[quote]#post1737427 Borek to żaden autorytet, żaden. Figlarz który wypłynął na komentowaniu, co kiedyś robił bardzo dobrze, teraz to zwykła pała.[/quote]
Zgadzam się, że Borek bardzo dobrze się zapowiadał. Pamiętam jak koło 2003 roku komentował jakiś nasz 2 ligowy mecz w TV i byłem pod ogromnym wrażeniem jego wiedzy co do naszych ówczesnych piłkarzy. Potem poszedł w celebrytowanie.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
W dupie mam Borka.
Ale gołym okiem widać że na transfery kasy nie ma.
Policzcie sobie ile wydał w zimowym okienku i aktualnym,poziom 1- ligowy.
Komu ona sprzedała ten klub k... komu? Szkoda gadać
- Edytowany
https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna/przelom-w-cracovii-wazna-postac-odchodzi-nasz-news/309572
...
To tak w skrócie.
Kurwa rzepecka pisze, że wg jej informacji DA jebnął papierami i podziękował za robotę.
I że generalnie spadamy
Naczytał sie forum i twittera i teraz szefuje...
......
https://x.com/Sportowy_Kanal/status/2084939327553843556?s=20
Odejście DA to paradoksalnie dobra wiadomość. Poza tym czy to nie on odpowiadał za sponsorów ?
Lepiej żeby Murat to układał po swojemu i jakoś im mniej długoletnich współpracowników Platka tym czuje się spokojniej.
Pewnie Sadczuka zrobią vice
- Edytowany
Nie wiem jakie macie pojęcie o świecie i dużym biznesie, ale sądzę, ze Robert Platek nie wie kto to jest Oskar Wójcik. (To miało być w wątku transferowym, ale już zostawię w tym)
Jakim przełomem można nazwać odejście Amdurera?
Od której strony mam na to spojrzeć, by ta wiadomość była bardziej istotna, niż wiele codziennych spraw?
- Edytowany
Od przysłowiowej dupy strony, gdy się czyta wysrywy kurwy rzepeckiej.
....
rzepecka kurwo nie zaglądaj tutaj bo psiej mordy dostaniesz
....
Najbardziej korzystne by było gdyby przynajmniej 8 dyrektorów z 16 rzuciło papierami i odeszło z klubu. Jaka to by była oszczędność i jak bardzo odciążyłoby to budżet klubu gdyby odeszli ludzie którzy nie najlepiej jednak pracują a biorą niemałe pieniądze.
Co ten Platek odwala,chłop rządzi klubem przez telefon,a na miejscu działacze o zerowym pojęciu w zarządzaniu Klubem piłkarskim walczą ze sobą.
Naprawdę jest źle,tu piłkarzy nie ma co bardzo winić bo w gabinetach jest patologia.
Już wiem, po co jest ten program o krakowskiej piłce na Meczykach. Otóż jest po to, by kibice gts czuli się lepiej, a kibice Pasów czuli się gorzej.
[quote]#post1737621 Już wiem, po co jest ten program o krakowskiej piłce na Meczykach. Otóż jest po to, by kibice gts czuli się lepiej, a kibice Pasów czuli się gorzej.[/quote]
Dokładnie tak :)
[quote]#post1737593 Nie wiem jakie macie pojęcie o świecie i dużym biznesie, ale sądzę, ze Robert Platek nie wie kto to jest Oskar Wójcik. (To miało być w wątku transferowym, ale już zostawię w tym)[/quote]
No wie, bo.w.jedynym.wywiqdzie jaki zrobił z nim Kozminski była.mowa o Wójciku 😉
- Edytowany
https://x.com/KSCracoviaSA/status/2085007763965452410?s=20
.....
Wywołaliśmy temat...:)
No i dobrze, był bezproduktywny.
Nie spadniemy z prostego powodu.Projekt szefa tego nie zakłada.Po co robić nerwowe ruchy i wydatki w drugiej lidze,kiedy można realizować plan już teraz.Żadnych wariacji transferowych oczywiście nie będzie,ale metodą prób i błędów dojdziemy w końcu do stabilnego poziomu ligowego przeciętniaka w którym kasetkę z drobnymi na wypłaty,pan prezes będzie trzymał w szufladzie pod biurkiem.A jak przyjdzie któryś po podwyżkę to pod nabitym rewolwerem będą czekać na niego na blacie papiery rozwodowe do podpisania.
[quote]#post1737621 Już wiem, po co jest ten program o krakowskiej piłce na Meczykach. Otóż jest po to, by kibice gts czuli się lepiej, a kibice Pasów czuli się gorzej.[/quote]
Naprawdę? Jak ja nie znoszę tego naszego jojcenia, że wszyscy przeciwko nam.... Oglądałem i mówili po prostu jak jest. Nawet nie jechali po naszej grze ze śledziami aż tak my jedziemy ( i ja też ). Co mieli mówić, że jest fajnie????
- Edytowany
Interesujące i mimo wszystko zaskakujące doniesienia z Krakowa. Działający do niedawna w tandemie z Muratem Colakiem działacz odchodzi z zarządu Cracovii. Dotychczasowy wiceprezes Pasów, David Amdurer, ustąpił ze stanowiska, o czym w swoim komunikacie poinformował klub.
To o tyle zaskakujące informacje, że Amdurer uznawany jest za zaufanego człowieka Roberta Platka, właściciela Cracovii. Do zarządu klubu wszedł w styczniu tego roku i trochę już w Krakowie przeżył. Teraz, zgodnie z treścią komunikatu, sam rezygnuje z dalszej pracy dla Pasów.
Wiceprezes Cracovii odchodzi. „Podjął decyzję o ustąpieniu”
– Klub Sportowy Cracovia informuje, że David Amdurer podjął decyzję o ustąpieniu ze stanowiska wiceprezesa Zarządu i kończy pracę w strukturach klubu, aby podjąć nowe wyzwania zawodowe – czytamy. – Dziękujemy Davidowi za jego zaangażowanie i życzymy sukcesów w kolejnych przedsięwzięciach zawodowych i osobistych.
Tym samym z powołanego siedem miesięcy temu trzyosobowego zarządu ostał się już tylko Murat Colak. Nie ma już Elżbiety Filipiak, dalekiej do bliskiej relacji z urzędującym prezesem od wybuchu „afery działkowej”. Teraz odchodzi Amdurer. W zarządzie sporo się zatem dzieje. W dość krótkim – jak na tak ważny organ spółki – czasie.
[i]Koncert kością niezgody?
Poszukując odpowiedzi na tak nagłe rozstanie Amdurera z Cracovią dotarliśmy do informacji, które mogą tłumaczyć odejście wiceprezesa. Zgodnie z naszymi ustaleniami wszystkiemu winny jest… koncert. A właściwie jego brak. Podczas niedawnego meczu jubileuszowego organizowanego przez Cracovię z okazji 120-lecia istnienia klubu swój występ miała dać też brytyjska grupa Faithless, ale wydarzenie nie doszło do skutku. W innym komunikacie władze Pasów przepraszały kibiców za nagłą zmianę planów i wygląda na to, że to właśnie ona miała doprowadzić do rezygnacji Amdurera.[/i]
[b]Działacz miał być bowiem żywo zaangażowany w zorganizowanie koncertu, ale jego potencjalne koszty okazały się dla klubu zbyt duże. Decyzja o odwołaniu imprezy podjęta ostatecznie przez prezesa Colaka – z którą wiceprezesowi trudno było się pogodzić – sprawiła, że Amdurer postanowił zakończyć swoją pracę przy Kałuży.[/b]
.....
Weszło.
Znowu jakieś bajki jak na pudelka. Poszedł i cześć. Karawana jedzie dalej
Baba z chłopa koniu lżej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!