6-7 punktów w 3 meczach do końca rundy i będzie dobrze
Możemy zacząć od zwycięstwa z cwelka żeby później było mniej do zdobycia 😉
-
-
Legia Warszawa vs Cracovia, sobota 23 listopada 2024, 20:15
[quote]#post1651580 remis biorę w ciemno[/quote]
Remis będzie cudem
[quote]#post1651617 6-7 punktów w 3 meczach do końca rundy i będzie dobrze
Możemy zacząć od zwycięstwa z cwelka żeby później było mniej do zdobycia 😉[/quote]
Jak sędzia nie będzie kurwiszonem to może się udać.
Nie sądze by drukowali pod cweLkę w jej meczach. Co nie znaczy, że wygramy.
@leszeczek#4153
Szacun, że są tacy, którzy mają nadzieję. Niestety od kilkudziesięciu lat nie było tak ciągniętej za uszy kurwy, jak lambadziara. Nawet gts w „prime” tak nie drukowali. Pamiętasz wolnego z Cabajem na Łazienkowskiej? Ja tam nie ma złudzeń. cweLe mają największe parcie i lobbing u sędziów, a że to banda niedorobionych narcyzów, to idzie łatwo.
@DiegoKSC#4145
Ja to inaczej widzę. Było sędziowanie pod Legię, chociażby w meczu z nami Cabaj niby za długo trzymał piłkę i rzut wolny pośredni po którym wygrali. Nigdy po tym nie widziałem czegoś takiego. Ale obecnie prezesem PZPN jest Kulesza, były prezes Jagiellonii. Czy to przypadek, że w ostatnim sezonie to właśnie Jagiellonia przy prezesowaniu Kuleszy zdobyła swoje pierwsze mistrzostwo? 🤔
Ja nie mam wątpliwości, że ciągną cweLkę za uszy. Ale uważam, że będą to robili w takich meczach jak nasz z Gieksą czy Rakowa z Jadźką. Dlatego tak długo, jak Cracovia i ktoś z dwójki Raków, Jagiellonia w tabeli będą nad nimi zobaczymy w ich meczach wiele sędziowskich "pomyłek". Ale raczej nie w meczach z lampucerą. Chyba, że w ostateczności. My z nimi zagramy w 33 kolejce i tego meczu raczej nie wygramy, chyba , że będziemy wyraźnie pod nimi w tabeli, a ich podium nie będzie zagrożone.
[quote]#post1651662 @DiegoKSC#4145
Ja to inaczej widzę. Było sędziowanie pod Legię, chociażby w meczu z nami Cabaj niby za długo trzymał piłkę i rzut wolny pośredni po którym wygrali. Nigdy po tym nie widziałem czegoś takiego. Ale obecnie prezesem PZPN jest Kulesza, były prezes Jagiellonii. Czy to przypadek, że w ostatnim sezonie to właśnie Jagiellonia przy prezesowaniu Kuleszy zdobyła swoje pierwsze mistrzostwo? 🤔[/quote]
A potem sobie odpowiedź czy ktoś bronił Lechowi, Legii czy Rakowi grać dobrze w piłkę?
Jagiellonia była najlepsza bo na grę reszty nawet się patrzeć nie dało więc jakie to ciągnięcie przez PZPN?
Bardzo bym chciał napisać, że Lech nie wygrał ligi a na to zasłużył bo sędziowie. No mimo, że na kilka kolejek przed końcem był wiceliderem z małą stratą to był raczej efekt przepychania meczów niż grania w piłkę.
A pamiętasz jak Jagiellonia Probierza walcząca o mistrzostwo została przekręcona przez sędziego w meczu z Legią?
No być może przesadziłem, sugerując, że sędziowie pomogli Jagiellonii zdobyć mistrzostwo, ale za Kuleszy przynajmniej im nie przeszkadzają.
Pamiętam, że była afera i Probierz musiał jebnąć whisky bo nic mu nie pozostało :) szczegółów już nie pamiętam ani na ile to wpłynęło na sam brak mistrza z ich strony.
@koziołek#3702
No to był dokładnie ten mecz co Probierz musiał po nim jebnąć se whiski 😉
[quote]#post1651617 6-7 punktów w 3 meczach do końca rundy i będzie dobrze
Możemy zacząć od zwycięstwa z cwelka żeby później było mniej do zdobycia 😉[/quote]
Będzie problem jak będzie 0 punktów.
[quote]#post1651662 @DiegoKSC#4145
Ale obecnie prezesem PZPN jest Kulesza, były prezes Jagiellonii. Czy to przypadek, że w ostatnim sezonie to właśnie Jagiellonia przy prezesowaniu Kuleszy zdobyła swoje pierwsze mistrzostwo? 🤔[/quote]
Musimy mieć niezłe kwity na Kuleszę skoro ostatnio dwa razy tam wygraliśmy😂
To dlatego, że on nas bardzo lubi i podoba mu się nasza gra w piłkę.😂 😂 😂
Cracovia przyjedzie do Warszawy specjalem
Środa, 13 listopada 2024 r. 11:00
Bodziach, źródło: Legionisci.com
Kibice Cracovii organizują pociąg specjalny do Warszawy, na spotkanie z Legią, które rozegrane zostanie w sobotę, 23 listopada. Za przejazd w obie strony "specjalem", wraz z biletem na mecz, zapłacą 170 złotych. Osoby, które zamiast stacjonarnych zapisów wybiorą opcję on-line, zapłacą o 20 złotych więcej.
Ostatnia wizyta Cracovii na naszym stadionie, w grudniu 2023 roku, to zaledwie 110 osób w sektorze gości z dwiema flagami. Niewiele więcej było "Pasów" w lutym tego samego roku - ok. 150 osób. Z kolei w sezonie 2021/22 fani z Krakowa przy Łazienkowskiej nie mogli się pojawić z powodu zakazu wyjazdowego.
Wydaje się jednak, że w listopadzie możemy spodziewać się bardzo licznej grupy przyjezdnych. Cracovia ostatnio zdecydowanie bardziej mobilizuje się na wyjazdy, czego efektem 1700 sprzedanych biletów na wyjazd do Gdańska.
https://legionisci.com/news/98180_Cracovia-przyjedzie-do-Warszawy-specjalem.html
Nawet załapałem się na dolne zdjęcie. 😁 23 listopada przy takiej naszej reprezentacji, ciężko będzie się odnaleźć na wspólnym zdjęciu 😉
Ważna informacja od SCTM. Ostatni termin!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-11/screenshot-20241113-174704-facebook-jpg-35673248.jpg[/img]
wiadome ile biletów/ile osób jedzie?
[quote]#post1651873 wiadome ile biletów/ile osób jedzie?[/quote]
Była informacja, że dokładnie 952 osoby jadą
Dziś międzynarodowy dzień trenera, wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów, ekspertów itd 😉
Oprawa muzyczna od DominGraph:
https://youtu.be/YV3JnMbo_5U?si=msd5nus0hGIJ-xT3&sfnsn=mo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)