Solidnie dzisiaj, teraz możemy zacząć oceniać ten transfer. Zajebista robota przy tej antycypacji gdzie poszedł z piłką potem do przodu w pierwszej połowie. Powoli rodzi nam się kolejny solidny element. Oby!
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
[quote]#post1708802 Dziś mecz top. Razem z Amirem najlepszy na boisku.[/quote]
Mimo epizodów w młodzieżowej reprezentacji Francji trafił do polskiej ligi, przesiedział na ławce rezerwowych i cierpliwie czekał na swoją szansę.... Myślę, że ma poukładane w głowie i sodówka mu nie uderza.... Wygląda, że będzie bardzo dobrym zawodnikiem ale długo u nas nie pogra....
Nie było widać braku syna Henryk, dzisiaj bardzo solidnie, widać że potrzebował przepracować obóz i nabrać pewność. Pokazał opanowanie i niezłe wyszkolenie, brawo
[quote]#post1701409 Podmienili murzyna w samolocie[/quote]
Znowu! Tym razem na właściwego 😁
Bardzo dobry występ. Oby kolejne były na takim poziomie.
Szef 😎
Przepraszam, że nazwałem Cię kierowca ubera, dzisiaj git, widać musisz więcej grać na mrozie :)
Najlepszy mecz w Pasach .
Było kilka błędów, jak np. błąd przy golu, ale koniec końców to wywozimy remis dzięki niemu, kluczowa interwencja na linii i karny
Oglądałem tylko 2 połowę i obok Madejskiego najlepszy w naszej drużynie.
Predatore po raz drugi
Wyrasta na świetnego stopera... Oby tak dalej i jak najdłużej w Pasach....
W tym remisie jest dużo jego zasługi; od błędu przy straconej bramce, poprzez wybicie z linii bramkowej i na koniec karny po faulu właśnie na nim. Broni super, gorzej z kreacją, ale młody jest, wyrobi się. Może być kawał grajka kiedyś. Brawo za dobry start w tej rundzie.
za wolny, bez timingu, ale dobrze, że się dał kopnąć w facjatę.
Od 2-ch kolejek zaobserwowałem ,że "loża sz." zmienia flagę z "co to nam za szrotu na sprowadzano" na "młody obiecujący sztoper"🛶
Młody obiecujący szrot ;-)
Choć powoli ale wyrabia się . Będą z niego ludzie .
Ale cieszyliście się jak wykopał piłę prawie z linii, czy za wolno do niej podbiegł?
Że podbiegając żeby wykopać, nie upadł
Zagrał bardzo dobrze, choć przy bramce mógłby się lepiej zachować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)