Napiszę coś grzecznie i dyplomatycznie. Co Ty kurwa odpierdalasz?!
-
-
Luka Elsner - nowy trener Cracovii 25/26 - taktyka, wyniki, rozwiązania
No nie jest..albo grajków dojeżdża za bardzo a w zwyczaju oni lubią zwalniać trenerów...
"brawo"
Cała odpowiedzialność po stronie trenera. Wystawia rezerwy, dając sygnał że odpuszcza.
Miało być pięknie jak nigdy, a wyszło jak zawsze.
Straciłem wszelką nadzieję
Żółta kartka i na bardzo dużym musiku siedzisz powiem gościu, a reszta dopowiedzcie sobie 0000000000 celnych strzałów na bramkę!!!
Idź do Wieczystej
Jak nie wygrasz z Zagłębiem możesz wypierdalać.
CH już z tym zagłębiem. Jak dla mnie teraz może wypier... CV dobre ale w praktyce okazuje się że szrot
Pisał tu chyba ktoś, że to trener wybitnie defensywny co się potwierdza.
Jeszcze na początku jakoś te kontry wychodziły a teraz jest męczenie buły straszne .
Brak pomysłu na rozegranie, wszystkie podania w poprzek albo do tyłu
SFG w obronie to jakaś parodia
No i truskawka na torcie to sprowadzenie 2 gości do grania ,4 do odbudowy i jednego murzyna co chyba go podmienili w samolocie
Trener nie czuje oczekiwań kibiców Cracovii
[quote]#post1698470 Jak nie wygrasz z Zagłębiem możesz wypierdalać.[/quote]
Najlepiej z drożdżem
[quote]#post1698454 Miało być pięknie jak nigdy, a wyszło jak zawsze.
Straciłem wszelką nadzieję[/quote]
Bez przesady.
Priorytetem jest Mistrzostwo Polski, na które mamy ciągle szanse. Jest pewien kryzys formy, fakt. Dzisiaj wyglądało to rzeczywiście jak jednostka treningowa. Hasić szuka formy po kontuzji, Aleksić nierówny, ale ciut lepiej niż w Szczecinie, Sutalo niby lepiej, ale tradycyjnie zawalił 1 z bramek (ostatnią), Klich bezproduktywny. Co do Zahiroleslama, e-klasa to chyba za wysokie progi. Czy to jest napastnik, który nie gra głową? Knap - widać, że powinien był zagrać pełny mecz derbowy w rezerwach, podobnie jak Praszelik i Rakoczy.
Ale ta drużyna może się jeszcze odrodzić. A do końca sezonu jeszcze długa droga.
Priorytetem jest mistrzostwo Polski ? Nie no... wody mi odeszły....😱
@rozrabiaka#646 żartujesz? Dzisiaj defensywy było zero
[quote]#post1698500 Priorytetem jest mistrzostwo Polski ?[/quote]
Moim na pewno. Inni - jak kto uważa.
To dla właściciela klubu powinno to być priorytetem przede wszystkim, dla prezesa, trenera I piłkarzy a na końcu dla nas kończąc na sprzątaczce.
[quote]#post1697505 Wyświechtane zdanie "po dwóch wartościowych zawodników na każdą pozycję" jeszcze nigdy nie było w Cracovii tak prawdziwe. [/quote]
Po dzisiejszym meczu mam co do tego niejakie wątpliwości....
Ktoś (?) zdecydował o tym, że rozgrywki PP nie są ważniejsze od gier w MP. Skoro tak, to oczekuję na zdecydowane zwycięstwo z Lubinem po dobrej i agresywnej grze bez eksperymentów jakie oglądałem w Częstochowie. Zmiennicy nie wykorzystali szansy na przekonanie trenera, że są niezbędni w wyjściowej jedenastce, więc powinni w poniedziałek szorować tyłkiem ławkę rezerwowych. Być może powinni grać w zespole rezerw, bo samo siedzenie na ławce w ekstraklasie nie powoduje, że się rozwijają.
Chciałbym się mylić, ale niestety nie mamy kadry aby grać o podium. Balonik napompowany jak zwykle i wracamy do punktu wyjścia. A letnie wzmocnienia sprawdziły się może w 2-3 przypadkach. Reszta powinna zapracować gra w rezerwach na występy w Ekstraklasie. Bo nie nadają się do niczego. Generalnie wstyd dostać 3:0 i nie oddać nawet celnego strzału w całym meczu... W poniedziałek wcale łatwiejszy mecz nas nie czeka. Boje się, ze nas zabiegają piłkarze Ojrzyńskiego. Mamy przeciętny skład i zaczyna się gra w chodzonego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)