My mamy Platka sąsiadka będzie miała Kwietnia. I stety niestety ten drugi wyłoży w chuj kasy na transfery a nasz właściciel nic. Skurwysyństwo.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Niestety zamożne środowisko krakowskie jak już interesuje się piłką to nie nami
Niech sąsiadka bierze Kwietnia, to idealny kandydat do rozwalenia tego środowiska od środka.
Nam by się przydał ktoś taki jak Świerczewski z Rakowa - taka mała prywata ode mnie: miałem okazję z nim pracować kilka lat i powiem wam, że to jest typ człowieka do bólu profesjonalnego, wymagającego profesjonalizmu od każdego swojego pracownika, nieważne czy jesteś na najniższym, średnim, czy najwyższym szczeblu. Ten gość zrozumiał biznes, zrozumiał co jest najważniejsze i czego nikt inny na rynku nie oferuje i zapełnił tę lukę. A najważniejsze - wszystko co miał zawsze budował od fundamentów. Od rzeczy pozornie nieistotnych. Gdy się dowiedziałem, że obejmuje Rakow, doskonale wiedziałem że sukcesy to kwestia czasu.
A u nas mimo wszystko profesjonalizm leży, na każdym szczeblu. Nawet głupia obsługa sklepiku internetowego wymaga natychmiastowej przebudowy. Marketingu to kompletnie nie mamy, a to tutaj się buduje bazę. Czekam na właściciela który zacznie budować klub od dołu, nie od góry, jak to ma miejsce teraz.
[quote]#post1719423 Niech sąsiadka bierze Kwietnia, to idealny kandydat do rozwalenia tego środowiska od środka.
Nam by się przydał ktoś taki jak Świerczewski z Rakowa - taka mała prywata ode mnie: miałem okazję z nim pracować kilka lat i powiem wam, że to jest typ człowieka do bólu profesjonalnego, wymagającego profesjonalizmu od każdego swojego pracownika, nieważne czy jesteś na najniższym, średnim, czy najwyższym szczeblu. Ten gość zrozumiał biznes, zrozumiał co jest najważniejsze i czego nikt inny na rynku nie oferuje i zapełnił tę lukę. A najważniejsze - wszystko co miał zawsze budował od fundamentów. Od rzeczy pozornie nieistotnych. Gdy się dowiedziałem, że obejmuje Rakow, doskonale wiedziałem że sukcesy to kwestia czasu.
A u nas mimo wszystko profesjonalizm leży, na każdym szczeblu. Nawet głupia obsługa sklepiku internetowego wymaga natychmiastowej przebudowy. Marketingu to kompletnie nie mamy, a to tutaj się buduje bazę. Czekam na właściciela który zacznie budować klub od dołu, nie od góry, jak to ma miejsce teraz.[/quote]
Łatwiej powiedzieć niż zrobić, kibicowi chyba każdego klubu się ktoś taki marzy.
- Edytowany
[quote]#post1719421 Niestety zamożne środowisko krakowskie jak już interesuje się piłką to nie nami[/quote]
Przed wojną to patriotyczne, zamożne ziemiaństwo i arystokracja wspierała Cracovię np. hrabia Wodzicki (sponsor klubu), książę Franciszek Radziwiłł (członek zarządu klubu w latach 1912-14), pierwszy prezes Cracovii Jan Michał Rozwadowski (kuzyn generała Tadeusza Rozwadowskiego zwycięzcy bitwy Warszawskiej z 1920 roku) pochodził ze szlacheckiej ziemiańskiej rodziny, podobnie jak Stefan Popiel (bramkarz) i inni.
[b]Niestety arystokrację i patriotyczne ziemiaństwo (również to które wspierało Cracovię) skutecznie rozwalili i wyeliminowali komuniści.
Pojawili się nowobogaccy wychowani w PRL-u, a tacy wspierają po-gwardyjskie towarzystwo bo nie byli uczeni prawdziwego patriotyzmu, etyki patriotycznej i prawdziwej historii w duchu umiłowania Ojczyzny. Dlatego im UB-eckość pewnego towarzystwa nie przeszkadza.
[/b]
https://www.facebook.com/reel/1640129307298651
sam nie wiem co o tym sądzić,,,,,,,
- Edytowany
https://x.com/Ekstra_Pasjonat/status/2042991023580643510?s=20
.....
Co to jest kurwa za bełkot i mitoman...
....
Te dodatkowe imprezy to :
1. Spadek z ESA
2. Spadek rezerw z III ligi
3. .... wpisać co się chce.
@Wayne#42771 Taki krystalicznie czysty to on nie jest. Pierwszą poważną kasę zarobił w pewien sposób, który z legalnością ma niewiele wspólnego. Nie będę pisał tutaj, jak kolega chce napiszę na priv.
https://x.com/MateuszMiga/status/2042986865523884487?s=20
.....
To są kurwa jakieś jaja...
Będzie Zenek na otwarciu ?
Dla kolegi pytam
Beduini dużo już rozdali tych ram z Koszulkami.
https://x.com/MateuszMiga/status/2042992665562591731?s=20
Śmiejemy się ze spolszczonego Turka.i Amerykanina, a My sami organizacyjnie leżymy pod względem (nie kibicowskim zaznaczam tu jest dobrze) stworzenia strultur kibicowskich do spięcia w klamrę 3 różnych pasiackich spółek: piłka nożną, hokej, Stowarzyszenie KS Cracovia 1906. Brak współdziałania tych "pasiaxkich tworów" jest nader widoczne.
Nie mówiąc już o reaktywacji G100, która by była teraz bardzo potrzebna.
Wolimy biadolić i narzekać - sorry taka moja refleksja. Chyba jesteśmy już za starymi pasiackimi zgredami.
Ale o co ci konkretnie chodzi, czego oczekujesz.
Testują piłkarza na drugą ligę?
Drugi Batoum ?
A te dwa tureckie błazny nie miały prezesa szukać i sponsorów ? Co ten testowany ma robić?Będzie na słoniu jeździć w przerwie czy ogień połykać ? Zawijać się na dywan i wypi3rdalac z tym golodupcem Platkiem.
Ci z Roc Nation mają w swojej stajni Kevina de Bruyne oraz Vinicjusza Juniora. Tak że tego...
A w gratisie koncert Rihanny i Krystyny Agilerowej
[quote]#post1719658 Ci z Roc Nation mają w swojej stajni Kevina de Bruyne oraz Vinicjusza Juniora. Tak że tego...
A w gratisie koncert Rihanny i Krystyny Agilerowej[/quote]
W przerwie meczu ze Zniczem Pruszków.
W piątek o 18.
- Edytowany
Panowie przestańmy tylko non stop narzekac. Jak nic sie nie dziej, to jest zle. Jak komunikuje klub, ze nawiazujemy z jedna z najwiekszych agencji iventowych na swiecie, to tez jest zle... Poczekajmy jakie przyniesie to efekty. A nie zakladajmy, ze nic nam to nie da. Samo ogloszenie podpisania tej umowy od wczoraj daje w sieci taka klikalnosc jakiej nie ma nikt w Polsce. Rzygac sie chce od tego ciaglego narzekanie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)