[quote]#post1685851 [quote]#post1685843 Mecz Jagielloni z Cracovią będzie można obejrzeć na TVP Sport![/quote]
Dobra wiadomość dla tych co zagranicą spędzają wakacje, nie trzeba będzie ściągać vpn żeby obejrzeć meczyk.[/quote]
VPN niepotrzebny.
Oglądałem na c+ bez vpna mecz z betonami w Chorwacji i nie było problemu z transmisja, nie wiem jak sytuacja poza UE....
-
-
Jagiellonia 5 - 2 Cracovia, niedziela 10 sierpnia 2025, 17:30
Potwierdzam. Niedawno w Grecji oglądałem bez VPN mecz z Lechem. Natomiast później byłem jeszcze w dalekim świecie poza UE. Tam c+ nie chciał ze mną współpracować.
Ale na miejscowym wifi oglądaliście ? Bo u mnie chorwackie wifi nie chciało wspołpracować.
Ja na miejscowym WiFi z greckiego hotelu.
[quote]#post1685843 Mecz Jagielloni z Cracovią będzie można obejrzeć na TVP Sport![/quote]
Jak i również bezpośrednio z sektora gości w Białymstoku
A mi się zapowiada, że nie będę mógł oglądać.
Meczu z Lechem też nie mogłem, tak , że ten tego...
Patryk Gryckiewicz z Torunia w niedzielę, na VAR... Frankowski
C+ przy podpisywaniu umowy zaznaczalo ze w granicach UE bedzie usluga dostepna.
Ja tylko dodam, ze poza PL - TVP Sport tez nie działa. Nie ma znaczenia, ze jesteście w EU.
Przez c+ działa.
[quote]#post1685956 Przez c+ działa.[/quote]
Działa,działa bo oglądałem z Termalicą i lechią
Jak tam ta Jagiellonia dzisiaj ? Oglądał ktoś ? Liczę że dlatego że piątek już jutro a mecz w niedzielę to nasze orły to wykorzystają.
Fajnie grali.
[quote]#post1685934 Ja tylko dodam, ze poza PL - TVP Sport tez nie działa. Nie ma znaczenia, ze jesteście w EU.[/quote]
To ja już nie wiem jak to działa, bo na wifi w HR tvp sport mi chodził bez problemu a c+ nie 🤔
Mocno trzeba uważać w tym meczu na Pululu i Imaza bo są w gazie...
Dobrze , teraz już póżno, przekaże po śniadaniu.
I co? Wiadomo już coś? Była reakcja? "Lanczyk" się już zbliża...
Nie wiem jak to robicie, ale mi kanały na żywo w Chorwacji na aplikacji c+ nie działają przez wifi 🙁
[quote]#post1686040 Nie wiem jak to robicie, ale mi kanały na żywo w Chorwacji na aplikacji c+ nie działają przez wifi 🙁[/quote]
Jak byłem w Chorwacji to mnie meczyki w aplikacji c+ hulały bez problemu.
Spróbuj zadzwonić do c+ i powiedz jaki jest problem
Gdyby był problem z odbiorem w danym kraju, to byłby komunikat, że błąd jakiś tam numer. Jeśli w ogóle nie rusza to przyczyna może być inna, np. bardzo słabe wifi, co zresztą często w hotelach się zdarza (niby wifi jest, a de facto nie ma).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)