https://bilety.cracovia.pl/
-
-
Cracovia 0 - 0 Raków Częstochowa, sobota 1 lutego 2025, 17:30
[quote]#post1659585 Macie jakieś stronki gdzie można mecz oglądnąć???[/quote]
Xnxx akcja za akcją 😉😉😉
Gumowa pała cała w 1 lidze jest do oglądania bez Unimilu.
- Edytowany
Jak możesz to kup bilet i idz na stadion 😉
a jeżeli naprawde nie dasz rady to mecz jest transmitowany w TVP SPORT. ( albo w internecie na stronie która jest tu podawana co kolejke ... https://strimsy.top/ )
Muszę to napisać i myślę że wywrę presję na trenerze , w podstawowym Madejski Sebastian i mamy wygraną w kieszeni .
Nie ma innej możliwości nawet.. musi być Seba!
O ku*wa z tej ekscytacji zapomniałem że możemy wyjść z ręcznikiem w bramce…
Do kiedy Glik ma kontuzje?
Do przejścia na piłkarską emeryturę. Albo do 17 czerwca do 14.30.
[quote]#post1659424 @Rock#1477 Z Miro to Ci się chyba pokićkało, bo kontrakt miał tylko mu baby nie ściągnęli. Chyba, że sugerujesz, że prof dał Mirkowi nowy kontrakt po pijaku, a jak wytrzeźwiał to kazał Tabiszowi coś wymyślić, żeby go rozwiązać.[/quote]
W ogóle bym się nie zdziwił gdyby tak naprawdę było.
Bardzo jestem ciekaw, kto zagra w bramce. Jesienią Ravas i Madejski uratowali po jednym meczu. Ravas w Częstochowie, Madejski w Gliwicach. Ravas grał w 17 meczach, Madejski w jednym...
Ciekawe czy wszyscy nowi dzis gotowi do gry.. czysie zgrali z zespołem i czy przede wszystkim nauczyli się taktyki..
@Jeden9Zero6#42513 Nie wiem dlaczego, ale spokojniejszy dziś będę widząc Sebastiana między słupkami 😉
[quote]#post1659628 Ciekawe czy wszyscy nowi dzis gotowi do gry.. czysie zgrali z zespołem i czy przede wszystkim nauczyli się taktyki..[/quote]
Z wiekiem rozumu brak 😃liczysz na lajki czy gównoburze?chciałeś być śmieszny a wyszło jak zawsze
o to to... wlasnie na takich licze jak Ty ..
Wkurzają głupie odpowiedzi, nie mam jak jestem w W-wie i nie ma jak . Dlatego też przestałem pisac na tym forum, pierwszy wpis od dłuższego czasu i odrazu przypomniano mi dlaczego tu nie pisze.
Dziekuje
[quote]#post1659637 o to to... wlasnie na takich licze jak Ty ..[/quote]
Nie licz na mnie licz na siebie .medalik założyłeś na mecz ? Czy jesteś przesądny
[quote]#post1659639 Wkurzają głupie odpowiedzi, nie mam jak jestem w W-wie i nie ma jak . Dlatego też przestałem pisac na tym forum, pierwszy wpis od dłuższego czasu i odrazu przypomniano mi dlaczego tu nie pisze.
Dziekuje[/quote]
No to zostają Ci strims[kropka]top , C+ online albo knajpa.
A ja właśnie kocham to forum za przypieprzanie się do wszystkiego i wszystkich, rozmywanie tematów, gadanie o wszystkim, tylko nie istocie sprawy 😁 No i za typów takich jak @Kajak#3674
Mecz będzie transmitowany w TVP Sport
- Edytowany
Po prawdzie to mnie się ta drobna uszczypliwość KruszynyKSC w tem temacie podoba.
Nie siedzę w statystykach ale czy była kiedyś taka runda żebyśmy nie pozyskali żadnego zawodnika?
Pamiętam że jak nie było nie tylko ciepłej wody ale i nawet zimnej to przyszedł Martyniuk z Nadwiślanu , zawsze coś....
Strims.top
Od 20 lat robiliśmy transfery w każdym okienku i ani razu nie byliśmy w pierwszej trójce.
Jak nie idzie to trzeba coś zmienić.
Może właśnie przez tych zimowych nowych nam nie szło! Ktoś nam podrzucał świnie.
Może i tak być , dziś się przekonamy.
Jak wygramy to nigdy więcej żadnych transferów , a jak tylko zremisujemy to trzeba będzie znaleźć winnych i ukarać.
Pamiętam okienka, że zawodnicy przychodzili, a jakość sportowa nie wzrastała.
Ale jakoś jestem spokojny, że ze 2 transfery się dokonają.
[quote]#post1659652 Może i tak być , dziś się przekonamy.
Jak wygramy to nigdy więcej żadnych transferów , a jak tylko zremisujemy to trzeba będzie znaleźć winnych i ukarać.[/quote]
Nie ma co oceniać po pierwszym meczu. Jakie były Wasze odczucia po cudem zremisowanym meczy z Piastem w pierwszej kolejce?
Chyba takie same jak wasze.
śmigło w pierwszym składzie, no ciekawie trener wymyślił
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/fb-img-1738423757116-jpg-53418811.jpg[/img]
Pierwszy garnitur mamy jak na tą ligę mocny. Ale kordełka jest za krótka. Choć może się udać ,nie gramy w Pucharze Polski. Zostało 18 męczy czy to dużo...myślę że wyniki niosą ,dziś pierwszy sprawdzian.
Sorry czy sektor gości jest dalej zamknięty?
... męczysz klawiaturę.
Golimy te kurwy częstochowskie
No i możesz sobie @leszeczek#4153 w buty wsadzić teorię o ciśnieniu na poprawę miejsca w PJS. Śmigło robi minuty młodzieżowca, ale nie jest wychowankiem, więc za jego grę mamy mniej punktów w PJS niż za Rózgę czy Bzdyla
Pokurwiło kogoś. Mecz podwyższonego ryzyka z modlitewnikami. Kurwa.
Rozpoczęcie meczu. Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 0 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3491.png[/img-s] Raków Częstochowa[/h4]
Kuźma już dwa razy dał dupy
Mecz na 0:0
Póki co to oczy bolą od tej kopaniny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)