Do drugiej drużyny go przenieść, niech tam pogra.
-
-
Mateusz Praszelik - zapraszamy i sensownej gry wymagamy
Jakim cudem on wygrywa rywalizacje z Knapem ?
Ja pierdole... idź pan w chuj.
Na kogo ten gość ma papiery ? Chyba na samą Elę bo inaczej nie zrozumiem
[quote]#post1681239 24-letni pomocnik mający na koncie tytuł Mistrza Polski, występy w europejskich pucharach i kilkadziesiąt meczów na dwóch najwyższych poziomach rozgrywkowych we Włoszech podpisał z Pasami kontrakt ważny do 2028 roku, [b]z opcją przedłużenia go o kolejny rok[/b].
[/quote]
A czy jest opcja skrócenia? I to może o więcej niż o rok?
Tak, o głowę. Każdy sąd uniewinni po przedstawieniu nagrań z meczów.
23 dni później
Fajnie Ci to siadlo, drugi strzal tez niezly. Jak bedziesz tak co mecz strzelal z dystansu, to moze zmienie zdanie i uznam, ze cos potrafisz grac w pilke. W rozegraniu nadal jest slabo, ale z drugiej strony w porownaniu z tuzami srodka pola, tymi co to mieli zjadac lige i w ogole, to i tak nie bylo tak zle.
- Edytowany
Proponuję by po jednym tzw. "strzale życia" nie robić od razu z niego gwiazdy. Hasica po świetnym meczu z Lechem okrzyknięto najlepszym rozgrywającym w lidze, a dziś aż żal patrzyć jak gra. Maaigarda też wynoszono na piedestał, a dziś od kilku kolejek niewidoczny, a Stojliković zgasł. W ocenianiu trzeba zachować ostrożność i powściągliwość.
- Edytowany
Ożesz kurwa żartowałem. Hahaha Rychło wcześnie nie udwaja wypierdalaj.
2 soczyste strzały to już raczej nie przypadek tylko dobrze ułożone nogi (obie).
Pytanie czemu tego trener nie wykorzystuje tylko każe mu rozgrywać skoro tego nie umie.
[quote]#post1701266 Maaigarda też wynoszono na piedestał, a dziś od kilku kolejek niewidoczny.[/quote]
Nie zgadzam się. Już w pierwszych minutach przeprowadził dwie kapitalne akcje. To jak odebrał piłkę "motorowcowi" przy linii autowej, minął go i poszedł z nią do przodu - aż jęknąłem z zachwytu...
[quote]#post1701266 W ocenianiu trzeba zachować ostrożność i powściągliwość.[/quote]
A to oczywiście. Choć jak okazało się, że wchodzi Praszelik, powiedziałem na głos "no nie, tylko nie to" - a tymczasem o mały włos nie załatwił nam zwycięstwa... Gdyby ten drugi strzał nie minał słupka, to bysmy pewnie wygrali i to może nawet wiecej niż 2;1...
Co, rzecz jasna, nie zmienia
Mego wku... wku... wkurzenia.
14 dni później
Szacuneczek,masz niezle uderzenie,a to juz wystarczajaco duzo na ta lige.
Strzelaj chlopie z dystansu jak tylko masz okazję. Widać, że to umiesz, korzystaj z tego
Jeszcze kolegów- mniejszych frajerów potrzebujesz.
Jak się czuje człowiek, który strzelając 2 piękne bramki zdaję sobie sprawę, że niewiele one dają?
To jest facet typu Budzik przy autobusie strzelać i trafiać!
dobry nabytek. wiosną podstawowy skład.
Zdecydowanie za mało grał, a potencjał ma....
kontuzjowany był
Dzięki za info w ferworze nauki nazwisk nowych nabytków umknęło mi to.
Fajny miał trener pomysł żeby zakazać mu podawać, a kazać strzelać.
Nie dość że nie posyła piłek w buraki to jeszcze mamy gole.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)