Dzisiaj 3/4 kluczowe interwencje
Kozak
Ale no kiedyś się pomyli…
I tak mu wybaczę :)
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
Traore w tym sezonie profesura.
te wysokie wyjścia do odbioru bardzo podobne do Wójcika, godne zastępstwo
Szczerze? Uważałem go za drewno i elektryka, więc przepraszam i zwracam honor
On faktycznie tak wyglądał kilka miesięcy temu😀
Liczba przypadków, w których Traore w tym sezonie nieprawdopodobnym wślizgiem czy idealną blokadą pozwolił nam wyjść z ciężkiej lub beznadziejnej wręcz sytuacji jest bardzo spora. Naprawdę jeśli nie najlepszy, to czołowy obrońca tej ligi, grający z imponującym wyczuciem, szwajcarską precyzją i perfekcyjną skutecznością zagrań.
Mamy zagwarantowaną grę Ajdina na ten sezon po deklaracji samego zainteresowanego, teraz trzeba potwierdzić Francuza.
dołączam do pochwał pod adresem Brahima ...
od początku sezonu pewniak w obronie ...
jeszcze parę takich meczy i uznam że mamy zastępstwo za Oskara ...
Patrząc na poprzedni sezon i obecny... zrobił niesamowity progres na boisku. Póki co lider defensywy 😉.
Ostatnie 5 spotkań rozegrał tak jakby zabrał super moc Wójcika ;)
[quote]#post1741414 Ostatnie 5 spotkań rozegrał tak jakby zabrał super moc Wójcika ;)[/quote]
Ja bym wolał, żeby nie zabrał, tylko skopiował 😁 Niech Wójcik w Werderze gra jak najlepiej.
Niestety, żeby funkcjonować, musimy sprzedawać czołowych zawodników. Ważne żeby robić to w odpowiednim momencie (żeby jednak taki piłkarz coś z klubem osiągnął) i jak najdrożej. A do tego konieczna jest odpowiednia historia transferowa, czyli zawodnicy sprzedani z Cracovii radzą sobie w dobrych ligach.
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że Brahim jest jeszcze młodszy od Oskara... jest potencjał!
- Edytowany
Jest lepszy od Wójcika w każdym aspekcie piłkarskiego rzemiosła, za wyjątkiem gry głową. Porównywanie jest słabe.
Może nie mam racji ale wydaje mi się, że w rozwoju Brahima jak i Oskara spory udział ma Kamil Glik. Traore ma podobny sposób reakcji, doskoku i interwencji jak Oskar. A to z kolei wygląda dokładnie tak jak u Kamila za jego najlepszych lat.
Dzisiaj Sobiech o tym mówił w KS.
...
Doceńmy kogo mamy :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787409233-909.jpg[/img]
- Edytowany
@Koper83#6626 Do tego brak skażenia rodzimą myślą szkoleniową za młodu.
No i ten rajd przez praktycznie całe boisko, palce lizać!
Wójcik ok, Traore piętro wyżej.
Nie widzę sensu robienia takich porównań
7 dni później
Dziś że 2 pojedynki przegrał ale dużo czyści, nadal solidna firma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)