Dzisiaj 3/4 kluczowe interwencje
Kozak
Ale no kiedyś się pomyli…
I tak mu wybaczę :)
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
Traore w tym sezonie profesura.
te wysokie wyjścia do odbioru bardzo podobne do Wójcika, godne zastępstwo
Szczerze? Uważałem go za drewno i elektryka, więc przepraszam i zwracam honor
On faktycznie tak wyglądał kilka miesięcy temu😀
Liczba przypadków, w których Traore w tym sezonie nieprawdopodobnym wślizgiem czy idealną blokadą pozwolił nam wyjść z ciężkiej lub beznadziejnej wręcz sytuacji jest bardzo spora. Naprawdę jeśli nie najlepszy, to czołowy obrońca tej ligi, grający z imponującym wyczuciem, szwajcarską precyzją i perfekcyjną skutecznością zagrań.
Mamy zagwarantowaną grę Ajdina na ten sezon po deklaracji samego zainteresowanego, teraz trzeba potwierdzić Francuza.
dołączam do pochwał pod adresem Brahima ...
od początku sezonu pewniak w obronie ...
jeszcze parę takich meczy i uznam że mamy zastępstwo za Oskara ...
Patrząc na poprzedni sezon i obecny... zrobił niesamowity progres na boisku. Póki co lider defensywy 😉.
Ostatnie 5 spotkań rozegrał tak jakby zabrał super moc Wójcika ;)
[quote]#post1741414 Ostatnie 5 spotkań rozegrał tak jakby zabrał super moc Wójcika ;)[/quote]
Ja bym wolał, żeby nie zabrał, tylko skopiował 😁 Niech Wójcik w Werderze gra jak najlepiej.
Niestety, żeby funkcjonować, musimy sprzedawać czołowych zawodników. Ważne żeby robić to w odpowiednim momencie (żeby jednak taki piłkarz coś z klubem osiągnął) i jak najdrożej. A do tego konieczna jest odpowiednia historia transferowa, czyli zawodnicy sprzedani z Cracovii radzą sobie w dobrych ligach.
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że Brahim jest jeszcze młodszy od Oskara... jest potencjał!
- Edytowany
Jest lepszy od Wójcika w każdym aspekcie piłkarskiego rzemiosła, za wyjątkiem gry głową. Porównywanie jest słabe.
Może nie mam racji ale wydaje mi się, że w rozwoju Brahima jak i Oskara spory udział ma Kamil Glik. Traore ma podobny sposób reakcji, doskoku i interwencji jak Oskar. A to z kolei wygląda dokładnie tak jak u Kamila za jego najlepszych lat.
Dzisiaj Sobiech o tym mówił w KS.
...
Doceńmy kogo mamy :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787409233-909.jpg[/img]
- Edytowany
@Koper83#6626 Do tego brak skażenia rodzimą myślą szkoleniową za młodu.
No i ten rajd przez praktycznie całe boisko, palce lizać!
Wójcik ok, Traore piętro wyżej.
Nie widzę sensu robienia takich porównań
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)