaje masło... ? 😉
[quote]#post1691385 A ze słomy powstaje masło... ? 😉[/quote]
A ziemia ma kształt banana.
https://weszlo.com/2025/09/07/lukasz-sekulski-wisla-plock-kontuzja/
Ten sam Sekulski co po meczu z ŁKSem w sezonie 2019/20 wyśmiewał Cracovię w Canal+? Krzyżyk na drogę.
Płock sobie kupił napastnika który z połowy trafia w bramkę. Seba będzie musiał uważać :)
Jak wyjdziemy w Płocku z nowymi to nie będę znał 2-3 składu.
dla C+ sobotni "hit" kolejki to mecz kurczaków z potoczanką ...
nie wiem co jeszcze musi sie wydarzyć aby mecz lidera z wiceliderem pretendował do tego miana ...
Wyślij im maila i zapytaj, poważnie :)
Ciekaw jestem odpowiedzi.
- Edytowany
Na ich usprawiedliwienie napiszę, że terminarz 8 kolejki został opublikowany 14 sierpnia, tuż po wygranej Jagi z nami 5-2. Płock był w gazie natomiast my po remisie z Lechią i porażką z Jagą. Myślę że mało kto wtedy zakładał, że sobotnie spotkanie w Płocku będzie meczem lidera z wiceliderem. Kolejki 10 i 11 czyli te ustalane we wrześniu gramy już w prime time czyli w sobotę o 20:15. Im wyżej będziemy tym mniej będziemy grać w poniedziałki o 18.
Co ciekawe u buków kurs na zwycięstwo Płocka jest niższy niż na Nas. Chyba opłaca się wydać kilka złotych :)
Płock w ujęciu długoterminowym nie ma szans, bardzo bym się zdziwił gdyby się nam postawili w sobotę.
Arka dała im radę nawet, co prawda szału nie było, ale wygrali. Gdzie sami niestety nie mają póki co konkurencyjnej kadry.
- Edytowany
Przybył w sobotę 😡
Na VAR Frankowski...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)