[quote]#post1682427 [quote]#post1682424 [quote]#post1682412 Jeszcze Minchev 😂😂😂
Można umierać![/quote]
Należy też przypomnieć że przy drugim golu to on wywalczył piłkę i praktycznie miał duży udział w tym golu[/quote]
Ja Minczewowi zwracam honor. W przerwie dopiero zauważyłem ten odbiór. No a gol jak z jego filmików promocyjnych na YouTube.
Wychodzi, że to jego najlepszy mecz w Cracovii.
@ssj#3515 Ty też odszczekaj 😁[/quote]
Ja też odszczekuję!
Przyznaję, że nie dostrzegłem od razu jego udziału przy drugiej bramce + ten strzał z dystansu...
-
-
Lech Poznan 1 - 4 Cracovia, piątek 18 lipca 2025, 20:30
Mało widoczny przez większość ale bez błędów i błysnął. Jak dla mnie może tak grać zawsze ;)
Takie mecze musimy wygrywać, bo niestety w ekstraklasowej rzeczywistości na pewno zdarzy się taki który z założenia powinniśmy wygrać a przegramy
- Edytowany
[quote]#post1682429 Dlaczego 2 bramek? Jedną wystarczy.[/quote]
Będzie 4+ ale mamy 1 w plecy więc jesteśmy za kukurydzą. Trzeba zrobić 5+ i mieć wyjebane. Niech nas gonią cały sezon.
A my im na koniec puścimy Nas nje dogoniat.
Zaraz po We are the champions, Beautyfull day i kilku innych
[quote]#post1682432 [quote]#post1682429 Dlaczego 2 bramek? Jedną wystarczy.[/quote]
Będzie 4+ ale mamy 1 w plecy więc jesteśmy za kukurydzą. Trzeba zrobić 5+ i mieć wyjebane. Niech nas gonią cały sezon.[/quote]
5:1 daje nam lidera
75 minuta, a trybuny już mocno przerzedzone.
[quote]#post1682432 [quote]#post1682429 Dlaczego 2 bramek? Jedną wystarczy.[/quote]
Będzie 4+ ale mamy 1 w plecy więc jesteśmy za kukurydzą. Trzeba zrobić 5+ i mieć wyjebane. Niech nas gonią cały sezon.
A my im na koniec puścimy Nas nje dogoniat.
Zaraz po We are the champions, Beautyfull day i kilku innych[/quote]
To słabo kolego znasz regulamin bo przy równym bilansie bramek wyżej w tabeli jest ten co ma więcej strzelonych
Będzie 4+ ale mamy 1 w plecy więc jesteśmy za kukurydzą. Trzeba zrobić 5+ i mieć wyjebane. Niech nas gonią cały sezon.[/quote]
Emocje, emocje - przy równej różnicy w bramkach, decyduje większą ilość strzelonych goli. Czyli 5-1, daje wyższe miejsce niż 4-0. To tylko takie bajanie, ale tak dla formalności.
Co nie zmienia faktu że czekam na jeszcze 2 za 6-1 w Krakowie.
Ale słusznie prawicie waćmoście.
Radość mnie przyćmiła.
Ciekawe kogo obserwuje Jan Urban, obecny na trybunach.
Oskara Wójcika
Cracovio - jeszcze jeden !
[quote]#post1682436 75 minuta, a trybuny już mocno przerzedzone.[/quote]
Czyżby „przyjaciele” się wkurwili, że Pasy się nie podłożyły? 😅
Aktualnie gramy w ustawieniu bez napastnika, czy skrzydłowego. Ciekawy moment w historii drużyny...
Knap - Atanasov - Biedrzycki stanowią naszą formację frontową.
Bo nasz Trener jest fachowcem...😀
Piękny mecz. Transfery transferami, ale już widać rękę trenera. Wygląda na to, że przy nim każdy jest choć trochę lepszy od siebie samego w poprzednim sezonie. A to bardzo dużo.
Knap się potknął o powietrze.
[quote]#post1682441 Ciekawe kogo obserwuje Jan Urban, obecny na trybunach.[/quote]
Elsnera
[quote]#post1682441 Ciekawe kogo obserwuje Jan Urban, obecny na trybunach.[/quote]
Z przyzwyczajenia przyjechał, żeby rywala poobserwować - w trzeciej kolejce Górnik gra z Lechem ;)
Brawo brawo brawo!
Zdradzę Wam sekret wygranej......
CZARNE SPODENKI !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)