[quote]#post1680776 Ogólnie rzecz biorąc, odbiór sparingu były lepszy, gdyby nie było wywiadu w przerwie meczu.[/quote]
A co mówił?
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2025/2026
W wątku o transferach jest kilka wpisów dotyczących treści wywiadu.
https://gazetakrakowska.pl/cracovia-dobrze-radzi-sobie-w-sparingach-w-pokonanym-polu-zostawila-korone/ar/c2p2-27754333
GK wyprzedziła mnie z tematem, czyli jak to jest według Naszych forumowych Szamanów, to dobrze, że nie przegrywamy w przedsezonowych sparingach czy źle ???
[quote]#post1680786 GK wyprzedziła mnie z tematem, czyli jak to jest według Naszych forumowych Szamanów, to dobrze, że nie przegrywamy w przedsezonowych sparingach czy źle ???[/quote]
Nie ma to najmniejszego znaczenia, okres przygotowawczy został zaprzepaszczony.
@misiekm#364
Jak wygrywamy to wyniki są małoistotne bo i tak okres przygotowawczy jest zaprzepaszczony, ale jak przegrywamy to już jest to ważne, bo tylko wygranymi się buduje mental drużyny.
No ale nie ma drużyny, więc jest okres zaprzepaszczony...
Lekarze z Babinskiego maja sporo materiału do analizy...
[quote]#post1680787 ... Nie ma to najmniejszego znaczenia, okres przygotowawczy został zaprzepaszczony...[/quote]
Kim pan jest, panie Maciak?
https://youtu.be/dzfAJtwSZWU?si=1KwmfxKGdJqqLGJX
[quote]#post1680792 https://youtu.be/dzfAJtwSZWU?si=1KwmfxKGdJqqLGJX[/quote]
Swiat jednego z forowiczow legl w gruzach ....
Trener ma fajne gadane. Daje się lubić
Podobało mi się to, co mówił trener. "Pracowaliśmy bardzo, bardzo ciężko. Także w trudnych warunkach, zespół musi być przygotowany na grę w trudnych warunkach, bo w lidze będzie i gorąco, i mróz, muszą potrafić to znieść. [...] No i czekamy na wzmocnienia"
Ja jestem pełen nadziei, że wykreują się nasi kolejni wychowankowie. I że Rakoczy odnajdzie "tajming" podań i stanie się naszą podstawową 10. Że Stojilković, a może i Minczew, odpalą - jakaś aklimatyzacja jest potrzebna.
Panowie zaciekle broniacy naszych ruchow przedsezonowych możecie mi powiedzieć jakie przelozenie na nasze wyniki maja miec te sparingi, skoro szef naszego skauting twierdzi, ze jakość dopiero przyjdzie i wejdzie do skladu "z marszu"? Jaki ma sens zatrudnianie klasowego trenera skoro nie dajemy mu przepracowac obozu z zawodnikami przewidywanymi do pierwszej jedenastki ?
Nikt tu nie broni ruchów przedsezonowych. Ale nie każdy jest dzieckiem nie rozumiejącym, że czasami trzeba chwilę poczekać
[quote]#post1680798 Nikt tu nie broni ruchów przedsezonowych. Ale nie każdy jest dzieckiem nie rozumiejącym, że czasami trzeba chwilę poczekać[/quote]
Cały szkopuł tkwi w tym, że nie trzeba. Wręcz przeciwnie, im dluzej czekamy tym gorzej. Taki widzew czekac nie musiał tylko uruchomił klauzule Fornalczyka i miał klasowego zawodnika przed obozem, za Rozge bylby jak znalazl. Takich ruchow oczekuje od klubu, ktorego prezes zapowiada walke o puchary.
@Dcz1#15966
Zmień klub na widzew. Będziesz zadowolony...
- Edytowany
[quote]#post1680799 [quote]#post1680798 Nikt tu nie broni ruchów przedsezonowych. Ale nie każdy jest dzieckiem nie rozumiejącym, że czasami trzeba chwilę poczekać[/quote]
Cały szkopuł tkwi w tym, że nie trzeba. Wręcz przeciwnie, im dluzej czekamy tym gorzej. Taki widzew czekac nie musiał tylko uruchomił klauzule Fornalczyka i miał klasowego zawodnika przed obozem, za Rozge bylby jak znalazl. Takich ruchow oczekuje od klubu, ktorego prezes zapowiada walke o puchary.[/quote]
Tylko taki Widzew ma obecnie w chuj kasę jak na warunki ekstraklasy nie to co my, Fornalczyk miał klauzulę 1,5 mln euro więc trzeba by wydać prawie cała kasę z Rózgi, tu trzeba jeszcze sciagnąc innych zawodników, pamiętasz że co roku klub ma jakieś 20mln straty, piłka nożna to też biznes, daj klubowi 1,5 mln euro i wtedy oczekuj Fornalczyka.
[quote]#post1680800 @Dcz1#15966
Zmień klub na widzew. Będziesz zadowolony...[/quote]
Chłopaku ty mi wiary zmienial nie bedziesz.
Cieszą mnie wygrane w sparingach, zdają się świadczyć, że mamy naprawdę sensownego trenera, z bardzo wysokiej półki jak na polską ekstraklasę, poziom trenera wyższy, niż ostatnio miała i pewnie mieć będzie polska reprezentacja. Wydaje mi się, że on może dużo dać i już daje takim chłopakom jak Wójcik, Rakoczy, Bzdyl, może ktoś jeszcze doskoczy z młodych. Jeśli mamy jeszcze na oku 3, 4 jakościowych grajków, na których trzeba poczekać, to warto, nawet kosztem wprowadzania ich w trakcie sezonu.
pawel74 bedzie teraz kibicow na zydzew wysylal, ciekawe czasy.
Niektórym chyba się mocno słonko dało we znaki i mózg się zlasował, to dziwne że większość oczekuję normalności czyli kompletnej kadry przed początkiem przygotowań przy wiadomych wcześniej odejściach? Teraz nagle pracują nad transferami to co robili całą rundę, przecież to powinno być dogadane i klepnięte przed końcem zeszłego sezonu a ogłoszone przed zgrupowaniem w Warce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)