Tak, najlepiej kibicom, którzy doprowadzą klub do rozkwitu. W A-klasie.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Płatek nie narzekał tylko prostował naiwne przekonanie, że jak właściciel klubu kupił zawodników za 0,5 mln euro a sprzedał za 5 miln euro to 4,5 zostaje mu w kieszeni.
W wywiadzie Płatek wspomniał jeszcze o jednym aspekcie, który nie był szerzej znany. Jest on mianowicie współwłaścicielem klubu w MLS - Real Salt Lake. Wspomniał o tym, żeby zbudować pewną przeciwwagę dla narracji o złych skutkach jego inwestycji w Europie.
Takiego Marczuka z RSL bym u nas chciał...
[quote]#post1744826 Jakby tym błaznom z canal plus zależało na dobru Cracovii to nie było by to płatne. Udostępniali by to wszędzie gdzie się da żeby jak najwięcej ludzi się dowiedziało o tym i przede wszystkim weryfikowali te rewelacje co podają. Im zależy tylko na kasie. Dobrali się z tą rurą, wyczuli że temat jest medialny i koszą pieniędzy ile się da. Banda szmaciarzy.[/quote]
Oglądałem wywiad dwa razy i nigdzie nie płaciłem , więc co jest płatne ?
Gadanie a czynów nie widać, pożyjemy zobaczymy
- Edytowany
Jestem laikiem i chcę zapytać- czym dotychczasowa działalność Płatka różni się od działalności Filipiaka? Nie płaci pensji? Nie robi transferów? Nie ma reklamy jednej z pierdyliarda swoich firm na koszulce? Nie nosi czapki z pyty boa? Nie „kocha tego Klubu”? Bo, że też ma „myliony” to nie nie mam wątpliwości. W sumie, oprócz kochania, reklamy i czapki to nie wiem…
@bu3o#7380
A wywiady z Elą ?
[quote]#post1744903 Z tymi pochwałami to poczekajmy, widzew też miał mieć dream team.[/quote]
Oczywiście jeszcze się okaże ale nie porównywałbym Korony z Widzewem ze względu na potencjał, duże zaplecze kibicowskie oraz tak oczywiste różnice w wydatkach. Korona wydawała znacznie mniej ale póki co na boisku wychodzi to im lepiej niż Widzewowi.
To oni wyglądają na ten moment jak droga dla Cracovii. W tym sezonie idzie całkiem w porządku - trochę pechowe remisy ale patrząc przez potencjał w porównaniu z innymi jest więcej niż dobrze.
Tak, nie lubię Korony :)
https://x.com/Marciniak_k/status/2096556528312467614
W lidze + extra pokazali umowę.
Czekam na komentarz Borka. Choć pewnie dziwnie zapadnie się pod ziemię, pajac głupi.
Dokument jest, pytanie kto Borka zrobił w ciula?
https://x.com/KamilloLce/status/2096716432876671399
- Edytowany
Ale naprawdę ktokokwiek wierzył w te brednie, że akcje nie zostały opłacone? Przecież CVC już dawno wszczęłaby proces. Poza tym na tym poziomie biznesowym takie numery nie przechodzą.
Borek jest misiem o niebyt lotnym rozumku, ale że ktokolwiek z kibiców Cracovii mógł mu wierzyć...
Ja się tylko dziwię, ze Cracovia/Płatek nie wchodzi w proces sądowy. Przecież to ewidentne podkopywanie wiarygodności właściciela i Cracovii. A coś takiego naprostowało by pismaków.
Nie naprostowałoby ich. Pisali by o tym, jak Cracovia ucisza wolne media i o prześladowaniu. Dzisiaj widziałem na X post Białka, że społeczność Cracovii nie zdała testu po jego artykule na temat premii Colaka. Nie zdała testu w jego języku oznacza "nie srała we własne gniazdo". To są ludzie niereformowalni i permanentnie nas nienawidzący.
Dlatego powinni ludzie takie miernoty bojkotowac. Zreszta pamietam jak sie szlajal Borek z pewnym gangsterem po Sky Boxach swego czasu...
szukając pozytywów to dzięki temu pożytecznemu idiocie czegoś się w końcu kibice dowiedzieli
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788896822-577.jpg[/img]
Zmienią statut w zakresie liczby członków zarządu, usuną zapis o minimum 2 członkach zarządu i będzie po problemie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)